One Direc... Whaat?

54 2 0
                                    

Jeg kunne ikke fatte hvad jeg lige havde set... En kæmpe kat på sine små tykke ben havde spist en hel landsby, det frastødende syn ville jeg nok ikke glemme, i noget tid da jeg faktisk er ret glemsom.

Jeg så på katten den vare på vej over mod mig. Jeg var for at være ærlig skide bange, men på samme tid var kæmpe katten ekstrem nuttet, og jeg havde svært ved at modstå den! da denne her høje og dog meget irreterne lyd begyndte, tænkte jeg egentligt ikke så meget over det? Jeg havde ligget i noget tid da min mor begyndte at råbe - sluk så den lorte alarm, Rebecca - ja jeg havde en ret så... mmmmh, hvordan skal jeg forklare det? en meget voldelig mor altså ikke på den måde rolig nu, hun råber bare ret meget, men hun kunne aldrig finde på at gøre en flue for træd!

Da det hurtigt gik op for mig at den enormt irreterne lyd var min alarm åbnede jeg stille mine øjne, og slukkede den lorte alarm som havde vækket mig, jeg sukkede dybt og inderligt da jeg faktisk ikke helt følte for stå om idag! eller hvad snakkede jeg om det gjorde jeg egentligt aldrig. Jeg hadede morgner som var det min værste ærkefjende.

Men nok om det jeg stod op og fandt et ret så sødt - efter min mening - outfit. Jeg kan i øvrigt fortælle jer lidt om mig, altså der er ikke så meget at fortælle om mig.

Jeg er en pige - som i nok allerede var fundet ud af - jeg er 17 år, jeg bor sammen med min mor og min lille søster Camilla. Min far døde da jeg var 9, men det er okay jeg har lært at leve med det... og for resten hedder jeg Rebecca Larsen.

Da jeg havde gjordt mig klar og var færdig ude på toilettet, og havde lagt min makeup gik jeg neden under til min mor som stod og lavede morgenmad til os. Min søster Camilla sad og spiste sin morgen mad da jeg kom ned. Da jeg havde sat mig og spiste min havregrød - ret klamt ved det, men det mætter godt - brød min mor stilheden. Okay godt så jeg har bestemt noget meget vigtigt som kommer til at ændre vores hverdag ekstremt meget! vi flytter til England, nærmest råbte min mor. Jeg kom til at spytte min grød ud så overrasket var jeg da hun havde sagt det! whaaaaaat!!? hvorfor mor spurgte jeg da jeg selfølgelig ikke vidste hvorfor. Jo ser du skat jeg har set en mand i noget tid, jeg ved godt at i stadigvæk har det svært med jeres fars død, men vi i er nød til at komme videre det er vi alle.

Jeg sad i min stol, og viste slet ikke hvad jeg skulle gære ad mig selv! Da jeg lige pludselig bare sige noget helt i ukontrolleret hvem er den heldige så spurgte jeg så, og jeg fik store øjne og tog hånden for min mund, upsii.

Jeg er glad for at spørg Rebecca sagde min mor, og smilte. Han hedder Bob Horan. Nej vel, det kan ikke være sandt Niall Horans far nærmest råbte jeg! Ja, sagde min mor i bliver halv søskende sagde min mor. Jeg kunne ikke fatte det jeg skulle være i familie med - undskyld mit sprog! - fucking Niall Horan fra One Direction!!! ( ved godt at de bor i Irland men i min ff bor de i England  )

Min mor afbrød mine tanker, vi skal flyve i morgen sagde hun. Jeg skyndte mig i fuld fart op på mit værelse og begyndte at pakke inden jeg skulle i skole, og sige farvel til mig bedste ven Frederik....

Jeg glædede mig til i morgen, da jeg havde pakke næsten alt, jeg manglede selvfølgelig min tandbørste og sådan noget, men tøj havde jeg pakket, gik jeg ned og sagde farvel til mon mor og søster, og gik i skole

_____________________________

Heeej

Jeg håber mit første kapitel var okay! Jeg har aldrig skrevet en FF før så jeg håber i vil blive ved med at se med! (:

I må meget gerne kommentere fejl!!

YOU & IWhere stories live. Discover now