Nevyřízené účty

155 15 4
                                    

,,Rine? Hej Rine, kde sakra jsi?''

,,Nad tebou.'' odpověděl a seskočil přímo na ní. Rychle se otočila s úderem namířeným na Rinův žaludek. Útok vyblokoval, ale mírně ho odhodil a tak dopadl o několik metrů dále.

,,Pěkná rána. Pořád se zlepšuješ.'' pochválil jí a přešel k lednici. ,,To protože mě každý týden skoro utaháš k smrti.'' pousmála se. ,,Ale neutahám a ty se další týden vrátíš ještě lepší.'' hodil na ní Rin kartonovou krabičku. Chytla jí do ruky a prohlédla. ,,Ledová káva. Dej si.'' vzal si také jednu a napil se. ,,Co dnešní úlovek?''

,,No, nic jsem nenašla. Ale na cestě zpátky se mě pokusil znásilnit nějakej posranec, tak jsem přinesla aspoň jeho zbytky.'' Napila se taky.

,,Ach jo, to zní jako zas nějaká špína. Poslední dobou nemáme moc štěstí.'' přešel ke gauči a sedl si. ,,Jaká ironie, když si mě pojmenoval dítě štěstí.'' skočila na sedačku vedle něho ,,Jak tě to vlastně napadlo? Moc štěstí mi to vážně nepřineslo.''

,,Heh, nezapomeň, že si měla štěstí, že jsem pro tebe přišel.'' začal Rin nadřazeným tónem ,,Přímo před třemi vyšetřovateli. Měla si sakra štěstí, takže si moje malá Sachiko.'' Položil jí ruku na hlavu a trochu rozhodil vlasy. ,,Jop, hned po tom co mi bez milosti zabili rodiče a já sama se přizabila při útěku, který mě zavedl jen do slepé uličky. Jak hrozné štěstí.'' odpověděla sarkasticky a plácla Rina po ruce.

Někdo silně zabušil na dveře. ,,Jdu otevřít.'' položil Rin kávu na stůl a přešel ke dveřím. Sachiko zaslechla skřípání, které značilo otevírání dveří, a potom zasvištění vzduchu. Rin prolétl na druhou stranu místnosti a narazil o stěnu. Na zemi se roztékala dlouhá krvavá stopa.

,,Už vidím to štěstí.'' vzdechla Sachiko a vstala. Do místnosti vešli tři muži. Jeden stál uprostřed s aktivovaným kakuganem a za zády se mu vlnilo kagune typu bikaku. ,,Kdo seš do prdele ty?'' promluvil na Sachiko. ,,Někdo kdo tu rozhodně nebude trpět ani tvůj smrad, ani tvůj ksicht a rozhodně ne ty tvoje vypatlance.'' odplivla si.

,,Ty skrčku jeden!'' vyběhl naštvaně proti ní. Několika rychlými seky se pokusil dívku zasáhnout, ta se však všem jeho útokům vyhnula. Po chvíli jeho útoky zpomalovali a Sachi využila šance. Udělala krok vpřed a silným kopem trefila muže mezi nohy. Ghúl se skácel na kolena a skučel bolestí. ,,A hele, dokonce bez rukou.'' vysmívala se před ním se zdviženými pažemi. ,,No...tak....běžte...po ní...'' dostal ze sebe muž.

Dva chlapi za ním předstoupili a oči jim zazářili rudě. Záda protrhly zářící křídla. Oči Sachiko taktéž zbarvil kakugan a z bederní páteře se vyšvihla dvě chapadla. Rychle se odrazila a vyrazila prudce vpřed. S otočkou švihla kagune přímo na ghúla, jenž tento úder lehce vykryl, ale její druhá rána mířila mnohem níž. Muž nestihl zareagovat a chapadlo mu přelámalo holenní kosti. Hned na to přešla do obrany a odrazila projektily, které vyletěli z ukaku druhého ghúla. Zaútočila dvěma silnými body, kterým se muž nečekaně vyhnul a přiblížil se s rychlým sekem. Sachiko nebyla dostatečně rychlá a kagune jí prořízlo rameno. Na chvíli ztratila balanc, čehož ghúl využil a kopem jí odhodil dál od sebe, aby připravil další střely. Sachiko se zvedala ze země, zrovna když proti ní vyletěla další dávka bodců z ukaku. Všechny se zarazily do velké čepel, kterou před ní nastavil zakrvácený Rin.

