Plnenie trestu a iné príhody...

1.1K 70 3
                                    

No druhý deň sa zobudím relatívne neskoro. Je niečo okolo siedmej a zobudím sa na pípnutie Sms-ky z môjho mobilu. Zavrčím a natiahnem sa poňho. Odblokujem mobil a otvorím správu.

Hnedokukalec :3 - Za 15 minút sme u teba. Daj si niečo športové. Ideme si spolu zabehať. 3:D ;)

Keďže všetci vieme kto je hnedokukalec (Boris) a vieme aj, že tí traja dementi sú schopný ma vytiahnuť z mojej teplej a mäkkej postele, tak sa radšej zdvihnem sama a bez násilia.

Oblečiem si dlhé legíny, tričko s dlhým rukávom a na to mikinu, ktorú si prevlečiem cez hlavu. Vojdem rýchlo do kúpeľky, kde si umyjem zuby a opláchnem tvár. Na nič iné nemám čas. Na nohy si dám bežecké topánky Nike a mobil s kľúčami si dám do vačku mikiny. Mikina má spojený vačok vpredu, takže sa nebojím, že mi to vypadne.

O chvíľku mi príde ďalšia Sms.

Hnedokukalec :3 - Vyjdi von ináč si pre teba prídeme my!!

A že vraj sú ženy netrpezlivé. Pffff....

Radšej som nepokúšala osud a s veľkou neochotou som vyšla von. Tam ma už čakali tí traja dementi.

"Prečo ste ma nenechali spať?" Vytknem im to hneď ako sa mi dostanú na oči.

"Je to tvoja chyba. Nemala si tak dobre hrať." Vyplazí na mňa jazyk Will a ja som mu ho ukázala tiež.

"Nejde s nami aj Sofia?"

"Spí." Stručne odpoviem.

"Nejde s nami aj Sofia?" Opýta sa ešte raz a pozerá prosebne na mňa. V hlave sa mi ozve diabolský hlások - Keď teba nenechali vyspať prečo nezobudiť aj ju? Nejaký zákerný je.

Ja sa aj tak diabolsky uškrniem. Vytiahnem kľúčiky od dverí a hodím ich Willovi.

"Vojdeš na druhé poschodie a druhé dvere naľavo. A ešte niečo. Prvé minúty bude... nevrlá. Radím ti utekať." Premáham smiech. On sa na mňa ďakovne pozrie a ide dovnútra. No neviem či mi bude za pár minút ďakovať.

"Dávam tomu štyri minúty, kým sem utečie. Za ním bude bežať Sofia a určite po ňom bude niečo hádzať."

"Ja si myslím, že sem zídu ruka v ruke do desiatich minút a s debilnými úsmevami na tvári." Vsádza Boris. Obidvaja pozrieme na Chrisa.

"Ja sa s tou pekelnou ženskou už o nič nevsádzam. Ona je schopná mi aj ukradnúť vnútornosti." Zdramatizoval Chris. Ja som iba pretočila očami.

"Čo dostanem, keď vyhrám?" Spýtam sa svedomito Borisa.

"Si si nejaká istá, že vyhráš." Ja som iba prikývla. Potom som sa zasa zákerne uškrnula.

"Dáš si jedno kolečko navyše." Poviem a zakončím to s diabolským smiechom. Imaginárne si poplácam po plece lebo sa mi to vážne podarilo.

"Vážne si pekelná baba. Keď ja vyhrám tak chcem ešte jednu pusu." Povie a mrkne na mňa. Hneď sa do mojej tváre dostane červeň. Chris na nás len čumí s otvorenou pusou.

*********

Stávku som nakoniec vyhrala ja, keď Will utekal z domu. Za ním bežala v tesnom závese Soph a hádzala po ňom topánky. Moje nie. Vie, že ja svoje topánky milujem a za poškodenie by som vraždila.

Teraz má Boris svoje posledné kolečko pričom my sme si svoje kolečká už odbežali. Išla s nami aj Soph a zatiaľ ani slovko neprehovorila na Willa. No čo milovala spánok ako ja svoje topánky.

