Capitolul 1

26 2 0
                                    

Principalele cauze ale crimelor sunt de obicei furia , invidia sau egoismul alimentate de tradare si gelozie .Fiind constienti ca moartea este practic sfarsitul fiintei , unii incearca sa isi faca viata mai buna inlaturandu-si dusmanii prin orice mijloace .Cum fiecare om este diferit , unii au remuscari , iar altii nu .Toate acele sentimente negative care pun stapanire pe mintea lor ii orbesc intratat de tare incat regretele nu isi mai gasesc locul .

Blestemam adesea ziua si momentul nasterii noastre din cauza furiei dar cand simtim ca moartea se apropie numaram bataile inimii infricosati de ceea ce urmeaza , am da orice pentru viata pe care nu am apreciat-o suficient .Atunci cand iti vezi moartea cu ochii, atunci cand stai fata-n fata cu persoana care iti va curma viata , regreti ca nu ai apreciat viata destul .

Unoeri iti gasesti sfarsitul in functie de alegerile facute in viata .De pilda , prietenii .Ar trebui sa ne fie frica de ei si sa pastram unele secrete doar pentru noi insine dar sufletul nostru tanjeste dupa afectiune de orice tip de aceea putem fi usor dusi de nas .

Ei sunt cei mai periculosi dusmani deoarece ne cunosc , ne castiga increderea prin prefacatorie si apoi folosesc totul in favoarea lor .

Te-ai putea gandi vreodata ca persoana caruia i-ai impartasit gandurile tale si care statea alaturi de tine jumatate din zi , ar putea sa te priveasca dandu-ti ultima suflare?

Nu toti insa sunt intratat de egoisti , exista si prieteni adevarati , dar putini .

Da, din pacate increderea este ceva foarte greu de inteles. Aceasta incredere nemarginita ar trebui sa fie vazuta echivalenta cu dragostea deoarece o daruiesti doar persoanei la care tii .Fi sigur\sigura ca merita investita acea incredere .Ofera increderea in schimbul adevarului .


Stuck between love and crimesWhere stories live. Discover now