originalita.

110 15 0
                                    

znova sa hlási váš drsný, krutý bonsai ktorého odhalili ďalší ľudia, takže moja identita je ohrozená. nevadí.

dnes si ideme pokecať o originalite na wattpade, dobre? 

sama (ženský rod, pozor na to) sa čudujem, že ma ešte stále baví čítať stále o tom istom. o tom, ako v rôznych prevedeniach dark harry stretne nevinnú slečnu, pri ktorej vychladne a boom, máme roztomilého harryho nosiaceho kvety a ružové košele. dobre, toto je ešte v pohode. napríklad také (REKLAMY, POZOR) pulse, arrogant alebo red, tie sú ešte originálne. 

a, na toto ste asi všetci čakali, AFTER.

od tohto sa odvíja 80% nových spisovateľov fanfiction s harrym. skrátka, nepríde vám to už trochu moc? stále iba darkdarkdarkdarkdark, tetovania, čierne tričká, arogantný, namyslený, sukničkár... a k tomu malá, naivná slečinka stratená vo veľkom svete, čakajúca na princa zo svojich svojich snov, ktorý by bol rovnako vzorný a perfektný ako ona (alebo s ním už chodí, to je ešte tá vtipnejšia možnosť). tí dvaja sa stretnú, harry roztaje, do života sa im zapletie pár prekážok (podoba s afterom čisto náhodná) a tadá, skončia spolu a s ôsmimi deťmi. 

a potom tu máme samozrejme messages, omegle, twitter, kik a blablablabla, kde je 90% písania. (priznávam, aj ja mám jednu takú, oops)

Prosím, keď vám nič nenapadá, nekopírujte iné príbehy. Na čo si myslíte že tam niektorí autori majú tú knižku 'ideas', 'nápady', 'návrhy na príbehy' a neviem, čo všetko som ešte videla. Inšpirujte sa, sakra, nie je to také ťažké.

navždy, váš hejterský babochlap (i dont get it, mám piču).


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 23, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

rants // hejter Where stories live. Discover now