,,Vy zmetci!'' setřel si krev z brady ,,Myslíte, že mě baví tady pořád uklízet?!''

,,Ano, jsem v pořádku, díky za optání.'' poznamenala Sachiko sarkasticky.

Ghúl, kterému zlomila nohy se opřel o svého kolegu a pomalu vstal. Vypadalo to, že kosti se už částečně zregenerovaly,ale jeho postoj byl ale stále nestabilní. Rin vyběhl proti nim. Zraněný se pustil druhého ghúla a odskočil na bok. Druhý muž odrazil úder Rinovy čepele a Rin se tak ocitl mezi dvěma nepřáteli. Oba dva současně sekli.

Na zem dopadla další krev. Ghúlové stáli na místě s vyděšeným výrazem a civěli na své kagune, které se k Rinovi ani nedostalo. Obě ukaku čepele totiž svíral v rukou, ze kterých nyní také krvácel. Zatnul dlaně a zlomil obě kagune. Rychle se rozmáchl kolem sebe svým koukakem a oba ghúly rozsekl na dva kusy.

Otočil se na jejich šéfa, který stále klečel na zemi. Chytl ho za triko a zvedl. ,,Poslyš ty parchante. Je mi jedno kolikrát se vrátíte. Akorát tím dál přicházíte o lidi, takže problém by se vyřešil sám, kdyby jste se už nevrátili.'' Odtáhl ho ke dveřím a vyhodil ven. Ghúl se rychle vzpamatoval, zvedl se a utíkal pryč. ,,Toho budeš litovat, Zrcadlo! Přísahám, že budeš!'' křičel za sebe a pak se ztratil v dáli.

,,No,'' zabouchl Rin dveře ,,tak to bychom měli. Co rameno? Nějak se ti to nepovedlo.''

,,Ukaku jsou trochu rychlejší než jsem čekala. Přece jenom to není takový neobratný krám jako tvoje koukaku.''podívala se na něj Sachiko. Rin vydechl a pobral mrtvá těla ghúlů ,,Neobratný krám, říkáš? Pořád ti s ním dávám celkem na zadek. ...zatracení zmetci, tolik krve tu rozlili. Sachi? Nechtěla bys to...'' ,,Ani náhodou!'' přerušila ho a sundala si nasáklou mikinu. ,,Šli po tobě, tak to budeš uklízet ty! Až se někdo pokusí zabít mě, tak to tu pak klidně vytřu. Co po tobě vůbec chtěli?''

,,Byli z jednoho gangu. Banda posranců. Jednou jsem je nachytal, když se chystali přepadnou školní výlet. Když pak přišel šéf a ptal se kde jsou jeho spolupracovníci, tak jsem mu předhodil jeho hlavy. Kvůli takovým si pak lidé myslí, že jsme bezcitné stvůry. Očividně je na mě jejich šéf furt nasranej. Snad neudělá nějakou blbost.''

Sachiko kontroloval ránu na svém rameni. Byla dost hluboká na to, aby jí téměř znehybnila paži. ,,Do háje, tohle se bude léčit aspoň 3 dny.'' zamračila se. Rin odhodil těla do vedlejší místnosti a vytáhl hadr s kýblem. ,,Měl jsem si najít menší bydlení, než tenhle opuštěný hangár. Určitě by se pak uklízelo líp. A Sachi, vem si na to obvazy. Jsou v té skřínce na zdi v kuchyni.''

,,Jo, díky...hele, máš to takhle celý život? Pořád samý problémy? Mohl bys zkusit i klidný život.'' zeptala se Sachiko s výjmečně vážným obličejem.

,,Sachi o to se nestarej. Tuhle cestu jsem si zvolil. I když mě spousta lidí nesnáší, je to cesta, kterou já si vybral jako správnou.'' Odpověděl ji a odešel z místnosti.

Sachiko vytáhla obvazy a zadívala se směrem, kde předtím Rin stál. ,,Blbe jeden...kdyby si mi občas aspoň něco řekl.

Jejda...zdá se mi, že tady kvalita trochu klesla...no, trošku moc se kecalo, že? :D

Vynahradím to nějakou pořádnou akcí v další části. :) ...snad...

Broken Mirror (CZ TG fanfikce - POZASTAVENO)Kde žijí příběhy. Začni objevovat