Gizemli Komutan Bölüm 5

80 17 4
                                    

Elena-Koş David Koş.

(burada tüm ekibi bir gülme tutar ve bunu gören Elena tüm ekibe dönerek "Ekip komutanızı yalnız bırakmayın derhal herkes koşuya." Der.)

"Elena!"

"Komutanım diyeceksin David."

"Elena!"

"David cezan çoğaldı koşuyu bitirdikten sonra 20 kez mekik çekeceksin."

" Lanet olsun!"

"30 oldu."

"Tamam sustum."

"40 oldu."

"Sen başıma belamısın."

"50 oldu bir daha konuşursan gece 12' ye kadar."

David Elena ile uğraşamayacığını anlayınca sessiz bir şekilde kendine verilen emirleri yerine getirmeye başlar.David yaklaşık 3 saat süren ceza sonrasında rahat bir nefes alarak Elena'dan konuşma hakkı ister.

"Elena! Sen bir manyaksın."

"David daha akıllanmamışsın galiba."

"Komutanım! Bence bugünlük bu kadar yeter."

"Aferim.David senin hakkında her şeyi biliyorum.Buraya 14 yaşında geldiğini 3 yıl eğitim aldığını fakat bana kalsa 3 yıl eğitim için az bir süre."

"Sana kalsa biz öldük."

"Bir şey mi dedin David."

"Yok Komutanım. Öyle Şarkı söylüyordum bende."

"Arkadaşlar görüyorum ki 3 saat küçük bir eğitimden sonra herkes bitmiş.Fakat bu böyle olmaz.Savaşın kaç saat süreceğini bilemeyiz. Belki 3 saat, belki 4 saat, belki de sabaha kadar O yüzden herkes yarından itibaren Benim eğitimime tabi tutulacaktır. İtirazı olan varsa şimdi konuşsun yoksa dağılabilirsiniz."

"Komutanım! Benim itirazım var biz zaten önceden eğitim görmüş askerleriz."

"Hansen! Evine geri dönebilirsin. Artık seninle çalışmayacağım."

"Elena orada duracaksın kimse benim ekibimden birisini gönderemez."

"David Ekip sadece senin değil artık benimde ekibim. Benim ekibimde eğitimden kaçacak biri hiç olamaz o yüzden Hansen ekipten gönderilmiştir."

"Peki Hansen! Bu zamana kadar gösterdiğin katkılarından dolayı teşekkür ederim yolun açık olsun."

"Komutanım Şimdi ne düşünüyorsunuz."

"David! Sen eğitimin başında duracaksın.Eğitimden kim olursa olsun kaçanın ekipte işi yoktur.Yaklaşık 1 ay boyunca zorlu bir eğitimden geçeceksiniz .Bu eğitim sonunda Bruno'nun hazırladığı harita doğrultusunda Daniel'in yaptığı araçlar ile sessiz bir şekilde üsse saldıracağız."

"Emredersiniz Komutanım!"

Elena herkese gerekli açıklamayı yaptıktan sonra David 'in göstediği odayı geçerek kendi eşyalarını hazırlaya başlar. Elena kısa bir süre gibi gözüksede eşyalarını yerleştirmesi uzun bir süre alır.Elena yorulmuş olacak ki masasının önünde duran rahat sandalyesine oturarak dinlenir.Bu sırada odanın kapısının sol üstünde asılı duran fotoğrafa gözü ilişir.David daha önce kendi odası olan bu odayı Elena'ya vermiş fakat asılı olan fotoğrafı unutmuş.Elena bu fotoğrafa bakarak dalar.

Elena David'i tanıdığını söylemişti.Evet Elena David'i tanıyor ama eğitim sürecinde değil.Elana David'den sadece 3 yaş büyük ve Elenayıda bu yeraltına getiren kişi David'i getiren kişi ile aynı.John.

John ilk önce David'i farketmedi daha doğrusu farketmek istememiş.Elena David ile aynı mahallede yaşayan biri.John biliyordu ki David eğer annesi ölmemiş olasaydı asla kendine inanmayacak ve asla itediği gibi yeraltına getiremeyecekti.İşte tam burada devreye Elena sokmuştur.John o kadar akıllı ki Elena'nın babasının annesini John'un annesi ile aldattığını söyler.Bu durumu Elenayı inandıran John asıl planını gerçekleştirmeye başlar.Elena her gün gördüğü David'e karşı bunu yapmak istemez fakat John'un dediklerini hatırladıkça da deliye döner ve bir anda nefret duymaya başlar. John her geçen gün hedefine bir adım daha yaklaşmaktadır. Olayları uzaktan takip eden John sadece Elena'nın yanına giderek hain planının gerçekleştireceği günü söyler.

David'in en mutlu günü DOĞUM GÜNÜNDE ....

Gizemli KomutanWhere stories live. Discover now