Hlavně klid a filmeček

144 11 12
                                    

,,Neboj se Viki, on ti neublíží. Chce tě do své smečky, ale je jen na tobě jestli se k němu přidáš nebo ne." ujišťuje mě Marcus sedící na gauči vedle Rockyho po mé levici.

Přitisknu se víc k Rockymu a bezvládně zabořím hlavu do jeho hrudníku. Zhluboka vydechnu.

,,Jestli si myslí, že po tomhle se přidám k němu, tak to se šeredně mýlí." zahuhlám mu do trička. On se usměje a pohladí mě po vlasech.

,,My mu tě nedáme. A ani nikomu jinýmu... když teda nebudeš chtít..." poslední větu dodá trochu zkroušeně. Zvednu hlavu a zadívám se mu do těch nádherných ohnivých očí.

,,Ty si myslíš, že bych vás po tom všem opustila? Tak to se taky obludně mýlíš." prohlásím a znovu na něj padnu hlavou. Vdechnu jeho krásnou vůni lesa po dešti.

,,No, aspoň že tak. Jenže... má to jeden háček. Tohle byla jen jedna z mnoha smeček co po tobě touží.." odfrkne si Lukas.

,,Je to tak." přitaká Mikko.

,,A co v tom má být za háček?" zamumlám zase Rockymu do trička.

,,Háček je v tom, že někteří dokáží být velmi, velmi přesvědčiví..." řekne.

,,A já dokážu být velmi, velmi odolná.." řeknu a přetáhnu si kapucu od Rockyho mikiny přes hlavu.

Usměje se spokojně a proplete si se mnou prsty. Za okny už je tma a je vidět dorůstající měsíc, mám takový divný pocit.

,,Táák co provedeme? Chce se někomu spát?" protrhne těžké ticho, které nastalo, Lukas. Zkusím zvednout ruku ale Rocky mi v tom zabrání, začnu se culit, ještě že mám hlavu v triku a mikině, nikdo mě nevidí.

,,Ty padouchu." zavrčím naoko.

,,Cože to?" otáže se Marcus.

,,Nenechá mě to svobodně hlasovat!" zvednu hlavu a kouknu na můj živoucí polštář, ten dělá jakoby nic, ale do očí se mi nepodívá. Dloubnu ho do žeber až nadskočí a kousek se odsune. Marcus se pobaveně zašklebí

,,Vy jste ale dvojka." prohlásí. Já i Rocky na něj vrhneme vražedné synchroní pohledy.

,,Oke, oke!! Vzdávám se!" zvedne ruce nad hlavu.

,,Ty seš vážně klaun." vrtím nad tím ztraceným případem hlavou.

,,Já??" zatváří se vyjeveně.

,,Ty!" zasměju se jeho výrazu. Sally najednou vyskočí z gauče a se slovy ,,Je tu nuda" začne tancovat velmi sexy taneček hula hula.

Rychle se k ní připojím a začnu se točit dokola, až se mi zamotá šiška a hodím elegantní tlamu. Když se mi přestane motat hlava, podívám se na Alexe plížícího se vedle Mikka k hula hula Sal.

,,Pták uhnívák, na co se podívám, to uhnije!" prohlásí najednou Sally a koukne do skleněné skříně, kde vidí svůj odraz a skácí se na zem vedle mě, mám záchvat, dusím se smíchem a snažím se zvednout.

Někdo mi pomůže, mně se ale slabostí rozjedou nohy a plesknu sebou znovu na podlahu. Zvednu hlavu a zaculím se na Marcuse.

,,Fajn, takže nic náročného.. tudíž... kdo hlasuje pro film??" hodí do prostoru otázku, zatímco mě zvedá ze země. Vyškrábu se na nohy a hodím se zasejc na gauč na své místo. Rocky si mě k sobě přivine.

,,Na co by ses chtěla kouknout?" zeptá se s šibalským úsměvem. Unaveně na něj zamžourám.

,,To se ptáš vážne?" zívnu a stočím se do klubíčka blíž k němu.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 26, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Život emařkyWhere stories live. Discover now