Trei

105 10 6
                                    

Si capitolul al treilea este aici . Scuzati greselile granaticale sau punctuale . M-am grabit sa il fac . Este scurt , dar voi incerca sa le fac mai lungi . Vreau o parere sau o steluta .  Ne vedem in capitolul viitor . 

P.S : CAUT PE CINEVA CARE SA STIE SA FACA TRAILERE .



•••••••••••••••••


"Pssss..hei Bonnie!" Șusuie o voce necunoscuta in spatele meu . Acum cine imi mai deranjează somnul ?

"Psss, șateno . Trezirea!"

"Încă 5 minute , mami !" Mormai doar pentru mine .

"Domnișoara Jones , nici dupa atentionarile colegului dumneavoastră nu va treziți ?!" Tipa alta voce . Imi ridic capul leneșă si constat ca sunt in clasa .

"Baga-mi-as!" Exclam fara sa imi dau seama cu voce tare .

"Pardon ?" Tipa încă o data profesoara se biologie si dușmanul meu de moarte . Doamna Fell .

"Ma scuzati !" Zic cu capul in pamant , dar in momentul de fata as vrea ca ea sa fie doi metri sub pamant .

"Fara resentimente domnișoara Jones , dar te invit spre biroul directorului ! Iar ! " Ih , cotoroanța matinală fara viata socială . Nu ma mir ca nu si-a găsit un soț la cei 40 de ani ai sai .

"Ah , doamne fereste ! Eu sa ma supar ?" Zic aproape in ras . "Doar eu imi pot gasi un iubit tot timpul , dar dumneavoastră încă navigati pe site-urile matrimoniale in căutarea bietului om care sa va faca pe plac . Diferența intre noi nu a fost una de profesor-student, ci ca eu am viata socială si dumneavoastră nu !" Zic liniștita si ies cu capul sus din clasa . Acum e acum . Domnul director sau mai bine zis ...unchiul meu.




****





"Buna unchiule .." Zis sfioasa in timp ce pășesc timida cu capul plecat in biroul directorului .

"Doamne Bonnie ! Ce e in capul tau? Nici nu a trecut bine prima luna de scoala , ca profesoara de biologie te trimite iar aici ? Acum ce i-ai mai zis?!" Tonul sau nu era nici nervos , nici calm. Cred ca nu si-a baut cafeaua , se aia e țâfnos .

"I-am zis ca eu pot sa imi pot  face un  iubit oricând , dar ea încă navighează pe site-urile matrimoniale !" Zic inocenta , iar dragul meu unchi chicoteste subtil .

"Si ..de unde a început toata cearta asta?"

"Adormisem in ora ei .." Tonul meu usor slab , se ridica cu cateva octave cand imi vine in minte cea mai buna scuza . "Dar asta nu e doar vina mea !" Imi bat pieptul in semn de adevăr . "De ieri m-am facut cu un frate si cred ca este trimisul diavolului !" Zic sigura pe cuvintele mele , fara sa rabufnesc intr-un ras haotic .

"Trimisul diavolului , ha? Daca tatăl tau la trimis sa învețe la liceul nostru inseamna ca chiar e prieten cu diavolul . Fratele meu e Satana in picioare si stii bine asta !" Rasul sau ma molipsea si pe mine .

"Haide mai unchiule , nu e chiar asa rau !"

"Ok ok , dar acum întrebarea mea este : cum sa te pedepsim ?" Ranjea . Specific familiei sale . Ranjetul ala care te face sa iti dorești sa fi mica cat in soricel .




**




Dupa mica mea discuție cu unchiul , a avut mila de mine si nu mia dat detentie . Stiam ca mama a facut o alegere buna cu Kevin . 

Macar asa daca intru in belele , pe scaunul directorului voi găsii mereu o ruda .

Masina este parcata in fata blocului , ceea ce inseamna ca toti sunt acasa . Urc grabita scările având o foame de lup . 

Dupa mirosul de pe scara , mama a facut pizza . Hmmm..mai inspir odata mirosul divin : pizza cu mozzarella , sos , ciuperci , salam si crustacei . Ciocan de doua ori , dar nimeni nu răspunde .

 Apas pe clanta rece si constat ca usa este deschisa . In casa era o liniște desăvârșita . Pe masa de bucătărie , era pizza acoperită cu un șervețel si un bilețel de la mama cu siguranță . 

Ea in loc sa imi trimită un SMS , imi scrie bilete .

"Bonn , noi am plecat in oraș . Ne întoarcem diseara . Ai banii in locul obișnuit , mancare in frigider si nu te certa cu Dominic . Apropo , diseara trebuie sa iti dam o veste importantă .
Te iubim , cu drag mama !
"

"Nu te certa cu Dominic .." ! OH sfinte ! Sunt in casa singura cu el !

Ma grăbesc in camera mea , intrând ca un taifun . In mijlocul camerei se plimba liniștit Dominic , doar cu un prosop înfasurat in jurul taliei .

Isi întoarce capul spre mine si tânjește .

"Hei șateno ! Fix pe tine te așteptam !" Zice si se apropie cu pași mari spre mine . Simt suprafața rece a peretelui cum imi atinge spatele , iar Dominic sa oprit la câțiva centimetri in fara mea .

Oh shit , asta nu o sa iasă frumos ...

Frați din întâmplareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum