3

1.6K 34 5
                                    

Der blev akavet stemning igen, jeg sad i en sofa, og Anthon sad på en stol. Han sad og kiggede lidt på Facebook, vi var ikke engang venner på facebook, vi havde bare mødt hinanden i byen og vi var begge skide fulde. Jeg tjekkede Facebook igennem, jeg var med i citygirls bare for hyggens skyld. Jeg tjekker så gruppen, og ser omkring de der 30 opslag om at Anthon er blevet set med en pige, og at hun var klam og grim, osv. Jeg vælger så at lave et opslag i denne gruppe.

"Hej alle søde citygirls. Nu har jeg set omkring de 30 opslag om denne pige der er blevet set sammen med Anthon, ja, denne pige er mig, og jeg blir enormt ked af at se at jeg får så meget hate omkring det. Jeg blir kaldt klam og luder? Helt seriøst, jeg har da også følelser? Jeg har da også et hjerte som kan knuses, Anthon og jeg var skide fulde igåraftes til en fest, og jeg tog med ham hjem og sov, det er det? Seriøst lad vær at hate.
Tak på forhånd!"

Klokken blev 22.00 og jeg var enormt træt, Anthon og jeg lå i sengen og så en film, det hedder "Remember me" eller noget, vi lå under samme dyne, og lå kun i undertøj, jeg have mit Calvin Klein undertøj på, og det havde han også. Vi kælede lidt og pludselig skete det igen. Han tog mit undertøj af, og sit eget. Han stak den op i mig, det føltes godt. Han tog den ind og ud, flere gange. Jeg stønnede, pludselig ringede min mobil, det var min mor - jeg slog den på lydløs. Anthon stoppede pludselig og sagde han var træt, det var jeg også. Vi tog vores undertøj på igen, og vi lagde os til rette. Anthon lå og nussede mig på maven, det var dejligt. Vi faldt hurtigt i søvn.

Drømmescenariet - AnthonWhere stories live. Discover now