Úvod

21 4 3
                                    

Jsem Lexy. Je mi 19 let. Žiju s mamkou v Miami Beach. Sourozence jsem nikdy neměla, možná ho jednou mít budu ale nepočítám s tím. Mám jednu kamarádku, Six. Jsme kamarádky od té doby co se sem přistěhovala. Pořád mi říkala jak je to bezva chodit do školy, mít okolo sebe někoho nového, ale skoro pořád psát nějaké písemky to už ne. Pořád jsem přemlouvala mamku, aby mě zapsala na nějakou střední hudební školu. Hudbu mám totiž hrozně ráda, dokonce i Six. Obě jsme fanynkami R5, jenom já mám ještě ráda Rosse. Po pár dnech přemlouvání mamky s pomocí Six mě přihlásila do posledního ročníku na Ridžvůdské střední, která je jen 2 km od našeho domu, auto už mám takže to pro mě nebude až tak takový problém se tam dostat. Six mi slíbila že mi tam pomůže, ale to nevěděla, že po tom slibu ji vezmou na výměnný pobyt v Německu. Takže svůj první den na škole budu sama a i na ty další. Hrozně moc doufám že si tam najdu nějaké kamarádky nebo spíš kámoše, snad tam budou příjemní učitelé. Zbývají mi ještě dva dny do začátku školního roku a ještě dva dny se Six, snad si je spolu užijeme.

Takže čauky, tady máte od jedné z nás první kapitolu. Jinak jsme dvě a teď vám řeknu naše první wattpad účty.
Saritasi
R5Loverka
Tohle hodím ještě do jedné kapči Isqubu kterej je o R5 a Rossovi především o Rossovi. Ještě mám s nimi jednu dokončenou ale to nechám být.
R5Loverka má nebo spíš teraz píše taky povídku s Rossem a R5kou a trochu to máme spolu propojené. Jinak doufám že se vám menší úvod líbil a zatím banzaj.

Zatím jenom Leisi0005 CZ příště možná i se Slovenskou.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 18, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Moj život za stěnouWhere stories live. Discover now