17

3.2K 57 6
                                    

-pov luna-

Ik lig op de grond, zonder maar ook iets te kunnen bewegen en er is niemand die me helpt. "Help me alsjeblieft." Probeer ik te zeggen maar ik verkramp van de pijn. Nogsteeds iedereen kijkt toe en niemand helpt me. "Alsjeblieft, ik trek dit niet meer. Ik val langzaam weg maar probeer bij te blijven. Dan voel ik dat ik wordt opgetild en verlies ik mijn bewustzijn.

-pov chiara- 20:45

Ik ben bezig met eten maken, ik eet lasange :). Als het eten net klaar is wordt er aangebeld, ik loop naar de deur en zie dioni staan. "Wat moet je nou weer?!" Vraag ik hem met een chagrijnige blik. "Kunnen we alsjeblieft praten?" Vraagt hij en hij staard naar de grond. "Oke wel snel want ik wil zo eten." Antwoord ik en ik laat hem binnen. "Wat wil je zeggen?" Vraag ik hem als hii naast me op de bank komt zitten. "Het spijt me echt chiara, echt echt echt echt heel erg, het was nooit mijn bedoeling geweest. Ik ben mezelf niet als ik alcohol heb gedronken." Ik onderbreek hem, "dat was te merken." Grap ik. "Hoe dan ook, kun je me het vergeven?" Vragt hij. "Als je beloofd dat je nooit meer zoiets doet." Antwoord ik. "Beloofd." Zegt hij en voor ik het weet zoent hij me. "Ik hou van je." Zegt hij en dat dringt even niet tot me door. "Wat?" Vraag ik verlegen. "Ik hou van je chiara." Zegt hij en hij zoent me weer. Ik begin mee te doen en dan duwt hij me naar achter en grijnst.

*dit is weer een heftiger stukje, wil je dit niet lezen?stop dan nu en wacht op het volgende hoofdstuk.*

"Wat ga je doen?" Vraag ik grijnzend. "We gaan een leuk spelletje doen." Zegt hij en hij haalt een condoom uit zijn zak. "Sukkel." Grap ik en ik trek het uit zijn handen. "Dit doe ik wel." Zeg ik en ik werp hem een knipoog. Hij zoent me weer en trekt mijn shirtje en broek die ik aanhad vandaag uit. Ik trek zijn trui uit en knoop zijn broek los. "Kom eens hier." Grijns ik en ik doe zijn boxer uit, haal de condoom uit de verpakking en doe hem om. Hij bijt op mijn lip en maakt mijn bh los, en trekt mijn ondergoed uit en dan begint hij. Ik kreun en zet mijn nagels in zijn rug. "Dioni, dioni." Kreun ik en ik zet nog meer mijn nagels in zijn rug. "Dioni." Kreun ik weer en ik begin steeds steeds harder te kreunen. "Dioni!" Kreun ik en hij bijt nog harder op mijn lip. "Almost babe." Hijgt hij en hij begint sneller te gaan. Ik kreun nog harder en kort daarna rolt hij van me af en trekt me naar zicht toe. "I love u." Zegt hij en hij drukt een kus op mijn voorhoofd. Ik kruip tegen hem aan en val dan in slaap.

______________________________

Heee mensen ik heb weer een nieuw hoofdstukje voor jullie :). Vergeet geen vote/comment achter te laten!!

X Jamie

Sex with UWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu