- Del 14 -

815 32 1
                                    

Isac pov //:
FAEN TA GAMMLE FAMILE PROBLEMER!!.

Jeg er dritt forbanna på foreldrene mine!!. Hvorfor kan de ikke bare la noens kjærlighets liv være i fred å det deres egens barn!.

Jeg må sende Maria en meling sånn for å vise at jeg har det bra.

Jeg sender henne en meling der jeg skriver " hei babe, ikke vær redd jeg har det bra❤️. Hvordan går det med deg?. Ikke vær redd jeg skal få deg ut av det problemet snart lover❤️. ELSKER DEG!"

Etter å ha trykket på send la jeg fa meg mobilen på natt borde mitt og satte med ned på skrive bord stolen min, med hode i hendene mine.

Etter noen få minutter hører jeg en lyd " PLING" jeg reagerer fort og tar mobilen. Det var fra Maria. Jeg gikk in på meninger og åpnet og der sto det.

" Heei kjære💋 alt er bra med meg, men det er bare det at jeg savner deg😭. Beklager virkelig for det pappa gjorde mot deg. Jeg kommer aldri til å snakke til dem igjen for det de gjorde. Håper å se deg å leppene dine snart baby😏😘."

Det var en lang å god meling. Jeg kan aldri tilgi mine foreldre heller.

Maria pov //:
Jeg fikk en lang og søt meling fra Isac. Han er bare best. Skulle ønske han var her nå tenkte jeg høyt for meg selv. Tenk å få en lang og god klem av han, tenk å ligge i armkroken hans og kose, tenk å kysse de gode leppene hans.

Det plinget fra mobilen min.

Det var i fra Isac.

--- Samtale ---
Isac : 👉🏼👌🏼
Maria : ?
Isac : skjønnte Du ikke😄
Maria : Nei?😂
Isac : vent å se for the Special Night😏😋
Maria: Ok am wating😉😏
Isac: Good Night babe❤️
Maria: good night my love❤️❤️😘

Mere?
(Sorry for lang venting)

BadGirl & BadBoy Sesong 2 isacelliotWhere stories live. Discover now