Capitolul 31

3.5K 147 8
                                    

James

Intre timp ce o așteptam pe Mia, mama m-a sunat plângând, tot ce  am inteles era "nenorocitul ...Joseph...nu mai pot"...apoi a închis. Am încercat sa o sun din nou, dar telefonul ii era închis.

I-am scris repede o scrisoare Miei si apoi am plecat. Cand am ajuns acasa la părinții mei, mama statea pe canapea plângând, iar tata tocmai ieșea pe usa cu geamantanul dupa el. Ma îmbrățișat frățește apoi m-a batut pe spate spunându-mi " ai grija de ea".

-Mama ce s-a intamplat?

-M-a înselat, James, m-a inselat. Spune punându-si capul in mâini si pufnind din nou in plâns.

O strâng in brațe si ii sarut fruntea, ma durea cand o vedeam in halul ăsta, ea tot timpul in momente de-astea mă ajuta, si-mi dădea sfaturi, dar acum eu nu stiu ce sa fac. Sunt confuz.

Dupa ce mama s-a mai calmat, i-am dat un somnifer, ca sa poată dormii, iar eu am mers in mall. Vreau sa-i pregatesc Miei ceva si sper din suflet sa-i placa.

Dupa cateva ore pierdute in căutarea rochiei perfecte, insfarsit am gasit-o, am rugat-o pe vânzătoare sa o împacheteze frumos, apoi sa imi arate cateva "arme albe" asa cum le spun eu tocurilor.

Tot ceea ce mi-a mai rămas de facut a fost sa găsesc inelul perfect. Un inel perfect pentru femeia perfecta.

-Buna ziua, spun vânzătoarei, imi puteți arata niște inele de logodna?

-Desigur, spune aceasta apoi scoate pe masa inelele, erau frumoase toate, dar nu erau ceea ce imi doream pentru Mia.

-Hmm, mie imi trebuie ceva simplu, dar in același timp si elegant...
Dupa ce se mai uita cateva momente la alte inele imi spune:

-Cred ca am exact ceea ce vă trebuie, spune si pleacă din fata mea. Cand se întoarce, ochii imi ramân fixați pe cutia neagra micuța de catifea. O deschide incet si imi arata bijuteria. Era tocmai ce imi doream.

-Rămâne asta, spun hotărât .

-Domnule, costa 1200$, ma atenționează vânzătoarea.

-Da, rămâne asta.

Ii plătesc inelul si plec fericit nevoie mare din mall cu mâinile încărcate de pungi, nici cand veneam cu Mia nu aveam atâtea plese de cărat, dar vad ca febra cumpărăturilor ma prinde si pe mine.

I-am trimis pe curier Miei pachetele, scriindu-i si o mica scrisoare.

Mia

Stăteam linistita pe canapea mangaindu-mi burtica, care nici acum nu se observa deloc, sunt însărcinată in 7 saptamani si puiutul meu are multe pofte. Butonăm telecomanda de zor si tot nu găseam nimic interesant.

Ma ridic mergând alene spre Bucătărie, imi bag capul in frigider in speranța ca o sa găsesc ceva care sa-mi potolească pofta de mâncare, dar surpriza, nimic din ce nu am încercat.

Oftez sonor, apoi ma duc sa deschid usa, dar nu era nimeni, ma uit in stânga si in dreapta, dar nu vedeam nicio persoana!

-Cine sa fii sunat? Ma intreb singura apoi dau sa închid usa, dar niște pachete imi atrag atenția. Le iau si dupa ce le analizez, un bilețel zăcea strâns legat de una dintre cutii.

Iubito, dupa ce te-am lăsat balta data trecută vreau sa ma revanșez, ti-am cumparat ceva, sper sa-ti placa si as vrea sa le porți in aceasta seara cand ne vom întâlnii. Tot langa lac, cand soarele va apune.

                              Te iubesc, James!

Ma repezesc sa deschid pachetele si cand vad conținutul ramân cu gura larg deschisă. In primul pachet era o minunată rochie bleumarin, iar in celălalt pachet erau niște pantofi stiletto tot de aceeași culoare. Am fugit cu ele in dormitor si am inceput  sa ma pregatesc. Mi-am facut niște bucle naturale apoi m-am axat pe machiaj, care era unul natural, putin rimel, tuș si creion de ochi.

Iubire complicataWhere stories live. Discover now