Capitolul 18

6.7K 400 4
                                    

-Bine fato! strigă o brunetă însoțită de Jul.

-Încep să te ador! spune Matt, dar este împuns de Nick cu cotul. Ce frate?! Este adevărat.

-Hope ea este Jenn, prietena mea cea mai bună! mi-o prezintă Jul pe frumoasa brunetă cu ochi negri care zâmbește evidențiindu-și gropițele.

-Încântată, spus și întind mâna.

-Ne vom înțelege foarte bine având în vedere că ai făcut-o pe Emma să scoată fum pe nas, spune fata făcându-și prietena să râdă alături de ea.

-Cu fum sau fără fum, va vrea să se răzbune,  zice Matt sarutând-o pe brunetă.

    Un moment de liniște se lasă, dar nu pentru mult timp deoarece Nick îl întrerupe împingîndu-ne către clasă pe fiecare în parte. Înainte de a mă "escorta" și pe mine, îl trag de braț ridicându-pe pe vârfuri.

-Mulțumesc pentru că m-ai luat cu mașina astăzi și pentru telefon, rostesc sărutându-i obrazul catifelat.

    Mă retrag cu repeziciune pentru ai observa uimirea de pe chip. Cu o rotire demnă de vreo balerină mă retrag în clasă fiind urmată de către şaten.

     În ciuda faptului că ora a fost mult prea plictisitoare, a trecut destul de repede, cât despre următoarele doua ore, acestea au trecut la fel de repede. Ambele ore au fost animate de Nick, care era în centrul atenției și pe lângă el, eran și eu având în vedere insistențele și presiunea pe care a pus-o pe colegul din stânga sau dreapta acestuia de a elibera o bancă.

    Săracii băieți. Nick i-a speriat mai rău ca niciodată.

     Pauza mare. Fiecare elev se îndreaptă către sala de mese. Felete sunt așezate deja lângă masa băieților împreună cu restul echipei de fotbal, iar eu cu Nick ne alăturăm lor la primul semn.

-Hope, vino aici! strigă Matt gesticulând disperat.

     Prima oprire făcută este la masa fetelor. Le salut asigurându-le că mă voi întoarce în urma insistențelor lu' Julie.  Nici bine nu mă apropii de băieți că și apare morcoveața.

-Oh Doamne, iar vrăjitoarea?! mă prefac speriată făcându-i pe băieți să râdă înfundat.

-Auzi fătuco?! mârâie înroșindu-se deodată.

-Te-ai pierdut? o întreb sarcastică.

-Eu dacă aș fi în locul tău aș tace dracu' din gură cățea!  rostește vrând să pară impunătoare. Tare îmi e că urmează să ți-o iei...

-De la cine? De la tine?

    Nu știu de ce, dar imaginea celor doi 'J' și a lui Luke îmi îngreunează  cu mult încercarea de a fi cât mai serioasă. Cei trei sigur s-ar afla pe podea dând din mâini și din picioare din cauza râsului.

-Tu habar n-ai cu cine te pui mucoaso, după părerea mea. Mai bine ai înceta cu jignirile și ai sta departe de Nick că te las fără ochii, continuă dându-și cu mână prin păr.

-Emma, maraie Nick din spatele roşcatei. N-o forța! Nu mai suntem de o săptămână împreună, nu face ceva necugetat și stai cuminte.

-Taci și nu mă întrerupe. Vreau vorbesc cu târfulița de aici. Tu nu te mai băga între fete, i-o taie fata plesnindu-l peste mâini.

      Eu târfă? Fata asta nu cred ca știe ce înseamnă, sau nu s-a uitat recent în oglindă.

-Târfuliță zici, ha?! Pun pariu că jumătate din persoanele care se află în încăperea asta ți-au văzut de mai multe ori lenjeria intimă decât tine. Și ca să știi și tu... Nick alege, nu tu. 
 
    Rostesc cu încredere și o dau din calea mea reprezindu-mă la şaten. Îl apuc cu toată forța și-l trag de tricou spre mine.

Domnișoara Moore Vol. I |FINALIZATĂ|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum