Sabahın altısı...

4.6K 124 3
                                    

Genç adam kendini o kadar kötü hisediyorduki başı dönüyordu akşam evlenmişti ama o sabaha kadar ata binmiş bütün mardini gezmişti.

Evde onu bekleyen kızı dün gece bırakmış öylece gitmişti yaman kendine yedirememiştu ikinci karısını ona çocuk doğuracağını.

Sabahın altısında konağa gelip dün öylece bıraktığın kadının odasına çıktı içeri girmesiyle beyaz gecelikle yatan küçük kızı gördü çok masumdu. çok ama çok masumdu yaman için . üzerindeki gömleği çıkarıp berjere koydu banyoya gidip yüzünü yıkayıp kuruttu hemen odasına geri dönüp yavaşça yatağa yaklaştı ve bervinim dürtükledi bervin yerinden sıçrayıp gözlerini kırpıştırdı genç kız olacaklardan habersiz.

yaman kızın kollarından tutup kendine çekti bervin sadece kara kahvelere kaldı çok derin bakıyordu.

Yaman daha çok yaklaşıp kollarını sıkıp yüzüne fısıldadı.

"Neden bu kadar masumsun seni öldürmek isteyen ben bunu yapamıyorum ."

Bervin sadece yamanın dudaklarına kala kalmıştı öylece sadece derinlere ve dolgun dudaklara bakıyordu.

Yaman hemen ellerini itip geri çekildi

"Dua et sabahın altısı yoksa."

Bervin gozlerini iyice belertip yamanın derinlerime kalbi kırılmışcasına baktı.

" Ne bakıyorsun kay."

Bervin hiç birşey demiyerek kenara kaydı genç kız yatakta en kuytu köşeye sindi olabildiğince. gözlerini hiç açmamak üzer kapadı adeta korkuyordu genç kız.

Yaman yanındaki kadını umursamayarak yatağa uzandı genç adam uzanmasıyla uykunun en derinlerine yol aldı sessiz sedasız.

-

Yaman sabah büyük bir baş ağrısıyla kalktı üzerinde hisettiği sohuklukla kafasını sağ tarafa döndürdü genç adam yeni karısı bir eli göğsüne pürüzsüz bacağı ise baldırındaydı genç adamın kumral saçları dağılmış dolgun dudakları büzülmüştü.

Saate baktığımda öğleni geçmişti.

Adetten olduğu için iki gün odadan dışarı çıkmak yasakmış uğursuzluk getirirmiş o yüzden sabah kaynana gelir kendi eliyle hazırladığı kahvaltıya verip kapıyı kitlermiş ertesi gün çarşafı alırmış.

Genç adamın aklına narin geldi bir an
Onla iki gün boyunca baş döndürücü gece ve sabah yaşamıştı. kimse rahatsız etmeden sadece o ve narinini. onu şimdiden özluyordu bile kokusunu,yatışını,duruşunu,konuşma türünü.

Fakat bu kadının kokusu,yatışını, göre bilmişti ama genç kızla diyaloğa bile görmemişti bundan sorada öyle kalacaktı genç adamla bu yaşta evlenmenin acısını cıkartıcaktı bunun hesabını sorucaktı yaman hemde bu gün hatta şimdi.

Yaman yanında yatan yeni karısını elini üzerinden itmesiyle genç kızın mavi gözleri bir anda fırlammıştı. yerinden uykusu şaşmıştı hemen yamana baldırında olan bacağını bakarak hızla geri çekti bervin.

"Sey...özür...dilerim Ağam"

Yaman yanında korkan karısına bakıp kaşlarını çattı.

"Neden?".

Genç kız uykusundan bir anda uyandırınca korkmuştu e tabi bira dağınık yatıyordu. rahatsız oldu zannetti bir an.

"Biraz dağınık yatıyorumda kusura bakmayın"

Bervin utançtan yanakları al al olmuş kafasını yatağa gömüş kocasının yüzüne bile bakmıyorum.

Genç adam yeni karısını çenesinden tutup kendine bakmasını sağlamıştı bervinim yüzüne yaklaşmış tam öpücükken durmuş genç adam geri çekilip karısının yüz ifadesine bakıyordu.

KUMAWhere stories live. Discover now