Sadece Biz -5-

30 4 1
                                    

Okulun ilk günü hiç bir olay yaşamadan bitmişti. İlk gün ne olay yaşayabilirdim ki zaten.
Pete ile tenefüslerde biraz sohbet etmiştik ve bir kız ile tanışmıştım o kadar. Adı Elvin. Aynı sınıftayız. Kumral saçları ve ela gözleri var. Burada ailesi ile birlikte yaşıyormuş. Annesi Türk. Ufak tefek Türkçe konuşabiliyor ve çok tatlı bir aksanı var.
Bana okulu gezdirdi. İlk gün olduğu için hocalar ders işlemedi demek isterdim fakat konulara küçük bir giriş yaptık. Onun dışında hiç bir şey olmadı. Okuldan çıktım ve servislerin olduğu yere doğru ilerlemeye başladım. Babacığım(!) her şeyi halletmişti ve bana da bir ev ayarlamıştı bile. Evim pek küçük değildi ama büyük de sayılmazdı. Bana yeterliydi işte. Sessiz sakin bir yerdeydi. Gördüğüm kadarıyla pek Türk yoktu. Eve geldim ve üzerime rahat bir şeyler giydim. Mutfak alışverişini daha yapmamıştım. Buzdolabının üzerinde ki pizzacının numarasını tuşladım ve siparişimi verdim.
Kapı çaldığında kapıya ilerledim ve açtım. Pizzacı siparişimi getirmişti. Parasını ödedim ve teşekkür ederek kapıyı kapattım. Pizzamı alıp salona giderek bir film açıp izlemeye başladım. Film bittiğinde hava kararmıştı bile. Bende odama çıkarak çok sevgili canım yatağıma kendimi bıraktım.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 18, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Sadece BizWhere stories live. Discover now