10

6.1K 80 4
                                    

-pov chiara-

"Ik wil jou." Zegt dioni aan de andere kant van de telefoon, en van dat antwoord ben ik even stil. "En ik ga je krijgen." Zegt hij dan. "Oh dat dacht ik mooi van niet." Snauw ik en hang op. Dan besluit ik jade te appen, die is vast nog wel wakker.

U: JADEEEE
U: HALLOO
U: Ach laat maar zitten je slaapt. Als je dit morgen ochtend leest, bel me even. X

Ik besluit mijn telefoon weg te doen en te gaan slapen.

-Pov Dioni-

Godverdomme, ze is ook zo eigenwijs als ik weet niet wat. Geloof me ik zal haar krijgen, wat ik er ook voor moet doen..

*paar uur later*

-Pov Jade 06:47 AM

Ik wordt kotsmisselijk wakker, niet wetend wat er is gebeurd vanacht. Ik pak mijn telefoon en zie dat ik 3 berichten heb van chiara. Het is vroeg maar ik besluit haar toch te bellen zoals ze me vroeg.

Jade: chiara? Ik moest je bellen?

Chiara: Ja, ik was eergister uit gegaan met liz en toen vielen 3 jongens ons lastig.

Jade: Ja? Dus?

Chiara: Een van die jongens liep me achterna en zei dat hij me wilde. Zijn naam was eh.. Dioni!

Jade: Dioni? Dat is een vriend van samuel. Ik heb hem een keer gezien toen ik uit ging met samuel, hij was met jai en ene cassius ofzo.

Chiara: Het waren een donkere, en getinte jongen die hij bij zich had.

Jade: Maak hem duidelijk dat je niks van hem wilt!

Chiara: Dan heb ik al gedaan! Maar hij wilt niet luisteren.

Jade: Ik vraag sam wel of hij met dioni gaat praten. Ik bel je later ja.

Chiara: ja is goed, doegh

*einde gesprek*

Ik hang op, open mijn camera en maak wat foto's van samuel's slapende hoofd. Als ik net zo lekker bezig ben pakt hij m'n telefoon en legt hij die aan de andere kant van het bed. Ik schreeuw dat hij mijn telefoon terug moet geven maar hij luisterd niet. "Dan maar op de ouderwetse manier." Zeg ik en ik begin hem te iriteren. "SAAMMUUEEEL WAKKERR WORDENNN" begin ik keihard te schreeuwen. Hij tilt zijn kussen omhoog en legt het op zijn hoofd. "HALLO SAMM, WORDT EENS WAKKER!!!" Schreeuw ik nog harder. "Houd je kop is." Snauwt hij. "Chagrijn.." zeg ik lachend. Hij probeert me heel boos aan te kijken maar schiet in de lach. "Wat ben je toch leuk." Zegt hij en hij trekt me naar zich toe. "Weet ik." Antwoord ik met een grijnzend gezicht. "Weet je? Ik vond het wel fijn vanacht." Zegt samuel als het een tijdje stil is. "Bespaar me details wil je." Antwoord ik al ik merk dat hij verder wil praten. "Maar echt, ik meen het echt." Blijft hij door drammen. Ik kijk hem geërgerd aan, stap uit bed, en loop naar beneden. "Wacht nou even." Hoor ik hem roepen maar negeer het en loop door. Als ik op de bank zit komt hij naast me zitten en slaat een arm om me heen. "Je begrijpt het niet, ik ben 17 en je hebt gister mijn.." samuel kapt me af. "Ik weet het, en het spijt me." Zegt hij. "Waarom spijt het je? Jij bent niet degene die dom is gew'" Zonder mijn zin af te kunnen maken trekt hij me op zijn schoot en zoent hij me. "I love u"


Sex with UWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu