000

2.7K 122 12
                                    


Draco Lucius Malfidus

Geachte Draco Lucius Malfidus,
Sinds u ons vorige week heeft laten weten het u niks uitmaakte wie uw advocaat zal worden hebben wij een advocaat voor u gezocht. Gistermiddag hebben wij eindelijk een advocate gevonden die u daadwerkelijk wou helpen, het zal u verbazen maar zij was de enige die je wou helpen.
Zij gaat proberen uw straf zoveel mogelijk te verminderen, we wensen haar veel succes met dit omdat het een erg lastige taak kan gaan worden. Haar naam is Hermelien Griffel, tot een week of twee geleden stond zij bekend als Hermelien Wemel. Zoals u waarschijnlijk wel weet.
Veel succes in de zaak.
Met vriendelijke groeten,
Het Ministerie van Toverkunst, de Rechtvaardigheid afdeling.

Verbaasd keek ik naar de brief, dit is een geintje toch? Opnieuw lees ik de brief, maar het is nog precies dezelfde tekst. Ik haal een hand door mijn haar. Dit is gewoon niet mogelijk, dit kan echt niet. Hermelien Griffel wordt mijn advocaat? Waar slaat dat nou weer op? Waarom zou ze dat überhaupt willen? Ik vertrouw haar helemaal niet, ze gaat er voor zorgen dat ik levenslang in Azkaban krijg. Natuurlijk dit is gewoon een plan van haar, waarom zou ze me gaan helpen?

Waarom zou de vrouw die ik vroeger het leven zuur maakte op Zweinstein door haar modderbloedje te noemen, de vrouw van wie ik haar man -en grote liefde- heb vermoord mij willen helpen? Dit slaat helemaal nergens op.

[heey! een nieuw boek ;) ik heb hier echt heel erg veel zin in omdat ik het verhaal al voor een groot deel helemaal in mijn hoofd heb zitten ghehe. ik hoop dat jullie het wat vinden. xo Nienke]





The Lawyer || DramioneWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu