19

523 14 2
                                    

*Din synsvinkel*

Jeg havde det på ingen måde forkert med det jeg gjorde, faktisk, så overvejede jeg at sige det til Anthon også slå op med ham, efter det han gjorde imod mig. Jeg lå op ad Teodor, og pludselig, inden vi fik set os om, lå vi nøgne. Det var en utrolig dejlig følelse jeg fik. Jeg tror faktisk, at jeg var ved at få følelser for Teodor.

Anthon kunne egentlig skide mig et stykke, ligenu, bare jeg var hos Teodor så var jeg glad.

*3 timer efter*

Jeg skrev til Anthon jeg gerne ville mødes på skolen, da vi skulle igennem en lang snak. Vi mødtes og jeg begyndte at fortælle.

"Ja Anthon, jeg ved jo godt hvad du går og laver med hende Emma. Jeg ved godt i har haft sex, jeg ved godt i har ligget og pillet ved hinanden. Og ved du hvad? Jeg er egentlig også pisse ligeglad, for jeg har gjort præcis det samme, med Teodor." Anthon fik store øjne, og hurtigt begyndte tårnene at trille ned af hans kinder. "Anthon, det her er din egen skyld, du kunne bare lade vær fra start af, med at ses med hende."

Der blev stille. Anthon havde ikke sagt et ord, indtil han udbrød "er det så slut?", "helt seriøst Anthon, hvad tror du selv?", "ja, det kan jeg så regne ud.. Men må jeg få et farvel kram?". Jeg krammede ham, og vi stod og krammede længe. Jeg vidste godt selv der, at jeg ville komme til at savne ham enormt meget, men at det nok ville være bedst for os begge to, at det endte her.

Jeg tog hjem lige efter, da jeg havde det virkelig dårligt. Jeg gik hjem, og lagde mig i sengen. Kiggede på alle de billeder af Anthon og jeg. Jeg kunne ikke lade vær. En tårer trillede ned ad min kind. En til. Og en til. Der gik ikke mange sekunder før jeg lå og tudebrøllede. Min lillesøster Anastacia kom ind. "Er du okay?", "Nej, Anthon og jeg er slået op..", "HVAD NEJ?!?!", sagde hun overrasket? Jeg bad hende om at lade mig være, da jeg var virkelig knust. Hvorfor gjorde han det? Hvorfor gjorde jeg det? Han var min første seriøse kæreste. Det var ham, der tog min mødom. Ham som jeg tilbragte hverdag med i 9 måneder? Hvordan kan jeg så bare smide det væk? Smide hele min verden væk?

Jeg vidste godt selv, det ikke ville blive som før, og at Anthon og jeg ville miste kontakten fuldstændigt. Hvad har jeg dog gjort?

Drømmescenariet - AnthonOù les histoires vivent. Découvrez maintenant