-36- Eerste opdracht.

3.3K 138 48
                                    

Hooooooooi, hier ben ik weer. Jeeeeej vrijdag, dat betekent update en dat het weekend is woehoew. Slapen :D

______________________________

P.o.v Amber

Opgewekt word ik wakker, ik heb zo goed geslapen. Dit is de eerste keer dat ik goed heb geslapen sinds Joey me verlaten heeft. Ik denk terug aan gisteren, het was zo leuk. Ik vond dat ik hem nog een kans moest geven dus dat heb ik ook gedaan. Je kon het zien aan zijn gekwetste blik dat hij er echt spijt van heeft, ik kon hem toch niet zo achterlaten? 

Ik heb nog niet gevraagd waarom hij zo raar deed maar ik dacht dat het ook niet de goede tijd was want ja we hebben nu eindelijk geen ruzie meer en dat wil ik liever zo houden. Iedere keer wanneer ik terug denk aan de kus van gisteren verschijnt er een brede glimlach op mij gezicht. Je kan je niet inbeelden hoe veel ik naar zijn lippen verlangde. Ik had hem zo hard gemist, vandaag zie ik hem terug. Hij komt me ophalen na zijn werk en dan gaan we naar zijn huis, hij zou normaal wat eerder stoppen voor mij. Ik kan niet wachten tot dat ik hem terugzie.

P.o.v Joey

Vrolijk en enthousiast kom ik aan op mijn werk. Anna kijkt me verbaasd aan, ik lach door haar verwonderde reactie. "Zo te zien heb je het goedgemaakt met dat meisje, of niet soms?" vraagt ze met een lieve blik. Ik knik blij en antwoord: "Ja ze wou me nog een kans geven, ik ben echt heel blij dat het weer goed is tussen ons." "Dan heb ik je niet voor niets vroeger laten doorgaan." grapt ze. "Ja sorry daarvoor, hopelijk vond je het niet erg." Ze schud haar hoofd en antwoord vriendelijk: "Neen hoor, ik deed het met plezier." In mijn achterhoofd bedenk ik me dat ik vanavond ook wat eerder zou moeten stoppen voor Amber. Met een brede grijns vraag ik aan Anna: "Zou ik vanavond weer een klein beetje vroeger weg mogen?" Ik zie dat ze aan het twijfelen is dus ik zet een smekende blik op mijn gezicht. Ze zucht al lachend en geeft dan toch toe. "Oké, oké, je mag vandaag weer eerder door. Maak er geen gewoonte van." Ik schud dankbaar mijn hoofd en zet een brede glimlach op. "Danku." zeg ik terwijl ik haar een blaaszoentje geef. Ze draait met haar ogen en antwoord: "Hou dat maar voor je vriendin." Ik lach: "Ze heet Amber, voor het geval je het afvroeg." Ze knipoogt me al lachend. "Joey vind Amber leuk."  Ik geef haar al lachend een zacht duwtje.

Uit het niets vraagt ze: "Waarom heb je haar eigenlijk in de steek gelaten, als ik vragen mag." Ik draai mijn hoofd en snauw: "Dat zijn jouw zaken niet." Ze lijkt verbaasd door mijn botte reactie, zonder haar aan te kijken wandel ik weg. Ik zucht diep en wandel een beetje door de rekken. Moet ik Amber vertellen over wat ik gedaan heb? Ik zit zo hard in de knoop met mezelf. Ik zou nooit een deftige relatie met Amber kunnen hebben als ik constant moet liegen. Ik wil niet liegen, ik haat liegen. Ik kan haar niets vertellen over de baan van mijn vader, ik kan niet zeggen waarom ik de auto niet ontweek tijdens het ongeluk. Ook heb ik nog zoveel vragen voor mijn vader. Denkt hij nog aan me? Zal hij ooit een echte vader zijn voor mij? Hij heeft alleen van mijn broer gehouden sinds de geboorte van mijn broer en nooit heeft hij van mij gehouden, besef ik. Ik was maar het restje die hij goed kon gebruiken als slaaf.

