Capitolul 22

6.2K 390 4
                                    

-Ce e ma?! spun cu gura cascata si recitesc ultimele randuri din nou, stau si privesc ca boul in teava.

Nu pot sa cred, ce om josnic?! Hai sa fim seriosi, a facut asta doar pt ca tata i-a suflat-o pe mama? Ce plod... Trebie sa-i sun pe ai mei... telefonul, unde dracu' e telefonul? Il caut ca nebuna prin toata camera si deodata il zaresc jos langa pat, il trag cu forta si ma mir ca nu am scos si priza din perete, ma rog... mama si apelez.

-Hope?intreaba mama mirata.

-Da, fii atenta la ce iti spun in momentul asta, tata e acolo?

-Da scumpo e langa mine, ce s-a intamplat? ma intreaba si parca ii simt ingrijorarea din glas.

-Deci... da-ma pe difuzor si ascultatima bine ca nu am timp sa repet, le spun eu serioasa si intru in baie dar nu inainte de a inchide si usa camerei.

-Gata, spune si mama intr-un final,esti pe difuzor.

-Actele sunt false, Fabian a falsificat actele si tu tata sau amandoi, trebuie sa bagati din nou un proces pentru testul de paternitate, m-ati inteles? Va rog eu frumos spuneti ca da, ma milogesc la telefon.

-False? se rasteste mama.

-Cred ca glumesti, spun eu pe un ton oarecum ironic, ce naiba nu ai inteles ca nu am timp si sa fii atenta, ohh mama...

-Stai calma iubito eu am fost atent pt toti trei,plec acum la tribunal,imi spune tata serios.

-Nu, nu, nu, trebuie sa pornesti procesul aici pt ca judecatorul de acolo il cunoaste, aici am si un avocat care ma ajutat, cu toate ca nu stie ce vreau sa fac il conving eu si ne ajuta, ne-am inteles?

-Draga du-te si incepe sa faci bagajele.

-Te iubesc, tata, spun usurata.

-Si eu si mama ta te iubim, fii gata sa vii acasa dovlecel, spune tata amuzat de propriile cuvinte.

-Ti se pare ca am fata de dovleac?intreb iritata. Lasa nu-mi raspunde, vreau sa va rog ceva, nu le spuneti prietenilor mei ca vin acasa vreau sa fie o surpriza, ii rog cu vocea mea copilaroasa, nici nu vreau sa ma andesc ca daca afla Jane ma trezesc cu ea in pat si cu Josh la usa.

-S-a facut, imi raspunde scurt mama.

-Hai ca trebuie sa fug, va iubesc si deabea astept sa vin acasa, le spun si nici nu ma stau pe ganduri si termin apelul, apoi ies ca o furtuna din baie si imi aleg hainele pt scoala, nu mai suport sa stau aici nici 2 secunde.

Imi pare rau ca na... plec de aici cand am reusit sa cunosc niste oameni destul de ok, si prin oameni ok ma refer doar la Julie, Em, Nick si prieteni acestora, Fabian nu intra in aceasta categorie.

O data ce sunt gata cobor scarile in fuga mai ceva sa o daram pe Em si dau buzna in bucatarie unde restul familiei se uita la mine ca la o fantoma.

-Ce? Am ceva pe moaca? ii intreb mirata siimi pun mana pe fata.

-Da, nu, raspund toti la unison .

-Ha, ha ce amuzanti suntem in aceasta dimineata, comentez imediat strambandu-ma la Nick si acesta imi face cu ochiul.

-Tu, eu... mergem la scoala ca am nevoie de ajutor cu ceva de carat din dulap, ii spun lui Nick aratand cu degetul sper el si apuc un mar mare si rosu din fructiera.

-Din nou?! imi raspunde acesta si dupa fata lui pot spune ca nu-i convine. Macar lasa-ma sa-mi termin cerealele, se plange ca eu copil.

-Fie copilule, cedez si ma asez langa el si il impung cu cotul.

Dupa ce printesa si-a terminat cerealele, de parca ar fi murit daca manca in masina, am plecat la scoala.

-Deci, ce era atat de important de trebuia sa ma tarasti DIN NOU, spune si pune accent pe ultimele doua cuvinte, sa ma scoti din casa?

-Voi plea acasa, ii raspund scurt zambind, iar reactia sa nu ma ajuta deloc sa-mi mentin zambetul pt ca simt ca aceasta veste i-a dat cu ciocanul in cap sau ceva de genu' asta...

-Serios?

-Da, am vorbit cu ai mei si vin aici pentru a porni inca o data procesul de paternitate si de data asta cu test cu tot...

-Aaa... pai si eu cum o sa te mai vad? ma intreaba trist, trist cu fata de milog care ma atinge unde trebuie, la fufletel.

-Pai nu stiu vedem noi, vom vorbi la telefon sau prin sms-uri sau pe facebook sau skype,ii raspund cu o parere de rau.

-Eh, asta e vom vedea noi, dar sa stii ca o sa-mi fie foarte dor de tine, iar fata de milog, catel milog dulce pe care l-as ciufuli toata ziua.

-Te asig...

Ma intrerupe acesta lipindu-si buzele moi si calde de ale mele facandu-ma sa tresar, dar acesta nu ma baga in seama si continua sa se joace cu mine. Eu de ce nu m-as juca cu el? Pana la urma nu-l mai vad dupa...

Revin imediat cu picioarele pe pamant si il trag spre mine si imi bag mainile in parul sau ciufulit, apoi imi infig dintisorii, MUAHAHA, in buza lui inferioara si primesc "recomepsa" cu geamat infudat de durere, ce bine a sunat asta!

-Ia uite pe cine avem noi aici? se aude vocea lui Jenn care sta rezemata de Matt.

-Bineeee, ma intorc eu usor afisand o fata de milioane crispata cu un zambet pana la urechi...

-Mergem la ora? intreaba Nick cand vede ca m-am incordat si cel mai probabil si inrosit ca racul.

-Da, hai sa mergem, ma reped eu si il trag de mana spre intrare.

-Gata, calmeaza-te iubito, spune calm si ma trage usor inapoi lipindu-ma de pieptul sau.

-Nu sunt iubita ta, ii spotesc eu iritata.

-Oooo, ba da esti pt ca ai acceptat sau ai uitat? imi spune la fel de calm afisand un zambet care ar face orice fata sa se topeasca.

-A da, ii raspund rusinata vazandu-l ca ma pupa pe frunte punandu-mi mainile pe talia mea.

-Hai la ora si lasati ciufuleala, ne sopteste Matt impingandu-ne de la spate.

La primele ore a fost o plictiseala de iti venea sa-ti tai si venele pentru putina distractie, dar in pauza totul era diferit pentru ca tot timpul ma "jucam" cu Nick si glumeam cu restul, Dar cand pauza se termina voiam doar sa fug acasa. Ajunsa acasa am prins-o pe Em in bucatarie unde facea niste briose si nu se putea sa nu fur si eu una,dar n-am avut nicio sansa ca m-a prins si mi-a dat pu prosopul peste maini zacandu-mi sa stau locului pana la cine, nu m-am pus cu ea, doar ea e sefa.

Acum stau in camera mea si privesc un film intinsa pe podea ca un om anormal ce sunt, asta e.

-Cina e gata, ma anunta Em de la usa, oare de cat timp statea acolo?

-Imediat, am coborat in 2 clipe si 3 miscari ca voiam briose, dar din nou am sfarsit cu prosopul peste mana si cu Em care imi tot spunea ca dupa cina, m-am conformat cu greu si m-am asezat la locul meu unde m-am trezit cu mana lui Nick pe piciorul meu si am tresarit lovind masa.

Toti se uitat ciudat la mine, dar numai individul de langa mine radea pe sub mustati,hmmm. Dupa cina am apucat doua briose si dusa am fost pe scari ca un fulger cu destinatie finala in camera mea. La scurt timp aud usa cum se deschide si Nick intra dar eu inca bag briosa i gura ca nesatula, e delicioasa, cred ca e cea mai buna mancata de mine vreodata. Revenind... acesta se aseaza langa mine in pat si ma sterge usor cu mana pe obraz de firmituri pana la buza inferioara pe care o mangaine usor. Imi dau usor tava cu fiemituri din fata si o pun pe noptiera si apoi ma napustesc asupra buzelor lui cu forta bruta, ce bestie sunt! Acesta nu se da in spate si imi raspunde cat ai zice sarut incercand sa preia controlul dar nu ma las si il impig spre pat si ma pun deasupra lui facand ca totul sa devina mult mai pasional si incins ce-i drept, dar nu stai mult acolo ma se rasuceste lasandu-ma sa fac contact cu asternuturile moi si ma opresc imediat ce ii simt mainile cum se strecoara pe sub tricou ,se ridica de pe mine confuz.

-Vrei sa continuam sau nu? ma intreaba afisand o fata sincera.

Domnișoara Moore Vol. I |FINALIZATĂ|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum