Gizemli Komutan Bölüm 1

1.2K 50 13
                                    


Kahramanımız David,babası onu küçük yaşta terketmişdir.Kahramanımızın Annesi İlva ise hasta yatağında felç durumundadır ve malesef birkaç gün içinde annesinide kaybetmiştir.David artık tek başınadır,hayatının bundan sonraki bölümünde ne annesi ne de babası vardır.David henüz 14 yaşındayken bunların başına gelmesi tesadüf olamazdı.David seçilmiş kişi ülkesinin gelecekteki savaşta kurtarıcısı konumuna gelecek kişiydi.O bunun farkında bile değildi fakat onu doğduğundan beri takip eden John ona bu durumu bildirmek için gelmişti.John ülkesinin uzaydaki yerlerini korumak için görevlendirilmiş bir devlet adamıdır.

John-David! Seninle konuşmam gereken konular var.Lütfen beni dinlermisin?

David-Anlamadım.Beninle konuşman gereken konular mı var.Kusura bakma dostum ama seni tanımıyorum ve konuşacak hiçbir şeyin olmadığını düşünüyorum.

John-David dur bir dakika! Babanı tanıyorum.

David-Ne dedin sen?

John-Babanı tanıyorum.Mark benim en iyi arkadaşımdı.Mark hep senden bahsederdi David.

David-Benimle konuşmak istediğin konu ne?

John-David seninle konuşmam gereken konuda tam olarak bu aslında .Babanın en son dediği şey "oğluma sahip çık ona neden gittiğimi anlat" dedi.David baban seni hiçbir zaman terketmedi.mark her zaman senin geleceğini düşünen iyi kalpli bir komutandı.

David-Dur bir dakika benim babam komutan değil.Annem onun aşağılık bir denizci olduğunu söylerdi ve bizi terketme sebebide genç sevgilisinin olduğu ve ben hiçbir zaman...

John-David!

(ortam bir an için sessiz bir hal alır.)

John-Baban çok iyi bir komutandı.Annede bu şekilde anlatmak zorunda kalmıştı.Çünkü eğer bu şekilde demezse annenin babanın peşini bırakmayacağını biliyordu.Bunu sende çok iyi biliyorsun David.

David-Bu olamaz.Sana inanmıyorum.

(David camın yanına gelerek biraz düşünür.)

David-Evet dediklerin doğruysa annem babamın peşini bırakmazdı,ben de öyle ama Neden?

John-Baban seçilmiş kişiydi David.Sen de öyle

David-Nasıl seçilmiş kişi?

John-Devletimizin uzaydaki yerlerine saldırılar her geçen gün artmaktadır.Bu sebeble seni özel koruma altına almam gerek.

David-Peki Babam'a ne oldu?

John-Seni özel olarak yaptırdığımız yeraltı bölmemizde eğiteceğiz ve sende baban gibi komutan olacaksın.

David-John! Babama ne oldu dedim.

John-Hemen gitmeliyiz David hemen !

David-John babama ne olduğunu öğrenmeden hiçbir yere gitmem!.

Gizemli KomutanWhere stories live. Discover now