Rogue cap.23

30.4K 1.2K 95
                                    

Capitolul acesta merge la domnisoara Georgiana Maria. Stiu ca am ramas datoare niste dedicatii asa ca va rog sa-mi aduceti aminte, le voi pune imediat dupa ce postez un capitol!

In sfarsit! Dupa o imbratisare lunga, atat de lunga incat pentru o clipa am crezut ca voi prinde radacini langa SUV-ul ce trebuie sa ne duca la aeroport, mama isi desface bratele din jurul iubitei mele. Rasuflu usurat dar...se pare ca m-am grabit. Cele doua se mai strang o data in brate si de data asta pufnetul frustrat care imi scapa le atrage atentia femeilor.
In timp ce Silver chicoteste infundat, mama ma arde cu privirea si imi face semn sa ma apropii. Aproape ca imi dau ochii peste cap dar...la naiba, sunt Alpha Suprem, nicidecum o gacica isterica!
Cand trece pe langa mine, Silver ranjeste ironic si...tentatia e prea mare. Palma mi se lipeste de fundul obraznic in timp ce-i fac amuzat semn cu ochiul.
-Ticalosule, mormaie infundat.
-Si eu te iubesc, scumpo!
-Aiden! Las-o in pace! suiera mama. Asculta-ma bine, spune cand ajung in fata ei. Ai grija de ea! Daca te intorci fara fetita mea, daca pateste ceva....te vanez ca pe un iepure! Vorbesc serios, fiule! Sa mi-o aduci intreaga acasa!
La naiba! Vorbeste cat se poate de serios si o cred in stare sa-si puna in practica amenintarea. Nu e un varcolac oarecare, e mama mea si o Luna Suprema! Una dintre cele mai puternice femei!
-Promit! ma grabesc sa o linistesc.
-Nu! Jura-mi! Juramantul de Alpha Suprem!
-Iti jur! spun solemn. Si nu e o promisiune oarecare. In lumea noastra, a supranaturalilor, juramantul e sfant. Demon, vampir, varcolac, indiferent ce esti si ce se intampla, trebuie sa te ti de cuvant. Nerespectarea cuvantului atrage dupa sine dizgratia si pierderea respectului, in cazul meu titlul de Alpha Suprem.
-Bine, rasufla usurata. Drum bun si sa va intoarceti repede!
O strang tandru in brate si nu pot sa nu o admir, e cea mai formidabila mama pe care o puteam avea si cea mai puternica femeie! Viata nu a fost prea blanda cu ea, disparitia prematura a tatalui nostru si sufletul ei pereche, a fost cea mai dureroasa lovitura, lovitura ce nu a reusit sa o culce la pamant,din contra, au intarit-o mai mult.
- Mama, tu ai grija de zapacitii aia doi, spun inainte sa plec.
-Sunt cu ochii pe ei fiule! Stai linistit! rade ea.
Ca si comandanti, Tayler si Jay sunt geniali dar...ca varcolaci ce nu au inca suflet pereche...bombe cu ceas. Aventurile lor amoroase au devenit aproape legendare in ultimul timp si n-as fi prea uimit sa-i gasesc fara o parte importanta a anatomiei lor, casapiti de vreun tata furios. Natura a fost generoasa si le-a daruit niste moace dragalase iar anii de antrenament, trupuri bine cladite, asa cum aratam toti dealtfel, lucruri ce le usureaza vanatoarea in randul femelelor cu prea multi hormoni infierbantati.
- Iti faci griji pentru baieti? intreaba Silver cand ma urc in masina langa ea.
-Mda, ticalosii aia doi s-au transformat in masini de facut sex si mi-e teama ca se va gasi cineva sa le taie sculele si sa le impaieze ca exemplu!
-Ipocritule! chicoteste ea. Ai uitat ca nu demult erai mai rau decat amandoi la un loc!
Hm...are dreptate dar nu sunt atat de fraier sa si recunosc. Gelozia si posesivitatea pe care i-o citesc uneori in ochi o egaleaza pe a mea si nu sunt dispus sa mai dorm singur cand intr-un timp foarte scurt, am devenit dependent de trupusorul ei mic si fierbinte.
- Exagerezi, iubito! Eram mult mai selectiv si aveam niste standarde! Astia reguleaza tot ce misca si au sani . Hai, vino la mine in brate! Stai prea departe!
O ademenesc si incerc sa schimb subiectul, viata sexuala a celor doi natangi e prea mult pentru urechile ei delicate. Ma priveste amuzata inainte sa se cuibareasca in bratele mele mai mult decat dornice si mormaie infundat:
-Stiu ce vrei sa faci! Dar...treaca de la mine! Sunt obosita si chiar nu ma intereseaza amanuntele picante din aventurile voastre.
- Nu prea te-am lasat sa dormi in ultima vreme! incerc sa strecor o nota de remuscare in glas dar...nu prea imi iese.
-Si acum iti pare rau! spune ironic Silver. Ti-a placut fiecare minut, armasarule! De fapt...si mie, chicoteste cu nasul infundat in pieptul meu. Dar, acum trebuie sa dorm!
- Dormi, iubito! soptesc eu.
Avantajul de a fi un om bogat si influent imi este de un real folos acum. Imbarcarea in avionul privat a decurs lin fara sa-mi trezesc macar iubita, zborul nefiind unul dintre punctele din lista ei de dorinte. In ciuda tuturor regulilor, nu o las din brate nici in timpul decolarii, nici pe parcursul zborului.
Doarme ca un inger si atat de profund incat nici macar o explozie nu ar putea sa o trezeasca. Parul lung si matasos ne invaluie pe amandoi iar parfumul ei, de violete , e cel mai puternic afrodisiac. O adulmec, ma imbat cu mireasma naturala a trupului mic si voluptuos, si stiu ca sunt cel mai norocos ticalos din lume. Am ranit-o, si nu doar o data, si totusi ma iubeste!
-Mai avem mult pana la avion? mormaie somnoroasa fara sa deschida ochii.
-Suntem deja in el, iubito! chicotesc amuzat. Mai avem putin si ajungem.
- Pe bune? Asa obosita am fost?! se mira ea. Nici macar nu am simtit decolarea!
-Mai bine, pisicuto! Oricum o detesti! Hai, da-mi o gura! Mi-e dor de dulceata ei, au trecut prea multe ore de cand am gustat-o ultima data.
La fel de patimasa, ne zdrobim buzele intr-un sarut lacom, un sarut umed, lung si adanc ce ne lasa cu respiratiile taiate. Trupul moale din bratele mele vibreaza de aceiasi dorinta, o valvataie nebuna care ne-a cuprins pe amandoi si e pe cale sa ne transforme in torte umane sau...protagonistii unui film porno, la inaltime.
-Dumnezeule, nu iti mai freca funduletul ala apetisant in poala mea, iubito! S-ar putea sa nu-mi mai pese de personalul de zbor si sa te iau acum, aici!
Roseata ce-i acopera obrazul moale si catifelat, contrazice flacara aprinsa din ochii argintii.
- La naiba! Tu ai vrut-o! marai atatat. .
Hainele zboara de pe noi mai repede decat ale unei tarfe ce a dat peste un fraier bogat si o realizez doar atunci cand sunt adanc ingropat, in teaca fierbinte si matasoasa. Asa cum sta, sus, in bratele mele, un sfarc mic si rozaliu se afla pe raza privirii mele, tentandu-ma cu textura lui matasoasa si aproape ca-i simt gustul dulce pe limba. Gura mi se indreapta flamanda si feroace spre mugurele acum trandafiriu si sug cu putere, gemetele de placere ale iubitei mele fiind un indiciu sigur pentru a continua dulcea tortura.
Ne iubim incet, pe indelete, cu miscari lungi si adanci, trupurile noastre sarutandu-se practic in orice loc in care se ating . Nu mai exista timp, spatiu, nimeni si nimic, suntem doar noi doi, inrobiti de aceiasi pasiune si foc arzator ce ne mistuie pana la ultima suflare si suspin inaltator.
-O sa ne omoram unul pe altul pana la urma, sopteste moale Silver. Complet goala si cu ochii  incetosati de extax, sta lipita de trupul ce inca imi vibreaza in urma orgasmului naucitor.
-Crede-ma iubito, e moartea cea mai dulce la care as indrazni sa visez!
