Unu

174 13 11
                                    

      

  Soarele dimineții imi dezmărda chipul obosit . Este o obișnuita zi de duminica , programul normal era somnul . Din bucătărie se auzeau diferite sunete ascuțite sau tonuri înalte de voci . Ma ridic usor , obisnuindu-ma cu gravitația si înaintez spre baie . 

     Ma uit putin in oglinda si imi analizez fata : parul meu saten era in toate părțile , rimelul care nu l-am sters aseară sa întins sub ochii , părând ca am cearcănele mari , iar buzele mari si carnoase . I-au demachiantul si încep sa ma curat de masca societății .

"Bon-Bon , vino repede jos !" Vocea mamei răsuna in toata casa . Nu exista o dimineata mai perfecta decat cea in care o auzi pe mama țipând . Ea este o persoana destul de calma , dar cand o calci pe coada singurul sfat care se aplica este sa o iei la sănătoasa .

"Vin imediat !" Strig de la etaj , dar mai mult ca sigur nu ma auzit .

Dupa ce termin cu igiena personală , merg spre șifonier si imi aleg o ținută normala si lejera . Imi aleg cu grija lenjeria , ca de obicei fiind asortată si optez pentru o rochie albastru-marin , la mijloc având o curea elastica .
Cobor scările grabita , având o foame de nedescris .

**

"Mmm , mom , clătitele sunt super!" Zic entuziasmata in timp ce imi insiropam clătita.

"Multumesc , Bon . L-ai vazut pe Kevin?" Da , Kevin e tatăl meu vitreg . Acum 10 ani , tatăl meu biologic a înșelat-o pe mama si ne-a abandonat pentru o fata de 18 ani . 

Tot daca Kevin sa alăturat familiei noastre acum 6 ani , nu il pot numi "tata" , dar il mai strig uneori "daddy" deoarece se simte mândru .

"Nu , nu stiu unde..."

Nu apuc sa termin , deoarece pe usa bucătăriei intra Kevin .

"Luisa , au acceptat cei de la orfelinat !" Zice gafaind in timp ce ii întinde niste hârtii mamei .

"Nu pot sa cred !" Tipa si sărind in sus de bucurie . Ce se intampla aici? Cand conștientizeaza ca nu inteleg nimic , incepe sa imi povestească șocanta ei decizie ce a luat-o împreuna cu daddy : sa adopte un copil .

Stai , ce?! No way . Nu împart spațiul meu personal cu nimeni . De-abia ma suport pe mine , dar mita pe un tanc de câțiva anișori .

"... Si oricum tu poți alege copilul ." Termina mama lungul discurs care cu siguranță si-a dat seama ca ma plictiseste .

Bun , deci eu voi alege copilul . Va fi ..interesant .




-----------------

Nu ma ucideți , please.

Mai am de terminat aproximativ 5 carti , stiu , dar cand imi vind Inspirația ce as putea sa fac ?

Asta este noua carte "FRAȚI DIN INTANPLARE" si sper sa va placa .

See ya .

Frați din întâmplareWhere stories live. Discover now