Rebecca Horan?!

32 0 0
                                    

Da jeg langt om længe er kommet i skole finder jeg hurtigt min bedste ven Frederik, da jeg skal have forsæt ham at jeg skal flytte til England, og at det måske er sidste gang at vi ses. Bare tanken om at det måske var sidste gang at jeg skulle se Frederik gjorde ondt, uroligt ondt. Jeg har egentlig aldrig været den pige der har så mange "venner" at hun ikke kan tælle det på hænder eller føder. Jeg har kun haft to bedste venner Frederik, og Katrine som nu er skolens bitch, vi voksede fra hindanden i 8. Klasse, men jeg savner dog utrolig meget at have en pige som bedste ven. Tro mig jeg elsker Frederik over alt på jorden! det er bare ikke helt det samme....

Jeg kan se en mørk håret høj dreng foran mig, og beg finder hurtigt ad af at det er Frederik, Frederik råber jeg da han vender sig om kommer jeg løbende på mine små ben, og han møder mig i et kram. Hvorfor græder du spørg Frederik da han kan se at jeg græder, mærkeligt tænkte jeg da jeg egentlig ikke helt selv havde lagt mærke til det før nu. Jeg tog en dyb indånding da det jeg skulle til at sige ville blive meget hårdt for mig. Frederik jeg skal flytte til England i morgen sagde jeg og han fik hurtigt store øjne, hvad råbte hviskede han til mig jeg er ked af det men min mor har set en ny, og han bor i England så vi skal flytte i morgen, jeg er ked af det sagde jeg det er okay jeg kommer til at savne dig, men der er Skype og vi kan jo altid skrive sammen sagde han. Jeg fik hurtigt et smil på læberne da det egentligt ikke lød så slemt når han sagde det sådan.

Klokken havde lige ringet ud og jeg havde fri. Jeg sagde farvel til Frederik en sidste gang inden jeg tog hjem.

Da jeg endelig kom hjem var klokken 17:30, altså halv seks, og da jeg egentlig bare gerne ville have den her dag overstået lagde jeg mig til at sove.

Jeg må have været faldet i søvn fordi da min mor vækkede mig var klokken 08:00 om morgen. Rebecca vi skal flyve om 4 timer, se lige at komme i gang. Jeg åbnede hurtigt mine øjne da jeg fandt ud af at det var i dag jeg ville møde selveste Niall Horan fra One Direction. Jeg gik ud på mit bade værelse med det sæt tøj som jeg lige havde fundet, da jeg havde taget det på gjorde jeg mig klar. Jeg børstede tænder, redte mit hår og gik på toilet. Da jeg var færdig og havde pakket de sidste ting gik jeg neden under og spiste den sædvanlige morgen mad - havregrød adder badder - min søster Camilla var også færdig, og vi ventede nu kun på vires mor som havde så travlt med at få os til at blive færdige så hun helt selv glemte at blive færdig.

Da hun var færdig kørte vores nabo Ruth os over til lufthavnen i København. Vi gik ind i lufthavnen og blev hurtigt tjekket ind. Da vi blev tjekket ind gik vi ovenpå og fik os noget mad, og her sad jeg så en lille pige som snart ville blive verdens kendt, fordi hendes mor havde forelsket sig i en kendtes far.

Jeg kunne bare ikke fatte det...

____________________________

Mit andet kapitel wow

Elsker at skrive til jer

Skriv endelig hvis i ser fejl! og jeg er helt åben for ny ider!!

YOU & IWhere stories live. Discover now