12. Primul sarut in ploaie!

10K 314 25
                                    

Bună bună, vreţi să facem schimb de gumă:??

 

Sunt sigură că nimeni nu citeşte ce scriu eu aici, dar poate măcar acum citiţi":

 

NU O SĂ MAI FIE FOARTE MULTE CAPITOLE şi cu astea fiind spuse cred că vă pot ura:

 

Lectura plăcută! P.S: vă aştept părerile.

 

Xoxo...

 

 

 

 

 

Am privit cum chiştocul ţigării se loveşte de pământ şi am plecat de pe acoperiş. Eu nu sunt aşa, eu sunt puternică şi nu m-am lăsat călcată în picioare şi nu o să fac asta acum. Lumea trebuie să ştie că sunt o fată puternică. Am coborât de pe acoperiş şi m-am îndreptat spre clasa mea. Mi-am scos telefonul din buzunarul blugilor şi m-am uitat plictisită la ceas. Mai erau cinci minute până să se sune de prima pauză. Am aşteptat în linişte lângă uşă iar când profa de engleză a ieşit din clasa m-am furişat în spatele ei astfel încât să nu mă vadă. M-am aşezat în banca lângă Jake şi am aşteptat să se sune. Profa de romană a intrat ţanţoşa în clasa trântind catalogul cu putere de catedră.

- Solange, trebuie să vorbim câteva lucruri despre concurs, spune ea pe un ton blând.

Cu toate că e atât de enervantă şi se crede atât de superioară este o profesoară chiar foarte bună şi chiar dacă am făcut-o de râs sau am enervat-o, ea mereu s-a comportat frumos cu mine. Am încuviinţat din cap şi m-am ridicat din banca mergând încet spre catedră. Mi-am luat un scaun şi m-am aşezat alături de ea.

- Vreau să faceţi un eseu cu tema fantasticului, titlul la alegerea voastră, spune profa zâmbind.

 Acum fiind mai aproape am analizat-o mai bine şi pot spune că e chiar foarte frumoasă dacă nu ar fi aşa plină de sine cred că ar fi cea mai de treabă profa din liceu.

 - Solange am căutat pe internet şi concursul din acest an s-ar putea să se bazeze foarte mult pe compunerii scurte sau esee, spune ea în şoaptă. Şi încearcă să scrii cât se poate de frumos, continuă ea pe un ton glumeţ.

- Sigur profa. O întrebare vor fi compunerii cu tema istorică? Am întrebat eu oarecum temătoare.

- Nu, ştiu că la alea te descurci cel mai rău şi pot spune că ai scăpat, îmi explică ea.

 Mi-am imprimat un zâmbet pe faţă, sunt atât de fericită la eseele istorice şi la poezi sunt varza, în rest mă descurc foarte bine. Aproape toată oră am vorbit cu profa despre concurs şi mai ales cred că mi-a spus mai bine de douăzeci de ori să scriu frumos. Şi are dreptate mai aproape la toate concursurile la care am participat am primit reclamaţii că scriu urât, ce să-i faci dacă am două mâini stângi.

Dirig în faţa lumii, amant perfect în pat -  ✅  În curs de editare Where stories live. Discover now