No keď už asi po hodine Will po nej hádzal pohľady, za ktoré by dostal Oscara za najlepší psí pohľad, tak som do nej šťuchla aj ja.

"Už si ho podusila dosť." Zašepkám a môj pohľad zabludí ku Willovi.

Ten stojí od nás asi dva metre a svoj pohľad má pre tentokrát zapichnutý do zeme. Statočne ignoruje všetky podpichy z Chrisovej strane. A že sú to podpásovky.

"Lily? Mám problém." Povie potichu a pozrie na mňa. V jej očiach je napísané všetko a ja sa jej už spýtam iba jednu vec.

"Tak prečo ho furt trápiš?" Spýtam sa jej opatrne.

"Neviem či ma chce." Zašepká.

"Neviem kto práve po tebe hádže pohľady ako malé a zranené šteňa." Ironicky podotknem a ona na nič nečaká a hneď ku nemu podíde.

Postaví sa v tvárou tvár Willovi a schytí ho za tričko. Potiahne ho ku sebe a pobozká ho. Chris zalapá po dychu a Will prekvapene stuhne. Po chvíľke jej však obmotá ruky okolo pása a spolupracuje s ňou.

"Sakra čo to furt majú všetci dneska s tými bozkami?" Spýta sa neveriaco Chris.

Tí dvaja sa už od seba odtiahli a Soph je teraz schovaná vo Willovom náručí. Obidvaja sa dívajú nechápavo na Chris.

"Nekukajte tak na mňa. Najskôr sa ráno Boris prizná, že pobozkal Lily a teraz ty a Sofia." Frfle. Ja sa začervenám a odvrátim svoj pohľad aj keď viem, že oni ho obrátili na mňa. Je to nepríjemné, ale našťastie sa vráti Boris.

"Čo sa rieši?" Spýta sa a usmeje sa na mňa. Ja mu ho opätujem. Will ma však s odpoveďou predbehne.

"Váš bozk." Rýpne si.

"Aj ten váš." Vrátim mu to. Boris prekvapene pozerá na všetkých a ja zasa stočím svoj pohľad na zem.

"Myslím, že pôjdeme popredu. Že chalani?" Povie Soph a ja sa na ňu vďačne pozriem. Ona chytí za lakte obidvoch a idú smerom ku nášmu domu.

"Čo sa tu to riešilo?" Spýta sa ešte raz Boris.

"Náš bozk... A potom aj ten Willov a Sofiin." Stručne mu odpoviem a líca sa mi sfarbia do červena.

"Hmmm..." jediná jeho reakcia na celú vec. Podíde ku mne a omotá si svoje ruky okolo mňa.

"Pekná červeň." Zamrmle mi do ucha a ja si hlavu schovám ešte hlbšie do jeho hrudi. Jeho hruď sa začne otriasať od smiechu. Ja ho buchnem do ramena a spoločne ruka v ruke sa vyberieme za nimi.

Celú cestu sa len tak zhovárame. Obchádzame tému spojené ruky a včerajší bozk. Vydrží nám to však iba dovtedy, kým prídeme pred náš dom a Soph, Will a Chris na nás vrhnú prekvapené pohľady.

"Čo to má znamenať?" Spýtala sa Soph.

Pozreli sme sa na seba a spoločne odpovedali: "Nič."

Chalani nás odprevadili až pred dvere, kde sme sa rozlúčili objatím.

"Pa, korčuliarka."

"Pa, hokejista." Pobozkala som ho na líce a odišla dovnútra. Soph iba podvihla obočím, ale nič nepovedala začo som vďačná.

Súťaž už oficiálne skončila a preto sme si povedali, že sa začneme učiť snowboardovať.

Mali sme na to len tri dni, ale aj tak sme sa na to dali.

Doma nás už čakali raňajky a preto sme po sprche išli na svah.

Dnes prinášam ešte jednu :)

Venujem AryannaKorraJackson .... lebo lepšiu Bff nikto nemal ;)

Enjoy! :)

When The Snow Fall...Where stories live. Discover now