Chapter 15

31 0 0
                                    

Mijn vader verlaat na enkele uren mijn huis. Ik ga naar de woonkamer neem mijn iPhone. Ik bel zo snel mogelijk naar mijn moeder.

'Hey liefje hoe gaat het?' Vraagt mijn moeder.

'Ben je eigenlijk niet beschaamd? Waarom heb je nooit over mijn vader vertelt?' Zeg ik boos.

'Euhm, sorry Laura. Je vader was zo'n idioot vroeger en ik wou er nooit iets over vertellen.' zegt mijn moeder;

'De grootste idioot ben jij! Echt schaam u.' Zeg ik nog kwader.

'Laura liefje...' voor dat mijn moeder verder vertelt leg ik de telefoon toe. Harry komt naast me zitten en ik laat mijn hoofd op zijn schouder rusten. Ik heb het echt helemaal gehad met mijn moeder! 'Trek je niet teveel aan van uw moeder schat. Wij zijn samen gelukkig, we hebben een pracht van een kind en wij gaan trouwen!' Zegt Harry. 'Fuck ja, die trouw. Ik ben dat helemaal vergeten. Sorry maar er staat echt zoveel aan mijn hoofd.' zeg ik met een zucht. 'Hey babe, dat is echt niet erg! We kunnen het er later over hebben!' zegt Harry en geeft een kus op mijn voorhoofd. Dan gaat de deurbel. 'Uh fuck.' zeg ik en sta op om de deur te openen. Het is Dwayne maar. 'Hey zus!' zegt hij en geeft een kus op mijn kaak. Er is nog een meisje bij hem. Ik lach vriendelijk en laat hen binnen. 'Ik heb een vriendin en ik kom haar voorstellen.' zegt Dwayne. Ik heb hem nog nooit zo gelukkig gezien. 'En hoe heet je?' vraag ik aan het nieuwe lief van mijn broer. 'Crystal.' zegt ze verlegen. 'Oh das echt wel een mooie naam!' Zeg ik met een lachje. Harry staat onverwacht op en gaat naar de keuken gaan bellen. 'Wat is er met Harry?' vraagt Dwayne. 'Geen idee, waarschijnlijk is het Simon.' Zeg ik ongeïntreseerd. Dwayne lacht met mijn reactie. 'Papa stond vandaag aan mijn deur.' zeg ik terwijl ik naar de grond staar. 'Papa? Nee, dat kan niet?' zegt Dwayne verbaasd. 'Toch wel, ik geloofde het niet totdat hij zijn pasport toonde.' zeg ik terwijl ik nog steeds naar de grond kijk. Dwayne komt naast me zetten en wrijft over mijn rug. 'Ik weet het niet meer, dit is de eerste keer dat ik papa zie, ik geloof nog steeds niet dat ik hem heb gezien...'. Dwayne geeft me een knuffel en zucht. Harry komt na een 5tal minuten weer naast me zitten. 'Niall komt straks even langs als het niet erg is.' zegt  Harry. 'Oh super!' zeg ik met een glimlach. Naast Louis is Niall echt wel 1 van me beste vrienden. 'En waar is mijn kleine vriend?' Vraagt Dwayne en lacht. 'Hij slaapt, voor een keer hij nu slaapt.' zucht ik. 'Problemen zusje?' vraagt Dwayne. 'Ja, Kyano slaapt de laatste tijd amper, hij weent constant, snachts ben ik meer wakker dan overdag.' zucht ik opnieuw. 'Hey, als je wil, wil ik wel enkele nachten voor Kyano zorgen he?' Zegt Dwayne en staat op en komt naast me zitten. 'Echt? Dat zou super zijn. Maar geen idee als Harry dat ziet zitten..' zeg ik. Dan gaat mijn telefoon, wie kan dit nu zijn? Ik neem mijn telefoon en zie dat het Louis is.

'Hallo, met Laura.' Zeg ik.

'Hey Laura, Louis hier, heb je even tijd om langs te komen, ik wil met je spreken.' zegt Louis met een triestige stem.

'Euhm ja, mijn broer is hier maar hij zal niet lang meer blijven, Niall komt straks dus Harry is ook niet alleen. Ja, ik zal zo snel mogelijk komen. What happend?' vraag ik bezorgd.

'Dat vertel ik je liever als je hier bent.' Zegt louis met een gebroken stem.

'Oke, zie je straks, bye.' zeg ik en leg de telefoon neer. Ik loop terug naar de living en Dwayne kijkt bezorgd. 'Wat is er?' vraagt hij. 'Louis wil dat ik langs ga, zo snel mogelijk. Niet dat ik je weg wil maar het is nogal dringend.' zeg ik treuzelend. 'Ja ik begrijp het, dan zullen we maar gaan, ik zie je nog wel.' zegt Dwayne en geeft een kus op mijn wang en geeft een knuffel. Ik knuffel Crystal nog een knuffel en laat hen buiten. Oke waar is Harry? 'HARRY?' roep ik. Geen antwoord. Shit waar kan hij nu zitten? 'HARRY WAAR BEN JE?' roep ik nogmaal. Ik hoor iets in de keuken. Daar zal hij vast wel zijn. Ik loop naar de keuken en zie Harry zitten. 'Hey babe, uhm Louis belde mij net om eens langs te gaan, ik zal nu gaan als je het niet erg vindt?' vraag ik. 'Nee tuurlijk niet schat. Niall komt toch straks.' Zegt Harry, staat op en geeft me een kus en een knuffel. 'Groetjes aan Louis.' zegt Harry waneer hij me nog steeds knuffelt. 'Zal ik doen. Tot straks.' zeg ik. Ik neem mijn handtas, de autosleutels en ga naar de auto. Ik start de auto en rij naar Louis zijn huis. Na 10 minuten rijden kom ik aan. Ik stop de auto, neem mijn handtas en ga naar de deur. Ik bel aan en na enkele minuten opent Louis de deur. Zijn hoofd staat rood en de tranen rollen over zijn wangen. 'Louis?' Vraag ik bezorgd met een brekende stem. Ik zie mijn beste vriend niet graag zo. Ik stap naar binnen en zet mij in de zetel. 'What happend?' vraag ik. Louis huild nog meer. 'Eleanor heeft me gedumpt.'

Never leave me again.Where stories live. Discover now