Vocea capitanului care anunta treizeci de minute, timp estimat pana la aterizare, ne scoate din bula fericirii si incepem sa cautam frenetic propriile haine, haine ce au ajuns in mod miraculos imprastiate prin toate colturile. Obrajii rozalii ai iubitei mele sunt singurul lucru care ma impiedica sa fiu un nemernic si sa-i spun ca de obicei, anuntul acesta il face una dintre insotitoarele de zbor, ceea ce inseamna ca toata lumea stie ce am facut noi cu putin timp in urma.
Aterizarea este lina si suportata mult mai usor de Silver, care sopteste totusi emotionata:
- In mod sigur, intr-o viata anterioara am fost un animal terestru, poate chiar o reptila, in niciun caz vreo pasare! Nu cred ca voi ajunge vreodata sa ma bucur de zborul cu avionul!
Ne luam ramas bun de la peronalul aeronavei, insotiti de zambetele lor usor ironice, zambete ce dispar pe loc cand ma uit fix la ei peste capul iubitei mele, complet nestiutoare de micul episod. Bagajele ne sunt transportate intr-un timp record in SUV-ul ce ne asteapta si pornim spre destinatia finala, Long Island, centrul international al tuturor varcolacilor si locul unde o voi prezenta oficial pe Luna Suprema, femeia pe care o iubesc si de care sunt atat de mandru. In ciuda staturii minione si aparentei fragilitati, e una dintre cele mai puternice femei pe care am cunoscut-o vreodata si este...a mea!
-Aiden, e asa de frumos locul unde mergem acum, asa cum am auzit? Crezi ca va veni si prietena mea, Anne? intreaba curioasa Silver.
-Pentru prietena ta bag mana in foc, doar Apocalipsa ar putea sa o opreasca de la evenimentul asta, cat despre complex...din punctul meu de vedere e un loc deosebit si extrem de luxos. Daca l-ai intreba pe Alexander, ar spune ca e acceptabil, chicotesc eu.
-Cine e Alexander?
-Scuza-ma, iubire! Uit mereu ca inca nu am apucat sa-ti spun despre toate fiintele supranaturale si conducatorii lor. Alexander e Regele Vampirilor si cel mai pretentios nenorocit in viata. Lux si opulenta sunt doar cateva din cuvintele cu care il pot descrie.
-Este dusmanul nostru? Stiu ca am incheiat un pact cu ei, cu demonii si chiar vrajitorii.
-A, nu! As spune chiar ca in el am cea mai mare incredere in ciuda luptelor care s-au dat de-a lungul secolelor intre rasele noastre.
-Iubitule, ce a declansat aceasta pace brusca intre noi, fiintele supranaturale? Nu ma intelege gresit, ma bucur ca nu ne mai omoram, sunt doar curioasa.
O privesc in ochi si spun simplu:
- Oamenii. Ei si razboaiele lor stupide din ultimul secol, declansate sub diferite pretexte dar de fapt unul singur: setea nemarginita de putere. Cand a devenit clar pentru toti ca suntem in pericol, abilitatile noastre fiind o arma letala in mainile lor, ne-am aliat cu totii, vampiri, varcolaci, demoni si vrajitori. In ciuda puterilor noastre suntem mult prea putini in comparatie cu numarul lor si riscam sa fim exterminati sau si mai rau, subjugati. Totul a inceput cand in urma unor intamplari nefericite ne-am ajutat unii pe altii chiar daca nu exista inca nici o intelegere.
-Dumnezeule! Trebuie sa se fi intamplat ceva cu adevarat cumplit ca un vampir sa ajute un varcolac sau invers! murmura ea.
-Asa a si fost! Atrocitatile la care am fost martori ne-au facut sa ne intrebam cine sunt cu adevarat fiarele in lumea asta?! Si prin natura noastra noi suntem cei sangerosi, dar, mintea malefica a omului ne-a demonstrat ca ne inselam. In lumina celor intamplate, conducatorii de atunci au luat cea mai inteleapta decizie, decizie pe care incercam si astazi sa o pastram cu sfintenie, alianta. Asa am supravietuit si toti care stiu de noi, ne respecta si ne stiu de frica.
-Amin! rasfla usurata. Sti...nu sunt chiar toti rai! Am cunoscut un om extraordinar de bun care m-a ajutat enorm. Nu am sa-i pot multumi niciodata pentru ce a facut atunci, pentru mine. Tom...
