Kitap Duyurusu

39.6K 1K 302
                                    

Herkes merhabalar! Umarım iyisinizdir. Uzunca bir zamandır doğru düzgün bir haber veremedim sizlere. Bunun sebebi hem internete giremememden, hemde yayıneviyle görüşemememden kaynaklıydı. Biliyorsunuz ki okullar açıldı, bende zor bela yurda yerleştim. koskoca yurtta bir Wi-Fi olmaz mı arkadaş? Yok! Benimde paketim yoktu. Paketi tam yaptım hooop bu sefer yurda internet bağlandı. Buna şans mı denir, şanssızlık bilemeyeceğim.

Geçtiğimiz hafta içinde editörümle iletişime geçtik. Durumu konuştuk. Kendisine "İstanbul Tüyap Fuarı'na" yetişip yetişmeyeceğini sordum, o da yetişirse arada kaynayacağını söyledi. İlk kitabım olduğunu da göz önünde bulundurursak, böyle olması çok kötü olurdu. Bu yüzden Kasım'dan sonraya kaldı. Aslında buna başta biraz içerlenip, üzüldüm. Ancak sonra düşününce, hikayenin temasının yılbaşı ve piyango bileti olduğu geldi aklıma. Yani Yılbaşına yakın çıkmasının aslında tatlı bir tesadüf olduğunu söyleyebiliriz değil mi? 

Ayrıca Müptela Yayınları yazarları olarak bir grup açtık. -Bende inanamıyorum ama Tubu Abla'yla konuştum!- Gerçi yazarlar arasında benim hikayemi okuyan var mıdır bilmiyorum ama eğer okuyorsanız ve kitabınız Müptela yayınevinden çıkacaksa benle iletişime geçebilirsiniz.

Son olarak az önce tek tek bütün mesajlara cevap verdim. Mesajına cevap vermediğim varsa çok özür diliyorum, inanın ki görmediğimdendir. Önemli bir şey varsa rica ediyorum tekrar mesaj atın, elimden geldiğince cevaplayacağım. Az önceki mesajlara bakarken beni hala seven, sayan gerçek bir kitlem olduğunu görüp ne kadar mutlu olduğumu tahmin edemezsiniz. İyiki varsınız, sizleri çok çok ama çooook seviyorum. Kendinize dikkat edin :***


Şans Bizi Bulunca (RAFLARDA!)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora