Κεφαλαιο 10

6.1K 434 12
                                    

Liam's pov
Τι εννοει με το αιμοραγει?Πως αιμοραγει?
(L)-Niall παρε τηλεφωνο την γυναικολο της.Τρεχω να την φερω εδω.
Ετρεμα επρεπε ομως να ειμαι ηρεμος για εκεινη.Μολις μπηκα στο σπιτι την βρηκα στον καναπε τρομοκρατημενη μες τα αιματα.Ηρεμα Liam καντω για εκεινη.
(L)-Emma μωρο μου ηρεμισε.
(Ε)-Φο-φοβαμαι Liam.
(L)-Σσσ εγω ειμαι εδω.
Ειπα ενω της φιλησα το κεφαλι οταν την εβαλα στην αγκαλια μου.Πηγα τρεχοντας στο αυτοκινητο.Μπηκα γρηγορα μεσα και πηγαμε γρηγορα στο νοσοκομειο που δουλευει η γυναικολογος της.
(Γ)-Παμε γρηγορα στο γραφειο μου.
Ειπε η γιατρος της που μας περιμενε στην εισοδο.Μολις φτασαμε ακουμπησα την Emma σε αυτο το "κρεβατι" και περιμενα τι θα πει η γιατρος.Ημονα σιγουρος οτι απεβαλε απλα δεν ηθελα να το σκευτομαι.Ελπιζω σε ενα θαυμα.Εβαλε ενα τζελ στην κοιλια της που την εκανε να ανατρυχιασει και εβαλε ενα μηχανιμα και αρχησε να το πηγαινει και αυτο βολτες στην κοιλια της.
(Ε)-Γιατρε το εχασα?
(Γ)-Οχι...Βασικα Ναι.
(L)-Μιληστε ξεκαθαρα γιατρε.
Ειπα καθως εσφυξα το χερι της αιμα.
(Γ)-Το βλεπετε αυτο εδω?
Ειπε καθως μας εδειξε μια κουκιδα στην οθονη.Γνεφω μαζι με την Emma.
(Γ)-Αυτο ειναι το μωρο που επεζησε.
(Ε)-Τι-τι εννοειται.
(Γ)-Ησουνα εγκυος σε διδυμα.Στον υπερηχο δεν μπορουσε να φανει...Μονο αν βαζαμε να ακουσουμε την καρδια θα το μαθαιναμε αλλα εσεις δεν θελατε.
(L)-Γιατι δεν ηθελες γαμω την ατυχια μου Emma?
(E)-Γιατι ηθελα να την ακουσουμε μαζι μαλακα αλλα εισαι τοσο αχαριστος.Μαντεψε...Δεν εισαι ο μονος που πονας απο ολη αυτην την υποθεση.Εγω το κουβαλουσα μεσα μου.Ειχα ηδη δεθει μαζι του οχι οπως εσυ ενταξει?Και αντε μου στο διαολο τωρα.
Ειπε καθως σηκωθηκε απο το κρεβατι και εφυγε απο το γραφειο.Σαστισα.
(Γ)-Μην το παιρνεται ετσι.Η ορμονες τις ειναι τρελες αυτην την στιγμη και η αποβολη του ενος εμβρυου την συγκλονισε.Αφηστε την λιγο μονη της.Θα της κανει καλο.
Emma's pov
Μετα απο λιγη ωρα εφτασα στο παλιο μου σπιτι.Ανοιγω την πορτα και η μυρωδια της κλεισουρας εισβαλει στα ρουθουνια μου.Μονο λιγες μερες κλειστα και μυριζει ηδη ετσι.Αναστεναζω.Δεν γινεται να εχασα το μωρο.Πως?Γιατι τοσο ξαφνικα γαμωτο.Το μονο που θελω αυτην την στιγμη ειναι να κλειστω στο δωματιο μου και να μην ξαναδω ανθρωπο.

Hey babies
So...Αποφασισα να σας βγαλω ενα προγραμμα για να μην ανχωνεσται καθε ποτε θα βαζω παρτ.Λοιπον καθε Σαββατο\Κυριακη και καθε Δευτερα.Οποτε το επομενο παρτ στην ιστορια θα ειναι Δευτερα 14\9 ααα και χρονια πολλα στον αγγελο μου για την Κυριακη.Ειναι τα παντα μου.Δεν μπορω να το χαρακτηρισω.
Θα κλαψω.Λοιπον ξερω οτι μερικες απο σας πηγατε σχολεια σημερα...Πως ηταν?Τερμα το καλοκαιρι guys.

All the love as always
Mrs.Horan here
Xxx

Pregnant By My Best Friend✔Where stories live. Discover now