-Thomas Clark! Omul care te-a ajutat sa ajungi in Silver Spring. L-am gasit deja, iubito! El si familia lui nu vor mai duce lipsa de nimic pe lumea asta cat timp traiesc eu! Ii voi fi vesnic indatorat!
O umbra se asterne pe argintul superb din ochii ei si pe inima mea cand imi amintesc acele zile blestemate. Remuscarile inca ma rod ca un acid si o trag brusc in brusc in bratele mele, teama ca as putea sa o pierd din nou, ca ar putea fi ranita, imi face mintea irationala si marai amenintator.
-Aiden, sopteste incet si cu o umbra de teama in voce.
-Iarta-ma iubito, nu am vrut sa te sperii! Nu am uitat ce ti-am facut si nu cred ca am sa mi-o iert vreodata. Inca traiesc cu spaima ca te-as putea pierde din nou! mormai cu fata infundata in parul matasos si al carui parfum unic m-a facut dependent pentru vecie.
-Uita-te la mine, iubitule! ma ademeneste ea. Eu am facut-o, cam repede ce-i drept, fa-o si tu! Daca ma iubesti asa cum te iubesc eu, esti iertat de toate pacatele!
-Dumnezeule, fetito! As muri de o mie de ori daca asta ti-ar aduce fericirea!
-Prostutule! chicoteste ea. Traieste! Atat! Respira langa mine si e suficient ca eu sa devin cea mai fericita femeie de pe Pamant!
Generozitatea si iubirea pe care am simtit-o cu mult timp inainte sa devenim suflete pereche, ma face sa ma simt umil si nedemn de femeia superba care mi-a fost ursita si cum sunt un nemernic egoist, apuc dragostea cu amandoua mainile! Mi-o revendic in singurul mod pe care il stiu, o sarut nebuneste, cuprins de disperare si dorinta exploziva pe care corpul meu o resimte la simpla ei atingere. Buzele dulci si carnoase sunt cel mai delicios festin si de care nu ma satur niciodata, indiferent de cate ori le-as gusta. Felul in care mi se topeste in brate si sunetele mici pe care i le sorb lacom nu ma ajuta cu nimic si doar pudoarea ei nativa ma impiedica sa o iau aici, pe bancheta din spate, ca un adolscent in plina pubertate.
-Iubito, trebuie sa ma opresti! Acum, cat mai am un rest de ratiune! gem neputincios. Drept raspuns primesc un marait gutural si excitant ca dracu. Bine, eu te-am prevenit!
Mana imi aluneca in blugii ei ai carui fermuar nici nu stiu cand l-am deschis si aproape explodez cand simt fierbinteala umeda dintre pliurile moi. Contactul cu degetele mele o face sa-mi tremure in brate dar paradoxal sa constientizeze locul unde ne aflam.
-La naiba! De cate ori ma iei in brate pierd nu numai ratiunea, pierd si bunul simt, mormaie ea.
-Ma bucur atunci ca nu sunt singurul, chicotesc eu. Dumnezeule, esti asa fierbinte! gem incantat cand un deget imi aluneca pe canalul ingust. Hai, lasa-ma sa te simt !
-Nu! Iubitule, nu aici! se imoptriveste ea. Nu e locul potrivit si numai gandul ca ne-ar auzii cei din fata ma face sa mor de rusine!
-Ingeras, e un geam intre noi! incerc sa o ademenesc cuprins de dorinta. Nu ne aude nimeni!
-Aiden, vorbim de varcolaci, au cel mai fin auz! icneste oripilata.
- Si eu sunt Alpha Suprem, si pot sa fac ce naiba vreau! marai frustrat. Am sa mor pana in ajungem!
-Iubitule, te ajut eu sa supravietuiesti! chicoteste ea.
Cu un curaj nou dobandit si un suras strengar pe buze, inocenta mea iubita isi strecoara mana in pantalonii ce au devenit mult prea incomozi in ultimele minute si ma apuca strans cu mana. Placerea e aproape dureroasa dar profit din plin, chiar egoist, de palma mica si fierbinte infasurata strans pe barbatia erecta. Intr-un sincron perfect ne lasam condusi de instincte si dorinta imi este amplificata de fierbinteala si contractia muschiilor mici ce imi strang din ce in ce mai tare degetul adanc ingropat in ea. Orgasmul ei il aduce imediat si pe al meu, inghitindu-ne reciproc de pe buze gemetele de satisfactie.
