INSTAGRAM- 7.Kapitola

5.7K 595 32
                                    

„Já to slyšela" vydechla Dolores a její růžová maličkost utíkala síní k Brumbálovi. „Já to Korneliusovi říkala! V-vy chcete mít víc followerů než on!" Studenti se opatrně zvedali z lavic a utíkali pryč z Velké síně. Vyběhl jsem za Ronem a Hermionou, následovaný křikem náměstkyně a klidným hlasem ředitele Brumbála.

„Harry! Musíme se naučit fotit!" vykřikla Hermiona a já na ní zůstal úžasem zírat s otevřenou pusou.

„Jestli je pravda, že má Voldemort milion followerů, nesmíme jenom takhle čekat! Vždyť zachvíli bude mít víc než Brumbál a Popletal dohromady!"

„To není pravda" Ron se vítězně připojil do rozhovoru a mistrně se vyhnul výhružnému pohledu Hermiony. „Karkarov tvrdí,že má už milion a půl followerů a Brumbál má přes milion! Což je o sto tisíc méně než Popletal. Takže Voldemort by musel mít dva miliony,abys měla pravdu."

„Jasně! Hraj si na chytrého! Kdyby ses učil na zkoušky NKU! Jenže ne! Ty víš bravurně pouze čísla na instagramu!" obezřetně jsem se vyhýbal rukám Hermiony, které divoce rozhazovala kolem sebe a čekal, kdy dostanu první pohlavek.

„Hermiono, uklidni se," vydal jsem ze sebe a ustoupil do bezpečné vzdálenosti.

„Prostě musíme založit Brumbálovu armádu! Instagram, kde budeme mít víc než půl milionu followerů!"

„Zbláznila ses!"vykřikl Ron a nepodal to ani jako otázku. „Víš kolik to je?!"

„Vím Ronalde. Draco má půl milionu followerů teď!"

Ron opět zbrunátněl a při jméně syna Luciuse Malfoye mu naběhla na čele žilka

„Má 498 tisíc followerů! Nemá půl milionu!" Hermiona se od něj odvrátila a dívala se do mých zděšených očí.

„Zítra se uvidíme ve Velké chýši. Pokusím se sehnat lidi, kteří nám pomůžou, když to bude těžké. Nikdo neuvěří, že má Voldemort milion followerů."

„Milion a půl" připomněl jí Ronald a jen těsně se vyhl Hermionině kletbě se kterou zmizela i její osoba a já zůstal na chodbě stát pouze s Ronem a zmateným pohledem. Takže založíme Brumbálovu armádu? Vytrhl jsem Ronovi mobil ze sevření a našel ikonku značící instagram. Vytvořil jsem skupinu, kterou jsem pojmenoval Brumbálova armáda a s pomocí přední kamery jsem pořídil svůj snímek.

„Co teď?"zeptal jsem se Rona a vložil fotku na istagram.

„Přidej filtr a popisek"

Zahalil jsem fotografii do černobílého filtru a začal psát popisek k mé spešl fotečce. Skupinka lidí, kteří chtějí porazit Voldemorta! Každý fotogenický člověk je u nás vítán. Váš Happy Potter. Odeslal jsem fotku a až pak si všiml překlepu v mém jméně. Happy Potter? Happy Potter. Sakra! Mávl jsem rukou a vrátil mobil opět svému majiteli. Toho si jistě nikdo nevšimne.

Happy Potter a instagram/Zábavná parodieМесто, где живут истории. Откройте их для себя