Gizemli Komutan Bölüm 8

50 5 0
                                    

Elena tarafından yakalanan Hansen bu kez bu hatanın bedelini canıyla öder. Artık Hansen yok.David Elena'nın eline geçen mektuptan,Elena'nın kiminle görüştüğünden ve Hansen'ın öldürüldüğünden bile haberi olmayacaktır.Elena ise Hansen'ın kendisini neden takip ettiğini bilmesede tahmin etmektedir.Elena hiç bir şey olmamış gibi gideceği yere gider.

Her zamanki gibi sabah erken kalkan David Hansen ile görüşmek için şehir merkezinde Hansen'ın evine gider.David evden içeri girdiğinde Hansen yoktur.David Hansen'ın gece boyu dışarıda olduğunu düşünerek Hansen'ı beklemeye başlar.Fakat Hansen Elena tarafından yakalanıp öldürüldüğü için gelemeyecektir.David Hansen gelmeyince bir terslik olduğunu farkeder ve Evden ayrılarak Merkeze geri döner.David sinirli bir şekilde Elena'nın odasının önüne gelir.David bir an düşünür.Eğer o kapıdan içeri girip Elena'dan Hansen için hesap sorarsa Hansen'i sakladığını ve kendinin üssü olan birini takip ettirdiğini öğrenecektir.Bu David için bir son olacaktır.David ne babasına ulaşacak ne de yıllarca aklını karıştıran soruların cevabına ulaşacaktır.

David rotasız bir gemi gibi koridorda bir o köşeden bir o köşeye gidip gelmektedir. David artık bu olayı çözecek tek kendisi olduğunu birkez daha farkeder.Hiçbir şey için geç değil sadece David kendini toplamalı ve görevine odaklanmalıydı.Ama bu ne mümkün David'in aklında bu soruları unutturacak başka bir deprem olmuştu.David Elena'ya aşık olmuştu.Elena'nın kapısının önüne kadar gelip içeri girememeside tam da buydu aslında onu bir daha görememe korkusu. Elana' yı takip ettirmesi de,onun emirlerini yerine getirmesi de. Tek bir sebebi var o da Aşk. Tüm bu sıkıntıların tüm bu soruların içinde David'i alıkoyan o üç heceydi Aşk.David ilk görüşte aşık olmuştu Elena'ya sarı saçları mavi gözü uzun boyu David'i alıkoymuştu tüm sorunların içinden. Eğitimin son günü gelmişti ancak David için ne eğitim ne de görev umrundaydı. Onun tek derdi Elena'ya olan aşkıydı.Elana Tüm ekibi toplamış ama tek bir kişi hariç.

"Arkadaşlar herkes burdamı."

"David yok Komutanım!"

"David nerede?"

"Buradayım Komutanım!"

David elinde bir demet çiçekle toplantıya katılmış.Belli ki o çiçekler Elena'ya alınmış fakat Elena çiçekleri görünce yumuşayacak bir komutan değil.David'e yine cezayı yapıştırır.

"David! 1 saat boyunca koşacaksın."

"Komutanım çiçekler size.Lütfen kabul edin."

"David! Sen ilk önce toplantıya zamanında katılmayı öğren daha sonra bana çiçek al."

"Komutanım! Bu çiçekler size. Lütfen kabul edin."

"Tamam David! Daha sonra odama kendin getirirsin.Şimdi toplantıya geçelim."

Elana toplantıda eğitim sürecinde ekibin gelişim sürecini çizer ve pek memnun olmadığını dile getirir.Tam bitti denilen bu eğitim süreci yeniden ve daha ağır şartlarda devam edecektir.

Elena toplantıdan sonra odasına çekilerek bir telefon görüşmesi yapar.Bu telefon görüşmesi Hansen'ın da ölümüne sebep veren kişiyle aynı kişi olmalı.Elena telefon görüşmesini bitirdikten sonra dışarıda hala koşmakta olan David'i yanına çağırır.David Elenanın odasına gelir.

"Elena"

"David Bu yaptığın tamamen üstüne saygısızlık."

"Elena bunu biliyorum fakat sana karşı olan duygularımı saklayamıyorum."

"David bana karşı olan duyguların için teşekkür ederim duyguların karşılıksız değil bunu bilmeni isterim fakat ekibin önünde yapmaman gerekir."

David bu cevap karşısında sevinir ve odadan ayrılır.David artık mutluluktan uçan bir kelebek misali yerinden duramamaktadır.Fakat David ne ara Elenaya aşık oldu Elena Otoriter bir komutan iken nasılda David'e aşık olduğunu söyledi.

Elena David odadan çıktıktan sonra tekrar telefona sarılır ve yeraltını arar.

"ALO"

"Elena! Görevin nasıl gidiyor."

"Herşey yolunda John.David istediğiniz gibi bana aşık oldu ve benimde ona aşık olduğumu sanıyor."

"Bu çok iyi aferim Elena Görevine devam et."

John neden böyle bir şey yaptı.Hatırlarsanız Hansen'ın bulduğu görüntüler vardı.John o görüntülerin ortaya çıkmasını istemiyordu ve David'e en son sözü de "o görüntülere asla ulaşamayacaksın David" demişti. Aslında John'un dediği gibi de oluyor.David çoktan o görüntüleri unutmuş David için artık varsa yoksa Elena olmuştu.David'i birisi uyarmalıydı ama kim.Kim uyaracaktı David'i Hansen'dan başka birisi bilmiyordu ki bu olayı.Yoksa bunları izleyen biri mi vardı.Evet tabikide vardı.David ın yerine geçmek isteyen biri.Ona yardım edip onu öldürme planlarını kurup hatta başlamış biri. David ın korkulu rüyalarını başlatacak biri.Eğitim sürecinin başından beri onun ismini duyunca çılgına dönen biri.

Gizemli KomutanWhere stories live. Discover now