-M-ai transformat intr-un monstru dependent de sex, ofteaza Silver.
Remarca ei imi aduce un ranjet multumit si cu miscari scurte ne aranjez la amandoi hainele, ea nedand niciun semn ca ar fi in stare sa o faca. O tin in continuare in brate, trupul ei acum moale si satisfacut mulanduse perfect pe formele mele dure.
-Sti, nu am mai facut asta din adolescenta, chicotesc eu. Am uitat cat de bine poate fi.
-Eu nu am facut-o niciodata! maraie ea ofensata.
-Hm,...pentru toate exista un inceput! Si nu cred ca aveai vreo sansa sa o faci, iubito! Nu era nimeni atat de idiot incat sa-si riste viata ca sa-ti bage mana in chiloti!
-De parca ti-ar fi pasat atunci! Oricum, ii aveam pe Jay si Tyler pe urmele mele in permanenta, pufneste ea.
-Ingeras, daca nu aratam asta nu inseamna ca nu imi pasa! Cine crezi ca i-a pus pe cei doi sa stea dupa fundul tau, un fund foarte sexy inca de atunci?!
- Ticalosule! mormaie ea. Am pierdut o groaza de premiere adolescentine!
-Ha ! Ha! O sa am grija sa le traiesti pe toate dar numai cu mine, scumpete!
Calatoria spre rezidenta a decurs lin, presarata cu tachinari si mangaieri furate, propuneri mai mult sau mai putin obscene, acestea din urma fiind in totalitate rezultatul imaginatiei mele obsedata de femeia blonda ce imi toarce in brate. Intr-un timp relativ scurt a devenit centrul existentei mele, persoana cu care adorm si ma trezesc in gand, fiinta care ma poate urca la cer sau zdrobii de pamant cu un singur gest ori cuvant.
Fata iubitei mele in clipa in care ne-am oprit in fata luxosului centru nu poate fi descrisa nici in o mie de cuvinte. Incantare, confuzie, panica si intr-un final furie.
-Alexander asta...e cumva nebun? Locul asta striga opulenta, e aproape decadent de luxos!
-Iubito, nu ai vazut inca cum traiesc lipitorile alea! chicotesc eu. Aur masiv, pietre pretioase, matase, portelanul cel mai fin... Cu toate astea, la ultima noastra intalnire, ticalosul ala m-a intrebat daca prefer sa servesc pranzul cu tacamuri de argint?!
-Esti sigur ca iti este prieten? intreaba suspicioasa.
-O, da! hohotesc eu. Doar ca are un simt al umorului mai...dezvoltat!
-Dezvoltat pe dracu! E un ciudat!
-Tine minte ce ai spus! Sa vedem daca mai gandesti asa cand il vei cunoaste! In general, femeile sunt pur si simplu lesinate cand il vad! Chiar si cele mai afurisite!
-E mai frumos ca tine? se mira ea.
-Iubito, sunt barbat! Nu pot sa spun despre un alt barbat ca e frumos, noi nu suntem ca voi...si tu chiar m-ai facut frumos? ranjesc plin de ingamfare, motiv pentru care primesc un cot in stomac si o replica pe masura.
-Gura, ticalosule! Sti si tu ca esti un diavol chipes altfel nu ai fi facut sant prin toate paturile!
E pur si simplu adorabila cand se infurie si mai ales cand e geloasa! Si chiar daca asta ma face intradevar un nemernic, iubesc momentele cand Silver cea pasionala si bataioasa iese la suprafata.
In ciuda emotiilor si nelinistii pe care i-o simt cu tot corpul, intrarea la bratul meu in imensa cladire e demna de o regina. Calma si sigura pe ea, o adevarata Luna Suprema! Fara a parea rece si dispretuitoare, ignora cu gratie privirile fatis curioase si raspunzand cald celor ce o saluta. La naiba! Sunt asa mandru de ea incat imi vine sa strig in gura mare ce afurisit norocos sunt!
-Pe toti dracii! Am crezut ca nu mai ajung intreaga in camera! Toate acele priviri care m-au disecat bucata cu bucata! spune oftand in timp ce se tranteste in patul imens ce domina camera.
