Voorwoord

132 24 15
                                    

Nothing Compares 2 U - Sinéad O'Connor

Liefste lezers,

Heel erg bedankt voor het aanklikken van ons boek en zometeen hopelijk ook voor het lezen. Wij, S&Z, zijn zeer vereerd.

Betreft het ontstaan van dit boek en account: op een dag, zo'n jaar geleden, ontmoetten we elkaar hier, op Wattpad, en bleken we bij elkaar op school te zitten. Al snel kwamen we op het idee samen een boek te schrijven, waarna maanden en maanden van voorbereiding volgden. Alles, van de lestijden op Hurlingham Acadamy tot de brillen die ze toen droegen, moest en zou kloppen. Bloed, zweet en tranen kwamen – zowel in het boek als in het echte leven – ter sprake. Maar nu, 9 september 2016, precies 26 jaar nadat dit verhaal plaats heeft gevonden, is het dan eindelijk zo ver: NOA-H is werkelijkheid geworden!

We zijn natuurlijk onwijs trots en zouden het bijzonder erg waarderen als jullie met jullie vieze tengels van het verhaal afblijven – ahum – als jullie het niet zouden stelen of kopiëren, in welke vorm dan ook. Ook op de cover staat natuurlijk copyright. En als we het er toch over hebben, willen we Charlotte graag bedanken, voor het maken van de coverfoto, Merel voor het doodstil (haha, grappig) op de grond liggen en Evi voor het poseren.

We hopen heel erg dat jullie het boek leuk vinden! Wij vonden het in ieder geval heel tof om te schrijven!

Tot zo bij het eerste hoofdstuk!
S&Z

P.S. Updates zullen variëren van één keer in de zes dagen tot één keer per dag. De logica hierachter verklappen we nog niet...

NOA-HWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu