«A day of my life»

13 0 0
                                    

După șapte ore destul de dificile, prefer să merg la Starbucks să mă relaxez band o cafea cu o prietenă foarte veche de-a mea pe nume Valeria.  Ne cunoaștem de când eram la grădiniță și de atunci am rămas foarte bune prietene.  Este în aceeași clasă cu mine, stăm în aceeași bancă ne-ntâlnim aproape în fiecare zi și suntem amândouă pasionate de modă ceea ce ne leagă foarte mult deoarece colaborăm foate des. Am urcat amândouă în mașina mea și am mers spre mall. Pe drum am pornit radioul și guess what?!  era piesa noastră preferată!! Va dati seama ca in acel moment am dat melodia la maxim si am început să ne purtăm ca două nebune în mașină . ;))
Dacă va întrebați ce piesă ne-a făcut să ne purtăm așa, piesa este How Deep Is Your Love <3 O iubesc!
Când am ajuns, am intrat în Starbucks și ne-am comandat o cafea, un cappucino și o prăjiturică. În timp ce gustam din ele, vorbeam... Temele discuției erau normal.. modă, liceu viitor și poate o posibilă colaborare..
Am stat in Starbucks timp de o ora. Am condus-o pe Valeria acasă i-am mulțumit pentru întâlnirea minunată și eu m-am dus la rândul meu spre casă.. Când am ajuns m-am descălțat, mi-am asezat jacheta în curier și am urcat în camera mea. Pentru ca mâine era sâmbăta, am asezat rucsacul intr-un colț al camerei. Mi-am pus pijamalele confortabile pe mine, mi-am făcut o cafea calda si am început sa imi scriu blogul . Tema blogului a fost "Autumn Essentials " așa ca am avut ceva treaba .. Am lucrat la blog 3 ore iar apoi l-am închis si mi-am ridicat cartea preferata citită pe jumătate. Asa s-a făcut ora 10.. 🌚 Facandu-se târziu, am hotărât sa ma pun la culcare . Mâine urmează alta zi plină de surprize . ❤️

Coffee? •original book•Where stories live. Discover now