1. Setkání

7.4K 285 18
                                    

,,Ne!" křičela jsem když jsem najela na stránku s koncertama Justina Biebera a zjistila, že lístky na jeho koncert jsou vyprodané.
,,Sakra, to snad není možné!" nadávala jsem.

,,Co se dějě?" přiběhla ke mně do pokoje mamka a vyděšeně se na mě dívala.
,,Lístky na Justina jsou pryč. Pryč! Prodávání začalo teprve před pěti minutama a všechno už je vyprodané! Doprdele!" křičela jsem a mačkala dokola na počítači tlačítko enter.
,,Uklidni se, Am! Budou další koncerty" snažila se mě mamka uklidnit, ale mě to vůbec nepomáhalo.

,,Nebudou!" Možná to přeháním, vzhledem k tomu, že je mi osmnáct, ale já se na tehle koncert těšila 6 měsíců.

,,Půjdu asi na chvilku ven. Musím se uklidnit" rozhodla jsem. ,,Běž" usmála se mamka a vyšla z mého pokoje.

Ze skříně jsem si vzala bílé rifle, bílé tričko s krátkým rukávem a modrou kostkovanou košili. Vše jsem si oblíkla a nohavice od riflí jsem trochu ohrnula.
Vzala jsem si mobil a dala ho do kapsy od džín. Nic víc nepotřebuju.

Seběhla jsem schody a v předsíni si obula bílé conversky a vyrazila ven.

----

Procházela jsem se po nákupní třídě a vzpomněla si, že jsme ve škole psali důležitý test a já musím zjistit známku.
Vytáhla jsem mobil, zapla mobilní data a najela na stránky školy. Máme elektronickou žákovskou.

Hledala jsem známku, když jsem do někoho tvrdě narazila. Tomu dotyčnému spadl na zem iPhone a celý se rozbil.

,,Ježiš, promiň. Nedávala jsem pozor" začala jsem se omlouvat a čapla si, abych se podívala na ten mobil.

,,To nic. Můžu si koupit nový" řekl ten dotyčný. Ten hlas je mi nějaký povědomý. Ne, že bych ho slýchávala každý den, ale odněkud ten hlas znám. Zvedla jsem se a podívala se, do koho jsem vlastně narazila. Když jsem to zjistila, tak jsem ztuhla. Vždyť to je Justin Bieber! Panebože, to se mi jen zdá! Stojí tu v celé své kráse. Na hlavě měl černou kšiltovku staženou hodně do obličeje, asi aby ho nepoznali.

,,T-ty j-jsi Jus-" začala jsem koktat, ale on mi dal ruku na pusu. ,,Potichu. Nechci, aby se sem seběhlo plno lidí. Dnes chci být neviditelný" usmál se na mě a sundal svoji ruku z mojí pusy. Pořád jsem na něj koukala s otevřenou pusou. Nemůžu tomu uvěřit.

,,Pojď někam jinam" řekl potichu. ,,D-dobře" vydala jsem ze sebe. Chytil mě za ruku a já se při jeho dotyku celá zachvěla. Táhl mě k jakési kavárně.

Posadili jsme se a objednalu si kafe. Otočil se na mě a zase se usmál.

,,Kde máš bodyguardy?" zeptala jsem se nejistě. Pořád jsem úplně omámená z toho, že tu se MNOU sedí JUSTIN BIEBER!
,,Pro dnešek jsem jim dal volno. Přemluvil jsem Scootera, abych mohl jít dneska sám jako normální člověk" řekl a usmál se. ,,Aha" usmála jsem se taky.

,,Takže ty jsi Belieberka?" zeptal se mě. Najednou jako mi ze mě všechna nervozita odpadla.
,,Jo, obrovská! Justine, hrozně moc tě zbožňuju! Podle mě jsi úžasný a milý člověk, i když si hodně lidí myslí opak. Tvoje písničky jsou tak skvělé a uklidňující. Vždycky, když jsem ve stresu, tak si pustím nějakou tvoji písničku a hned je mi líp. Stačí mi si jen pobrukovat melodii písničky. A taky si hrozně sexy!" dokončila jsem svůj monolog a pak jsem si uvědomila co jsem řekla jako poslední. Vážně jsem právě řekla Justinovi Bieberovi, že je sexy?! Panebože. Celá jsem zrudla. On se jen zasmál.

,,Děkuju, takto mi snad nikdy nikdo nelichotil. A jsem rád, že si myslíš, že jsem dobrý člověk. To mě potěšilo" usmál se a dopil svoji kávu.

,,Jak se vlastně jmenuješ?" zeptal se. ,,Jsem Amanda. Amanda Jones" řekla jsem a dopila jsem taky kafe. Přišla číšnice s účtem a já jsem si uvědomila, že jsem si nevzala peníze. Co budu dělat? Přece za mě nemůže zaplatit Justin, když se skoro neznáme.
,,Co se děje?" zeptal se mě a nadzvednul obočí. Je ták roztomilý.
,,No, ehm, zapomněla jsem si peníze" řekla jsem a sklopila hlavu. ,,Já to zaplatím" řekl a vytahoval peněženku. Svoji ruku jsem dala na jeho ruku s peněženkou a odstrčila ji.
,,Nemůžeš za mně platit" řekla jsem rozhodně. ,,A jak to teda zaplatíš?" pousmál se.
,,No tak dobře. Děkuju moc" usmála jsem se. Justin zaplatil a vyšli jsme z kavárny.

,,Dala bys mi svoje číslo?" zeptal se mě a já na něj vykulila oči. Justin Bieber chce moje číslo?
,,Opravdu? Vždyť jsem jen obyčejná holka" řekla jsem nejistě. ,,Ale jsi fajn holka. Kdybych tady byl s jinou z mých fanynek, tak mi by se složily a rozbrečely se. Ty jsi jiná" řekl a mě to ohromně potěšilo. ,,Tak?" pousmál se a nastavil mi svůj mobil. Usmála jsem se a naťukala svoje číslo do jeho rozbitého iPhonu.
,,Ehm, můžu se s tebou vyfotit? Chci, aby mi kamarádka věřila, až jí to budu vyprávět" řekla jsem rozpačitě. Vím, chovám se jako kdyby mi bylo dvanáct.
,,Jasně" zasmál se a já se široce usmála. Vytáhla jsem mobil a párkrát jsme se spolu vyfotili. Na jedné fotce mu dokonce dávám pusu na tvář!
,,Tak zatím" řekl a udělal něco, co mě zaskočilo. Objal mě. S radostí jsem mu objetí opětovala. Po chvíli se ode mně odtáhl.
,,Promiň za ten mobil" řekla jsem nejiště. ,,To je v pohodě" usmál se a odešel.

,,Aaaaaaaaaa" zaječela jsem a pár lidí se na mě otočilo. Právě jsem potkala Justina Biebera a byla s ním na kafe. Nemůžu se dočkat až to povím Megan, mojí nejlepší kamarádce. Ještě jsem se usmála a vydala se domů.

Tak jsem se rozhodla napsat příběh o Justinovi ❤ Doufám, že se vám první díl líbil. Možná trošku nezáživný, ale nějak se začít musí;) Jinak můžete dát VOTE a napsat komentář. Předem děkuju za jakýkoli názor:)

P.S. V médiích máte fotku Justina❤

I Met Justin BieberWhere stories live. Discover now