Het leven is een boek en wij zijn de plottwist.

Hoor je dat ook? Dat gewortel, daar diep in het bos. Ja? Ik zou maar oppassen, als ik jou was, want dat zijn wij, @Cacaoboon en @Multidimensionaal.

Zoals je misschien al gemerkt had, zijn wij twee mega-coole (ahum) wortels, die maar al te graag je koektrommel komen leegeten, helemaal gratis en voor niks! Alhoewel... als je ons nou zou volgen eten we zelfs de laatste kruimeltjes voor je op, hoe ondankbaar die taak ook is.

Genoeg over koekjes gepraat. Jullie willen natuurlijk alles weten over ons en die S en Z achter onze betoverende gebruikersnaam. Die S en Z komen van onze eenletterige namen, wat ons samen S&Z maakt (bekend van onder andere Stalkbureau S&Z, Koekjesopruimdienst S&Z en natuurlijk van ons geweldige boek NOA-H). We hebben beiden blauwe ogen zo diep als de Atlantische Oceaan, waar niemand je uit kan komen redden en golvende blonde haren. Alleen ons witte paard is net weggelopen, dat is wel jammer. Gelukkig hebben we allebei een eenhoorn waarmee we over de regenboog kunnen rijden, onder het genot van de chocoladetaart die heus niet uit je koelkast komt.

Mochten jullie nog twijfelen aan onze schrijfskills en awesomeheid, suggereren we je om dan maar zo snel mogelijk op dat volgknopje te drukken, zodat je kunt genieten van al onze fantastische verhalen.

De groenten (vooral wortels),
S&Z
  • In je koektrommel
  • JoinedSeptember 22, 2015

Following

Last Message
Wortelsz Wortelsz Jan 12, 2017 02:55PM
UPDATE WEERRRRRRR
View all Conversations

Story by Beroemde cookies
NOA-H by Wortelsz
NOA-H
Er vinden onverklaarbare moorden plaats, die het werk blijken te zijn van een mysterieuze seriemoordenaar. An...
ranking #67 in noah See all rankings
1 Reading List