P.o.v Alicia

Geïrriteerd sla ik op mijn luide wekker. Verbaasd kijk ik naar de klok die aangeeft dat het nog maar vijf uur is. Zo laat heb ik mijn wekker niet gezet! Ik kijk rond me, mijn ogen vallen op een pakketje dat op mijn nachtkastje ligt. Ik zucht en draai me gewoon weer om, ik heb er nu nog geen zin in. Ik ben het gewoon beu en in mijn bed kan ik gewoon even weg zijn van alles.
Waarom kan ik hier niet gewoon de hele dag blijven liggen?

Opeens hoor ik mijn mobieltje trillen, zonder erbij na te denken gooi ik mijn mobieltje naar de andere kant van mijn kamer. Ik heb er gewoon geen zin in! Is dat nu zo moeilijk om te begrijpen? Blijkbaar wel, antwoord ik voor mezelf.

...

Na een kwartiertje naar het plafond te staren geef ik het op. Ik krijg de stalker maar niet uit mijn hoofd. Ik wil gewoon deftig kunnen slapen en dat gaat niet door de stalker! Bedankt daarvoor, stomme stalker! Uiteindelijk sta ik op en wandel naar mijn mobieltje. Ik heb een paar berichtjes, van de stalker natuurlijk. Met tegenzin open ik de berichtjes. "Goeiemorgen prinsesje, ik hoop dat je goed geslapen hebt. Je eerste opdracht ligt op je nachtkastje, veel plezier er mee!" Ik open ook het volgende berichtje, er staat: "Ik heb express je wekker eerder gezet dus sta nu maar op! Je hebt nog veel te doen." Ik draai met mijn ogen en adem diep in, vervolgens wandel ik aarzelend naar het pakketje, ik denk dat ik gewoon niet wil weten wat er in het pakketje zit. Toch open ik het vlug zodat ik er niet te veel over nadenk. Ik zie een briefje en een pakje kleren liggen. Ik neem eerst het briefje en lees: "Je eerste opdracht is de makkelijkste, om te beginnen. Je doet gewoon de kleren aan die ik in dit pakje heb gestoken, inbegrepen de ondergoed die erin ligt. Doe ook een beetje make-up aan, ik hoop dat je dat in huis hebt." Al panikerend pak ik mijn kleren op. Moet ik dit dragen? Dat is veel te kort! In mijn handen heb ik een kort, zwart kleedje vast. Het is waarschijnlijk niet mijn maat, hoop ik. Zo heb ik een uitvlucht om het niet te dragen. Met grote ogen kijk ik naar het ondergoed dat hij me gegeven heeft. Het is een slipje, gelukkig zit er geen beha in dus die mag ik waarschijnlijk wel nog zelf kiezen. Ik doe het ongemakkelijke slipje en mijn beha aan daarna volgt het veel te korte kleedje. Het zit veel te strak maar jammer genoeg is het wel mijn maat. Hoe weet hij mijn maat? Ik wil gewoon niet weten van waar hij deze kleren heeft. Vol afschuw kijk ik naar mijn spiegelbeeld. Ik lijk wel op een hoer! Ik doe nog vlug wat mascara op en een beetje bruinsel. Daarna wandel ik vlug naar beneden. Ik hoop maar dat ik kan ontbijten voordat mijn ouders wakker worden. Ze mogen mij zo niet zien!

______________________________

COMMENT: Wat zou Alicia haar tweede opdracht zijn?

VOTE.
______________________________

A/N Sorry dat het wat langer duurde maar ja ik wou even eerst alle opdrachtjes dat Alicia gaat doen, duidelijk in mijn hoofdje verwerken hha dusja en ja sorry als ik niet heb geantwoord op jou comments want ja het begint echt moelijk te worden om het bij te houden enzo en gisteren zag ik comments van een week of zelf een maand geleden dat ik nog nooit gezien had dusja, neem het me niet kwalijk, ik probeer zo veel mogelijk mensen te beantwoorden. Ik ga maar weer byeeee tot maandag waarschijnlijk. Love you all! ♥

~Alanis

De foute fotoWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu