Chapter 7

64 3 0
                                    

*Volgende ochtend*

Harry pov;

Ik word wakker en sla met mijn hand naast me. Ik open een oog, niemand te zien. Ik vloek in mezelf. Ik ben zo stom geweest. Ik neem mijn gsm en bel naar mama.

'Hey Harry.' zegt Anne

'Mama, waar is Laura?' vraag ik ongeduldig.

'Rustig Harry, ze is hier.' zegt Anne. Ik neem een diepe zucht en doe snel mijn kleren aan.

'Ik ben daar binnen 5 minuten.' zeg ik en leg de telefoon toe. Ik neem mijn autosleutels en loop naar mijn auto. Ik start de auto en rij volle vaart naar mama. Eens ik aankom loop ik naar de deur en wacht tot mama de deur opent. Ze opent de deur en ik vraag direct waar Laura is.

'Kalm Harry, ze slaapt. Laat haar slapen.' zegt mama. Ik ga naar de woonkamer en ga in de zetel liggen. Ik begin in mezelf te praten. Mama komt bij me zitten en zegt; 'Je bent een goeie jongen, Harry, maar je slaat geen meisjes, ookal ben je dronke en trouwens ze draagt jou kind dus zorg voor haar.' Dan opent de deur en zie ik Gemma en Laura staan. Laura krijgt tranen in haar ogen en probeert weg te lopen maar Gemma houdt haar tegen.

Laura pov

Ik kijk in de spiegel naar mijn wang. Het staat minder dik, maar wel blauw. Gemma komt de badkamer binnen en praat wat met me. Na een eindje praten gaan we naar de woonkamer. Ik stap de woonkamer binnen en oh. Harry. Ik krijg tranen in mijn ogen en probeer weg te lopen maar Gemma grijpt mijn hand.

'Laura, het.... het spijt me.' zegt Harry. Ik begin te wenen en Gemma knuffelt me.

'Kom Gemma, wij laten ze even alleen.' zegt Anne. Gemma en Anne verlaten de woonkamer en ik ga snikkend bij Harry zitten.

'Luister Laura, het spijt mij verschrikkelijk hard en ja ik ben echt een idioot geweest. Het was nooit mijn bedoeling om jou te slaan, je bent de liefde van me leven, wij gaan samen een kindje hebben en...' Ik onderbreek Harry en zeg; 'Maar waarom heb je dan dat meisje gekust?'

'Dat was 1 groot misverstand. Ik was dronke en het gebeurde allemaal zo snel. Ik hou echt van je Laura.' zegt Harry en neemt mijn hand stevig vast. Ik voel tranen rollen over mijn wang. Harry komt dichter bij me zitten en knuffelt me.

'Sorry dat ik altijd zo'n idioot ben.' zegt Harry. Hij kijkt naar mijn kaak en schrikt wel even. Hij heeft er een kus op en ik fake dat ik pijn heb en roep; 'auw Harry!' Harry kijkt geschrokken en ik schiet in een lach.

'Oh dat is gemeen!' lacht Harry.

'Ik hou van je.' lach ik en geef een knuffel aan Harry.

'En ik hou echt zoveel meer van jou.' zegt Harry. Hij neemt met zijn vingers mijn kin vast en kust me.

'En nu ben je terug van mij.' zegt Harry. Gemma en Anne komen de woonkamer binnen en zien dat we weer gelukkig zijn.

'Ah dit zie ik graag.' zegt Anne.

'Laten we terug naar het appartement gaan baby.' zegt Harry staat op en neemt mijn hand. Ik geef Anne en Gemma een knuffel en ga terug naar het appartement met Harry. Eens we aankomen leg ik mij in de zetel en wrijf over mijn buikje. Harry komt bij me zitten en geeft een kus op mijn buik.

'Ik kan niet wachten tot ik de baby in mijn armen kan nemen.' zegt Harry.

'Ik ook niet.' lach ik.

'Gaan we vanavond iets gaan eten?' vraagt Harry.

'Ofc! Waar?' vraag ik.

'Kzal wel iets vinden, kleed u snel mooi aan schatje!' zegt Harry overtuigend. Ik neem en deftige tshirt, broek en all stars, doe mijn shmink aan en doe mijn haar in een staart. Harry komt de badkamer binnen neemt mij bij de buik en neemt een spiegelfoto.

'Deze zet ik op twitter, en als bijschrift ga ik erbij zetten dat ik doodgelukkig ben.' zegt Harry neemt mijn hand en we vertrekken naar een restaurant. Het is een chiq restaurant, maar er is niemand? Behalve 1 ober.

'Harry, waarom is hier niemand?' vraag ik.

'Dit is speciaal voor ons 2, niemand bij ons die ons zou kunnen storen!' zegt Harry.

'Awh das lief.' zeg ik en geef Harry een kus.

Ik ga mij aan een tafel van 2 zitten samen met Harry, bestellen wat we willen eten en praten over de toekomst, over de baby en nog allemaal verschillende dingen. Na het eten begint Harry in zichzelf te vloeken.

'Babe, wat is er?' vraag ik.

'Mijn portefouille ligt nog in de auto, ik zal er snel omgaan.' Zegt Harry en loopt naar de auto. Ondertussen haal ik mijn gsm uit en begin wat te sms'n met vrienden. Na 5 minuten is Harry terug met een boeket bloemen. Ik hou een hand voor me hoofd. Harry komt bij me zitten en zegt;

'Lieve lieve Laura, Ik hou echt zoveel van je.  Ik kan geen dag zonder jou bedenken! Ik heb echt een grote fout gemaakt en ik beloof je, ik zal die nooit meer maken. Binnen enkele maanden kan ik eindelijk de baby vasthouden. Ik ben zo trots op je. Ik wil de rest van mijn leven samen met jou doorbrengen. Samen een huisje, tuintje, kindjes, puppy's,... Wil je met me trouwen?'

-------------------------------------------------------------------

Wat zal ze zeggen? Ja, nee? Is het nog wat te vroeg?

Je zal het later wel te weten komen!

Adioss

Never leave me again.Where stories live. Discover now