«Brazil, here i come!»

14 1 1
                                    

#Day 1

Drumul a fost unul foarte confortabil pentru ca avionul care a stat la dispoziția noastră a fost echipat cu cea mai buna aparatura. Scaunele se puteau întinde printr-o singura atingere, aveam mâncare si băutura gratis si un loc amenajat unde ne puteam mișca ( pentru momentele de amorțire ;)) )
Eu, una, am dormit cam jumătate de drum cu căștile in urechi ... Valeria a citit cam 5 reviste .. Tiffany a terminat o carte iar Elena a ascultat muzica si a făcut poze. Când am ajuns, bagajele au fost coborâte de 3 bărbați bine făcuți si după, am plecat cu toții in hotelul la care ne-am cazat. Toată excursia a costat aproape 2.000€ dar presimt ca o sa merite ;)
Când am ajuns in fata hotelului, am rămas „mască" . Era un hotel de cam 20 de etaje, arată foarte bine și desigur era internațional de 5 stele.
La recepție, am primit doar o cheie, însă si așa am urcat cu liftul  in camera noastră la fel ca si celalalte 20 de persoane înscrise. ☕️ am deschis usa.. Când am intrat pe ușa camerei noastre, am găsit două paturi matrimoniale superbe care erau învelite cu o pătură pufoasă de culoare mov pastel și roz pal. Lângă fereastra uriașă, stătea așezat un birou elegant pe care erau așezate niște flori multicolore, reviste si o lampa .  În mijlocul camerei era un covor catifelat, colorat,  iar pe pereți erau așezate multe tablouri. 😊
Totul arăta atât de perfect ! Nici nu mai spun că am rămas surprinsa când am intrat in baie si am văzut un duș cu radio și o cadă de lux cu jacuzzi. 🌈 sincer nu mă așteptam la asta! Cu toate am rămas cu gura căscată ! Însă a doua reacția a fost sa ne trântim în paturile confortabile pentru că eram destul de obosite după drum! 🐼 nu apucăm să ne așezăm bine ca și auzim un ciocănit puternic in ușa. Atunci, Tiffany, s-a ridicat și s-a dus să vadă cine este. S-a uitat pe vizir si a observat că este Ellen, cea care ne va ajuta să ne integram și sa vedem împrejurimile.
* Tiffany deschide ușa*
T: Sărut mâna! S-a întâmplat ceva?
E: bună seara ! nu, este totul okay ! doar am vrut să văd dacă sunteți in regulă și să vă explic câteva reguli și să vă spun chiar și programul.
T:  okay, intrați înăuntru! ❤️
Toate:  Sărut mâna!
E:  buna fetelor! Am venit să vă spun programul și câteva reguli.
T: ok, ascultăm !
E: In primul rând dacă vreți să aflați ceva, trebuie să mă întrebați pe mine și dacă vreți sa va despărțiți de grup trebuie să ma anuntați .
O: in regula !
E: dacă vreți să veniți la toate activitățile  din acesta săptămana, puteți sa o si faceți . dacă nu, nu este o problema . Astăzi veti avea o zi liberă, însă mâine, vom merge la plaja, In jurul orei 8 . ✌😊
V:  cat de tare! 😙
E:  Mă bucur că-ți place ! acum vă las sa va odihniți .  noapte bună! ❤️
Așa s-a încheiat si prima zi ❤️ 😊

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Oct 08, 2015 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Coffee? •original book•Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum