Chapter 17

34 1 1
                                    

Harry pov
*volgende ochtend*

Ik draai me om in bed en zie Laura liggen. Ik geef haar zoentjes tot ze een oog opent. 'Goeiemorgen.' Zeg ik met een glimlach. 'Goeiemorgen.' Zegt ze met een ochtendstem. Er valt een stukje haar in haar gezicht en ik doe het achter haar oor. Ze glimlacht. Ik hoor Kyano wenen. Ik stap uit bed en ga naar zijn kamer. Dat moment komt Louis uit de kamer naast die van Kyano. 'Uh uw kleine heeft mij wakker gemaakt.' Zegt Louis geërgerd. Ik rol met mijn ogen en zeg:' Wen er maar aan als je hier logeert.' Zeg ik en ga naar Kyano. Ik neem hem uit zijn bedje en geef hem een kusje op zijn kaak. 'Hey kleine jongen, gaan we samen naar mama, ja hé. We gaan samen naar mama, kom.' Zeg ik. Ik neem Kyano op mijn arm en we gaan naar Laura. Ik zie dat Laura rechtop zit en ze glimlacht. 'Goeiemorgen Kyano'tje.' Zegt ze. Ik geef Kyano aan Laura en ze geeft hem een kusje op zijn voorhoofd. 'Ik ga douchen.' Zeg ik en verlaat de kamer.

Laura pov

Harry verlaat de kamer en ik hou mij even met Kyano bezig. Ik hoor geklop op de deur. 'Binnen.' Zeg ik. Femke komt de kamer binnen. 'Heyy.' Zegt ze en komt op mijn bed zitten.' 'Goeiemorgen.' Zeg ik en lach. 'Waarom ik hier zit, euhm, ik en Louis zijn nu een stel en ja, ik wil je hier niet voor de voeten lopen, zijn we hier niet teveel? Anders, ga Louis en ik wel weg.' Zegt Femke treuzelend. Ik kijk naar Femke en lach. 'Je bent echt niet teveel! Maar als je vind dat je liever alleen met Louis bent, moet je dat met hem bespreken, hij heeft een huis.' Zeg ik. 'Je hebt gelijk. Dankjewel.' Zegt Femke en gaat weer weg. Ik zet Kyano op het bed waarna hij omvalt en lacht. Ik neem een shortje en crop topje en leg het op het bed. Kyano lacht nog steeds met zichzelf. Harry komt binnen en kijkt naar Kyano. 'Wat heeft hij nu?' Lacht Harry. 'Hij lacht zichzelf uit, je moet er niet op letten.' Zeg ik en lach. Harry komt dichterbij me staan en knuffelt me en kust me op de mond. 'Ik hou zoveel van je, ik zou echt niets meer zijn zonder je.' Zegt Harry en ik voel hem lachen als als hij me nog eens kust. 'Oh schat, kzou ook niet zonder jou kunnen.' Zeg ik en laat mijn hoofd rusten op zijn borst. 'Wat vind je ervan als we eens een weekendje parijs doen?' Vraagt Harry. 'Oh dat zou echt tof zijn! Maar, gaat Kyano dan mee?' Vraag ik, nog steeds met mijn hoofd op zijn borst. 'Schat, ik heb het geregeld met Dwayne dat Kyano daar een weekende blijft, no wories.' Zegt Harry en geeft een kus op mijn voorhoofd. Er word op de deur geklopt. Het is Louis. 'Ik stoor toch niet?' Vraagt hij. 'Neen tuurlijk, wat is er?' Vraag ik. En los mij uit Harry zijn armen. 'Ik ga weer naar me huis met Femke. Dankjewel voor alles.' Zegt Louis en geeft een kus op mijn wang. 'Geen probleem, je kan altijd komen als er iets is.' Zeg ik en geef hem nog een knuffel. Hij geeft Harry een hand en gaat weer weg. 'Ga jij maar douchen babe. Ik zal Kyano wel zijn fruitpap geven.' Zegt Harry en neemt Kyano en gaat weg. Ik neem mijn shortje en crop top en ga naar de badkamer. Onderweg kom ik Femke tegen en zegt ze nog eens bedankt dat ze hier mocht logeren. Ik neem en douch en het warme water doet zo'n deugd. Ik stap uit de douch, droog me af en die mijn kleren aan. Ik ruim alles op en ga naar de woonkamer waar ik Harry met Kyano zie zitten. 'Oh kijk, mama!' Zegt Harry en wijst naar me. 'Mama.' Zegt Kyano en wijst naar me. Harry en ik kijken naar elkaar en dan naar Harry. Ik heb tranen in mijn ogen. 'HIJ ZEI MAMA!' Roep ik.

* die avond *
Na een lange middag ligt Kyano in zijn bed en kijken Harry en ik nog wat tv. Ik geeuw. Morgen vertrekken we dus al naar Parijs. 'Ik ga slapen schat. Het word morgen een lange dag.' Zeg ik en geef Harry een kus. 'Slaapwel prinses van me.' Zegt Harry.

_____________________________

Bijna 900 lezers! Dankjewel 💘

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Aug 28, 2015 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Never leave me again.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu