Part 15: "Řekl by jsi to do nich?"

2.2K 164 9
                                    

*Louis*
"C-cože?" Vyjekl jsem. "Moje rodina tě chce poznat." Odpověděl mi s klidem. Rozběhl jsem se do kuchyně a kontroloval obsah ledničky. "Co děláš?" Přišel za mnou Harry. "Kontroluju jestli máme ingredience na buchtu, jednohubky a pomazánku. Nemůžeme tam přijet s prázdnýma rukama." Vysvětloval jsem. A tak nastalo hektické balení, vaření a domlouvání. V podstatě jsme každý byl v jiném patře a abychom se slyšeli, museli jsme přeřvávat hudbu. Asi si dokážete představit jak to vypadalo. Nakonec jsme vyjeli. "Jak dlouho bude ta cesta trvat?" Zeptal jsem se Harryho. "Asi 3 hodiny." Odpověděl mi, aniž by odpoutal pohled od vozovky. Pustil jsem rádio a spolu s Harrym jsme si zpívali. Po třech hodinách krákorání jsme byli na místě. Zastavili jsme se před dveřmi. "Neboj, oblíbí si tě." Prohlásil, jakoby mi četl myšlenky. Vzápětí se otevřely dveře a my byli vtáhnuti do útrob domu. Když jsem se zorientoval, spatřil jsem ženu s vlasy, stejnými jako ty Harryho, jak objímá mého přítele. Pak přišla řada na mně. "Dobrý den, jsem Louis." Podával jsem jí ruku a usmíval se. "Jsem Anne, Harry o tobě mluvil v jednom kuse." Přijala mou ruku. "Hej!" Vykřikl Hazz. Potom nám pomohla vynést naše zavazadla z kufru. "Mami, kde je Rob a Gemma?" Vyzvídal Harry. Gemma a Rob? "Přijedou za chvíli, neboj." Odpověděla. Pak jsme si sedli u čaje a poznávali se. Poté jsem se seznámil s Harryho sestrou Gemmou a jeho otčímem Robem. Vlastně jsme celý víkend u Harryho rodiny prokecali jako nějaké Hollywoodské paničky. Než jsme se nadáli, seděli jsme v autě na cestě domů. "Myslíš, že jsem se jim líbil?" Ptal jsem se později doma Harryho. "Že váháš. Zamilovali si tě." Ujistil mně.

Následující měsíc jsme si párkrát vyšli ven. Zrovna jsme se procházeli kolem obchodů, když jsem zahlédl to irské pako s blonďatým chmýřím na hlavě, Nialla. "Nialle!" Mával jsem na něj a kolemjdoucí se na mně divně dívali. "Kdo to je?" Otočil se ke mně Harry, který si doteď prohlížel výkladu různých pochybných butiků. "Niall a.... Liam?!" Vyjekl jsem, když se Niallův doprovod otočil směrem k nám. "Co tady děláte?" Divil se Niall. "Jak vidíš, koukáme se na výklady obchodů. Ale co tu děláš ty, Liame?" Odcekl Harry. "Jak vidíš, tak jsem tady s Niallem." Odcekl stejně Liam. "Ano, my jsme totiž spolu." Prohlásil hrdě Niall. "Co? Jak? Kdy?" Bylo jediné, co jsem dokázal ze sebe dostat. "Ten den co jsme se setkali v té kavárně. Když jsem odešel, potkal jsem Liama, zakecali jsme se a vyměnili si telefoní čísla a... teď spolu chodíme." Vysvětloval Niall. "A-ale co Zayn?" Vyhrkl jsem směrem k Liamovi. "Co s ním?" Zeptal se nechápavě. "Vždyť jste spolu chodili!" Byl jsem zmatený. "Co? Ne! Já se Zaynem? Nikdy!" Popíral Liam. "Tak proč si mu nadržoval?" Nechápal jsem. "Byla to sázka. Prohrál jsem. Jinak bych se k tobě takhle nikdy nechoval Louisi. Omlouvám se. Vlastně jsem tě rád propustil. Nemusel jsi tam už zpívat. A jak vidím, žiješ teď lepší život. Moc vám to s Harrym přeju." Omlouval se. "Tak v tom případě vám to taky moc přejeme." Řekli jsme s Harrym. Pak jsme si chvíli povídali a nakonec jsme se rozloučili a vydali se domů. "Řekl by jsi to do nich?" Zeptal se mně Harry, když jsme později leželi v posteli v "lžičkovém" objetí. "Ne, ale vypadají spolu dobře a hlavně šťastně." Odpověděl jsem. Společně jsme se zasmáli a usnuli.
**********************************
564 slov. Niam :) doufám, že vám nevadí... Díl zase psaný na chatě. Musím říct, že jste mně s těma komentářema zklamali :( čekala jsem aspoň jeden pitomý koment :/ mám pocit, že vlastně o nové části nestojíte... tenhle bych vám dala až příští týden ale ZA PŘEKONÁNÍ 1K READS HO MÁTE TADY JAKO PODĚKOVÁNÍ, PROTOŽE TOHLE JE NEUVĚŘITELNÉ!!! DĚKUJU MOC :')
Těším se na Vás u dalšího dílu Vaše Dee


*2016 editing*
Plz, lidi, radši si nečtěte moje staré připomínky na konec :D

Voice │Czech Larry Stylinson FF│ DOKONČENOKde žijí příběhy. Začni objevovat