Bölüm 4- Ah Be Hayat..

27 3 0
                                    

Koskocaman bir aradan sonra geri döndümm ben sizi tutmayayım iyi okumalar
-------

Saat 21.45 Aley ve Denzoyla zaman nasıl geçiyor anlamadım bile.. Şuan nerede olduğumuzu kesin bilen yok ve cep telefonlarımızın şarjını snap atarak harcadık.. Sadece Deniz'inki açık onu da konum bulmak için kullanıyoruz..
Nerede olduğumuzu tespit ettikten sonra tam ben "geç oldu artık gidelim biz" diyordum ki centılmın boy'umuz olaya el attı ve "saat geç oldu ben sizi bırakayım" dedi. 1 dakika ya !? Böyle erkekler yaşıyor mu hala ??
Konumumuzu da tam olarak kesinleştirdikten sonra Deniz harika bir yol haritası yapmış. Yapmış da, bu durumda, BU DURUMDA!?!? 1 dakika ilk Aleyi bırakıp sonra bb-bbe-bbeenii beni mi! Beni! Oha!! Biz Denizle tek! 1 cadde ve 5 sokak boyunda yalnız kalcaz. Ben! Deniz !? Yalnız!!!!??!!? Hıımm ok
Ben bir an saçlarımla oynamaya ve boş hayaller kurmaya dalmışım sanırım Aleynanın "Gizeğğmm" diye bağırmasıyla kendime geldim "efendiiğğmmm Alleeyyğğ-" daha ben sözümü bitirmeden kolumdan çekip sürükledi. Sonra annemin haber vermeden eve gidersem beni saat kaç muhabbetiyle öldürebileceğini hatırladım ve Swarm'dan konum bildirimi yapıp yerini bulmaya çalışan Denzonun elinden telefonu kaptım, nedeni malum..
"Evet annecim. Hala Aleyna ve Denizleyiz annecim. Tamam annecim. Annecim tamam saat geç oldu anlıyorum. Tamam da onlarlayım anne. Hayır kaçırılmadım, güvendeyim. Korkma geliyorum 15 dakikaya tamam?" Suratına kapatmışım heycandan.. Sakin ol ve nefes al Gizem..
Bu Aleynayla geçeceğimiz son sokak. Sonra Denizle kalacağım.TANRIIMMM!!!!
Centılmın boy'umuzla Aleynayı bıraktık. Saçmalamayıınn tabiki vedalaşmamız 15 dakika 40 saniye sürmedi. Kim demiş??!? Birkaç dakika sonra Deniz'in telefonda ne yaptığına baktığımda kronometreye baktığını gördüm ve Aleyna'nın da içeri girmesiyle yola devam ettik.
1 cadde 5 sokak demiştim ya hani, ha işte onun 2 sokağı boyunca hiç konuşmadık.
Caddeyi geçerken ben Denizi düşünmekten yola bakmıyordum ki bir arabanın korna sesiyle yerimde zıpladım. Kalbimin deli gibi attığını hissediyordum, ve o andan tek hatırladığım şey Deniz'in beni elimden tutup ezilmemem için panikleyip kendine çekmesiydi. Sonra sarıldı ve titrediğimi hissetmiş olmalı ki bırakmadı onu bile hisletimden hatırlıyorum hiçbir şey net değil. Oturup ağlasam yeridir. Su içirmiş bana, ben hatırlamıyorum.
Su içirmiş?! Kendi elleriyle! Sarılmış filan ?! ben niye hayatımın en güzel saniyelerini hatırlamıyorum ?!?

GizemliWhere stories live. Discover now