Limbajul ei frust ma amuza si incerc sa-mi aduc aminte cand am mai auzit-o vorbind asa inainte. Niciodata! Totul a inceput cand am devenit suflete pereche si nenorocirile s-au tinut scai de noi, mare parte fiind cauzate de idiotenia mea. Evenimentele care au urmat ne-a calit mai mult pe amandoi si au scos trasaturi de caracter bine ascunse . Fata rusinoasa si fragila s-a transformat intr-o femeie puternica si mult, mult mai frumoasa iar eu, cel cinic si rece, am devenit mult mai uman, fara a avea insa slabiciunile acestei rase.
-Iubito, vreau un sarut! Unul lung si adanc, unul care sa-mi ajunga pana la noapte cand am de gand sa te savurez bucatica cu bucatica!
I-o cer in timp ce ma asez peste ea si imi ingrop fata in scobitura dintre gat si umar, adulmecand parfumul trupului ei. Pielea mirosind a violete a fost impregnata cu aroma corpurilor noastre infierbantate de dragoste si ceva nou, necunoscut dar absolut delicios.
-Pleci undeva? se mira ea.
-Pentru foarte putin timp si nu inainte de sosirea prietenei tale, Luna cea afurisita si vorbareata!
-Anne? E si ea aici? intreaba bucuroasa.
O bataie puternica ma intrerupe si oftez zgomotos:
-Da-mi repede sarutul ala pana nu ne rupe usa!
E cel mai ciudat sarut pe care il primesc, pe fuga si amestecat cu hohote de ras, acompaniat de bataile si mai puternice in usa.
-Gata! Gata! Vin! strig ofticat.
Deschid brusc si o prind pe mica bruneta cu pumnul ridicat in aer si pregatita de o noua lovitura. Nu stiu ce citeste pe fata mea dar isi arcuieste delicat o spranceana si intreaba ironic:
-Am intrerupt ceva?
Pufai iritat si ma grabesc sa-i fac loc micului vartej care nu a asteptat nici o invitatie si s-a repezit in camera spre Silver. Nu pot sa nu chicotesc cand le aud chitaielile fericite si in clipa asta arata ca doua adolescente nicidecum ca doua Lune extrem de puternice.
-Fetelor, eu am plecat! ranjesc spre ele.
Doua chipuri avand aceiasi expresie manioasa se intorc brusc spre mine si exclama in acelasi timp:
-Fete?!
-Fara suparare...fetelor! Nu aveati nimic dintr-o femeie, erati ca doua pustoaice care nu s-au vazut de prea mult timp!
Sunt destul de istet sa o sterg imediat ce mi-am terminat replica si nu inainte de a-i trimite iubitei mele un sarut din varful degetelor. Camera e atat de bine izolata fonic ca nu reusesc sa le aud exclamatiile de indignare dar pot sa mi le imaginez si nu cred ca sunt prea magulitoare la adresa mea.
-Nu intra nimeni cat timp lipsesc, ii avertizez pe cei doi oameni de paza din dreptul usii. De data asta nu mai alung pe nimeni, va ucid cu mainile mele fara sa ascult nici o explicatie!
-Stati fara grija, Alpha!

************************

Cina tarzie luata cu noii nostri prieteni a fost unul dintre cele mai surprinzatoare si placute lucruri. Inainte, o astfel de cina era preludiul unei nopti salbatice alaturi de vreo femeie sau un mod de a vana una ce se lasa mai greu. In ambele cazuri totul se termina cu ele sub mine si o dorinta puternica de a ma face disparut la primele ore ale diminetii.
Asezati strategic intr-un loc mai retras si ce ne ofera intimitate dar care ne asigura o vizibilitate maxima asupra intregii incaperi, atat eu cat si Marcus ne bucuram de cele doua femei frumoase care ne insotesc. Zambetul larg si usor tamp de pe fata lui se regaseste probabil si pe mutra mea in timp ce savuram discutia spirituala, presarata ici colo cu mici ironii ale iubitelor noastre. Bruneta e mult mai vorbareata dar nici cu Silver nu imi este rusine, vine puternic din spate.
Auzul meu fin prinde sunetul unor voci inainte ca posesorii sa-si faca aparitia. Cel mai probabil sunt ultimii veniti pentru reuniunea anuala a tuturor conducatorilor de haite, reuniune ce nu a mai avut loc in urma incidentului cu Eveline si plecarea mea brusca pentru a-mi recupera iubita. Maine e ocazia perfecta prin care o voi prezenta oficial pe Luna Suprema si a primi juramantul lor prin care isi exprima neconditionat aceiasi supunere pe care mi-au acordat-o si mie.
Mana care duce paharul cu vin la gura mi se opreste la jumatatea drumului si impietresc la vederea cuplului ce isi face aparitia. Icnetele scurte a celor de langa mine imi dovedesc ca nu sunt beat, nebun sau am halucinatii. Pe sub masa mana iubitei mele ma cauta disperata si observ cum obrajii au luat culoarea varului in timp ce priveste consternata femeia din fata ei.
Mica de statura, cu parul de culoarea nisipului, femeia e o versiune mai matura a sufletului meu pereche, singura diferenta fiind ochii, ai ei avand culoarea safirelor. Argintul pur al iubitei mele se regaseste pe fata colturoasa a barbatului brunet ce tine delicat mana micuta a insotitoarei lui.
Agitatia de la masa noastra le atrage acestora atentia si totul se desfasoara parca cu incetinitorul. Atat femeia cat si barbatul se opresc ca trasniti, cu ochii fixati pe fata alba a iubitei mele si prima care isi revine e femeia ce suspina sfasietor, inecata in lacrimi si cu o voce plina de speranta:
-Madeleine?! ....Maddy?....Fetita mea?!
Se prabuseste lesinata si doar reflexul partenerului ei o impiedica sa faca contact cu pamantul. Acesta pare sfasiat intre dorinta de a-si sustine sufletul pereche sau a se repezi spre fiica lui. Da, fiica lui! Asa cum sunt sigur ca soarele va rasarii in zori, asa de sigur sunt ca acestia sunt parintii iubitei mele.
Trupul ce imi tremura convulsiv in brate ma readuce la realitate si sunt uimit chiar eu de puterea cu care o strang la pieptul meu. Nici nu am realizat cand am imbratisat-o, gestul a fost instinctiv, manat de natura noastra posesiva si protectoare cand e vorba de sufletul pereche, jumatatea fara de care nu putem traii.
-Aiden...crezi ca sunt parintii mei? glasul tremurat al iubitei mele se aude in mintea mea.
-Da, iubito! Sunt sigur!
-Ce...trebuie sa fac?
Teama, incertitudine dar si o vaga speranta, un firicel de bucurie citesc in vocea ei speriata. O iubesc mai mult decat propria viata si pentru asta imi urasc urma usoara de egoism pe care o simt la gandul ca nu voi fi doar eu singurul care o iubeste, in privirile celor doi straini citind speranta si adoratia cand au recunoscut-o, de aceia soptesc in canalul nostru de comunicare:
-Nimic! Bucura-te! Vor sti ei ce sa faca! Nu au incetat niciodata sa spere si sa te iubeasca!




******************

Buna dimineata, scumpelor!
Nu aruncati cu pietre si nu ma injurati prea tare! O, o puteti face si chiar o merit dar fiti totusi blande!
Bun! Cam dramatic sfarsitul dar nici nu puteam gasi altul mai potrivit! Chiar daca nu am scris de foarte mult timp, mintea mi-a mers in continuare si m-a trasnit o idee noua. Cartea mai are putin, nu stiu sigur cat, depinde de cat voi dezvolta ceea ce mai am de spus si chiar nu vreau sa rasolesc finalul dar va exista o continuare. Nu va voi plictisii tot cu povestea lor, va veti da seama spre final cine vor fi protagonistii. Daca considerati ca ma lungesc si incep sa bat campii, va rog sa-mi spuneti.
Nu stiu la care carte va fi urmatorul capitol, oricum nu la Mai intai, prinde-ma. Pana nu termin cu asta si Angel, nu ma mai apuc de nimic. Nu promit ca voi fi foarte harnica, timpul meu a intrat drastic la apa si nici nu prea mai fac fata la o noapte alba. Hm, varsta!
Nu va asteptati ca mi-am imbunatatit gramatica peste noapte, nu stiu ce greseli gasiti, sigur gasiti, dar e tarziu si sunt prea obosita sa citesc macar o data tot capitolul cap-coada.
Lectura placuta si nu uitati ca sunteti minunate! Dupa cate luni au trecut de la ultimul capitol aici....nici nu credeam ca mai gasesc cartea pe wattpad! Si voi chiar nu m-ati uitat!

RogueUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum