Alt har en grunn

41 1 4
                                    

Jeg har drevet på med det i over to år nå. Skrivet lange fornærmende meldinger til både folk som jeg kjenner og til helt fremmende jenter på nettet. Det har vert mange ulike meldinger. Noen som rett og slett bare handlet om utseende eller . Men aldri har jeg ment det jeg har skrivd. Aldri faktisk. Jeg må jo ha en måte å uttrykke meg på slik som alle andre. Det er jo ikke akkurat som å drive med handball eller dans for den saks skyld men det et min egen måte.

Det er høst nå. Ute i skogen ligger en tykk sky som dekker de nederste delene av tretoppene.

I morgen er det en viktig engelsk prøve, men om jeg bryr meg er en helt annen sak. For ingenting med skolen interesserer meg noe serlig. Ikke lekser , venner eller kule gjenger. For jeg vet med meg selv hva som er viktig i mitt liv..mobbeofferene mine for eksempel. Ikke d at jeg bryr meg om dem eller noe sant, men fordi jeg arbeider for å ødelegge livene deres.

Kanskje du nå tenker at jeg er rar og helt tullete i hode siden jeg har sanne tanker, og ja det er jeg... Men alle har sin grunn til hvordan man oppfører seg og tenker og sant....min grunn er litt rar egentlig. For jeg mobber ikke fordi jeg er usikker eller ikke liker meg selv....Jeg mobber på grunn av en hendelse. En hendelse som skjedde for 3 år siden:

Det var i friminuttet, friminuttet på barneskolen, 7.klasse. jeg satt som vanlig for meg selv i enden av skolegården,under et 5 meter høyt grantre. Der satt jeg helt alene på mobilen mens jeg fannt gamle bikini-bilder av meg selv og la de ut på facebook. Ingen fine kommentarer, unntatt en fra gustav der d stod sann"verdens fineste" med mange hjerter bak....Jeg var vel egentlig fornøyd, for hva er vel bedre enn at kjæresten din (den hotteste på hele skolen) kommenterer et bilda av deg i bikini, ingenting er bedre enn det nei.

Men seinere oppdaga jeg at det var et par jenter fra klassen over som hadde kommentert stygge kommentarer på flere av bikinibildene mine.. Noen av de var bare så ekle. Jeg fikk tilbakemeldinger som "j**la hore" og "Kle på deg"..Eg ble rød i ansiktet og følte meg nummen i armene,merkelig nok. Jeg lagde en dyp ripe i pannen med fingrene mine, meden jeg bannet stillt for meg selv. Jeg følte meg som en kjele med dampende vann som var på kanten til å renne over............

"Fortsettelse følger"
Kommenter gjerne hva du synst jeg burde gjøre bedre/gjør bra

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 30, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Livet til en mobberWhere stories live. Discover now