Capitolul 37

3.4K 165 7
                                    

James


-Cred ca a iesit mai bine decat ne-am plănuit, spun eu rezemandu-ma de balustradă. Dupa ce am terminat cu cererile in căsătorie si evident am îndopat-o pe Mia cu bunătăți.

-Si eu cred ca a iesit bine, spune Mylo, si cred ca Mia mai avea putin si nastea de la șoc!


Toti  incep sa Rada, iar eu ramân împietrit, chiar la asta nu m-am gândit, putea sa i se faca rau si sa piardă copilul. Sau cine stie ce alte probleme se puteau produce.

Dar gandurile  imi sunt sfâșiate de catre o voce bărbătească care se auzea din spatele nostru:

-Bucurați-va de clipele care v-au m-ai rămas, căci nu sunt multe, spune lejer. Casa de piatra, Lucas, mai bolborosește apoi ridica paharul de vin si ia o mica înghițituri din el.

Arunca paharul cu vin pe jos, acesta sfarmandu-se in mii de cioburi, isi aseaza sacoul si pleacă de pe terasa.

-Nu pot sa il las sa scape, spun catre ceilalți si pornesc dupa Sergiu.

-Venim cu tine, spune Andrew hotărât.

-Nu, voi aveți grija de fete, si aveți grija de Mia va rog Spune-ți-i ca am putina treaba, apoi pornesc pe urmele nemernicului.

Ma urc in masina mea si il urmăresc timp de 30 de minute, pana ajungem mai precis la marginea unei păduri. Observ ca se dă jos si fac si eu la fel, dar nezarindu-ma apoi ma apropii de el si pe la spate fara sa ma observe si il lovesc.

-Stiam ca ma vei urmării, mai ales cand e vorba de Mia. Te-am tras intr-o capcana, spune si începe sa Rada ștergându-și sângele de pe fata.

-Nu prea cred, spun si in acel moment polițiștii isi fac apariția in spatele meu, arestându-l.

-Domnule Black, trebuie sa ne urmați la secție pentru declarații, imi spune politicos un polițist.

-Desigur, ii răspund formal apoi ma urc in masina si plec. Drumul pana la secție l-am parcurs intr-un timp relativ scurt.

*

-Am terminat aici puteți sa va întoarceți acasa, spune sergentul.

Ies grăbit din secția de poliție unde am stat 2 ore si gonesc spre casa, ignorând semafoarele si claxoanele ce răsuna in urma mea, parchez masina in fata casei si cobor voind ca intru in casa.

Mia

Ma învârt ca leul prin cușca, îngrijorată, James a dispărut de la nunta fara sa-mi spună nimic. Si tot ceea ce am putut scoate de la baieti a fost "are putina treaba".

-Il decapităm pe tati cand ajunge acasa, spun vorbind cu bebelușul.

Eram nervoasa, îngrijorată si somnoroasa, Combinația perfecta mai ales pentru o femeie gravida. Iau telefonul nervoasa de pe pat si incerc sa il sun înapoi, dar nu raspunde asa ca arunc mobilul pe canapea.

Cum aud usa Se deschide si sar ca arsa de pe canapea si ma duc la usa pornita pe cearta.

Nici nu pune piciorul in casa ca palma mea face contact cu obrazul lui.

-Asta a fost pentru ca ai plecat fara sa-mi spui.

-Asta a fost pentru ca trebuia de mult sa dormi, inca nu esti refăcut complet, spun si ii mai dau o palma.

-Asta, pentru ca m-ai speriat de moarte omule, e ora 6:30 dimineata si ai disparut de ore bune, dacă nășteam?? Si tu erai pe la mama naibii? Eu ce făceam? Spun rățoindu-ma.

-Iubito esti doar in luna a-5-a, cum sa naști? Ma întreaba drăgăstos.

-Taci, spun si ii mai dau o palma.

-Si asta e, spun si il sarut cast pe buze, asta e pentru ca mi-a fost dor de tine. Acum poti sa imi spui unde ai fost? Spun pe un ton mai calm.

-L-am prins pe Sergiu, acum iubito nu ne va mai face probleme.

-Ohh, James dacă păteai ceva?

-Pentru voi imi sacrificam si viata. Va iubesc Mia. Spune si imi mângâie burtica.

-Si noi te iubim, asa-i prințesa? Imi intreb eu bebelușul!

-Deci e fetita, constată fericit.

-Inca nu stiu sigură, am amânat asta pana vom merge impreuna, si atunci o sa aflam, acum haide la somn, zic si il iau de mana urcând in dormitor, trebuie sa fi odihnit maine esti pedepsit întreaga zi.

***

Ma trezesc din cauza stomacului meu care chiorăia, si bineinteles bebelușului care lovea intr-una. Ma uit împrejur si observ ca James lipsește, asa ca imi iau halatul pe mine si cobor scările auzind doua voci.

Ascult cu mare atenție si pot sa imi dau seama ca la parter e Mylo si James.

-Uite, James nu vreau ca  sa fiu indiscret , dar chiar vreau sa stiu ce gânduri ai cu sora mea. Adica ea chiar te iubește si nu vreau sa sufere.

-Cum sa iti spun eu tie, începe James sa spună, ea e singura femeie care mi-a spus ca vrea sa vorbim si despre problemele mele, nu doar despre ale ei. Omul care mi-a dat speranța ca mai sunt si femei sincere, ființa care mi-a îmbrățișat intr-o zi trecutul si a pus capăt unei neliniști. Ea a dat frâu bărbatului grijuliu, bun, si de încredere din mine. Ea e frumoasa pentru ca o iubesc si pentru ca ma iubește. Ea este frumoasa, dar nu ca acele fete din reviste. Este frumoasa pentru felul in care vorbeste, felul in care ii strălucesc ochii cand zâmbește. Pentru toate zilele cand este fericita si făce la rândul ei fericit pe omul de langa ea. Pe mine, turuie James vorbele.

-Nu as lasa-o pentru nimic in lume, am lăsat-o sa mi se infiltreze in minte, in inima si a ajuns sa fie totul pentru mine. Dacă o pierd, pierd totul si crede-ma e mai valoroasa decat orice pe lumea asta. Si ii multumesc lui Dumnezeu ca a adus-o in viata mea. M-a schimbat in bine, mi-a dat lumea peste cap, si a devenit întreaga mea scăpare, completează James.

Ma apropii incet de el si il iau in brațe pe la spate sarutandu-l pe obraz soptindu-i:

-Tot esti pedepsit pentru ca ai plecat fara sa imi spui  si pentru ca m-ai speriat. Chiar dacă m-ai emoționat pana la lacrimi cu tot ce ai zis nu am uitat.

-Sper ca pedeapsa o voi ispăși in dormitor cu tine in pat. Spune Si rânjește pervers catre Mylo.

-Doi nebuni, spune Mylo si începe sa Rada zgomotos.

Iubire complicataWhere stories live. Discover now