Rapita

1.7K 114 3
                                    

Asa ca Ethan se apropie incet pana ce isi lipi buzele de gatul meu ,dar dintr-o data usa se deschise cu un trantit puternic si se auzi un tipat :
- Stoooopp !!
Era un baiat musculos , cu parul saten si ochii negri ce parea foarte furios , si desigur ca nu venise singur , ci era insotit de inca vreo cinci baieti si doua fete ce intrara cu pasi apasati in incapere pana ce ajunsera in fata mea si a lui Ethan.
- Dami fata ! Se rasti baiatul cu parul saten la Ethan .
- Si daca nu vreau ? Intreba Ethan rautacios .
- Ma bucur ca ai intrebat asta . Spuse baiatul cu parul saten , apoi un alt tip cu parul blond ii dadu un pumn lui Ethan si il darama la pamant .

Dar Ethan se ridica rapit si se repezi cu un pumn asupra tipului blond . Vazand toata aceasta scena am incercat sa ma duc sa ii opresc dar chiar in acel moment tipul cu parul saten ma lua pe sus si fugi cu mine din castel .

- Lasa-ma , lasa-ma !! Tip eu speriata .
- Shhhh , taci , daca vrei sa mai scapi cu viata . Se rasti tipul cu parul saten la mine .
- Cine esti , si ce vrei de la mine ?
- Pai eu sunt Meisan printul varcolacilor , si vreau razbunare . Spuse baiatul saten cu un zambet malefic pe fata .
- Dar de ce vrei razbunare , si mai exact cu ce te pot ajuta eu ? Intreb eu confuza .
- Pai acum multi ani varul iubitului tau a avut o relatie cu sora mea Melany . Pe atunci taberele noastre se razboiau , iar parintii nostri nu erau de acord cu relatia lor , asa ca ei se intalneau in secret , asta se intampla in fiecare zi , pana intr-o zi cand se facu foarte tarziu iar Melany nu a mai venit acasa , asa ca am mers la varul iubitului tau acasa si surprinzator el nu era acasa , dar pe Melany am gasito moarta pe podea . De atunci am promis ca intr-o buna zi ma voi razbuna , si uite ca a sosit acea zi .

- Uite , chiar imi pare rau pentru tot ce s-a intamplat dar nu inteleg de ce razbunarea ta are de-a face cu mine . Spun eu putin confuza .
- E simplu , m-am decis sa ma razbun lundu-i varului lui cel mai de pret lucru , adica pe tine .
- Si ce ai de gand sa imi faci , ma vei omorî ?
- Nu , de fapt nu m-am hotarat inca , dar nu te voi omorî .
- Foarte dragut din partea ta . Spun eu sarcastic .
- Stiu , sunt foarte generos . Spune Meisan ironic , apoi chicotim amandoi . Se pare ca el nu este un tip asa de rau dar tine prea mult la orgoliul sau .
Dar totusi ma intreb daca Ethan e bine .

P.O.V Ethan*

Dupa ce l-am pocnit pe nemernicul ala blond , m-am dus sa o i-au pe Serena dar surprinzator ea nu era acolo , am cautat-o peste tot si nu e nicaieri . Sigur nenorocitii aia au capturat-o . Of sunt o persoana oribila , ma urasc ! Am promis ca o voi proteja , dar in schimb eu am lasat sa fie din nou rapita. Ma rog , dar asta nu e un moment potrivit sa imi plang de mila , trebuie sa o gasesc , si cred ca stiu unde sunt , dar imi v-a lua ore bune sa ajung acolo ....

P.O.V Serena*

A trecut aproape o ora si insfarsit am ajuns intr-un fel de pestera care surprinzator este extrem de mare inauntru . Asa ca Meisan m-a lasat jos si m-a dus intr-o camera foarte spatioasa unde era un pat mare , un dulap destul de spatios , o mica noptiera si o masuta cu oglinda . Pana acum admosfera este destul de linistita dar tot nu ma simt in siguranta , am nevoie de Ethan . Ma intreb....................
Dar nu am apucat sa termin propozitia ca gandurile mi-au fost intrerupte de Meisan :

– Sti , acum ca te vad mai bine nu pot sa inteleg cum o fata atat de frumoasa si inocenta ca tine poate iubi un monstru insetat de sange .
– Ethan nu e un monstru , el este diferit si de aceea il iubesc .
– Ha , ma surprinde naivitatea ta . El este un monstru nu poate iubi .
– Spuse baiatul varcolac . Spun eu ironica .
– Bine punctat , dar eu cel putin am o inima . Spuse Meisan apropiandu-se de mine si incercand sa ma sarute dar eu de sigur ca l-am respins .
– Scuze , nu ar fi trebuit , dar frumusetea si inocenta ta ma atrage . Spuse Meisan departandu-se de mine .
– Nu sunt atat de inocenta pe cat par , sa sti .
– Poate ca nu , dar asta dai impresia . Spuse Meisan apoi iesind din camera .

Hey , sper sa va placa si acest capitol , si scuze ca nu am mai postat de 1000 de ani dar am avut o problema cu netul . In fine va pwp <3

Răpită de un demon Where stories live. Discover now