#14

2.9K 129 10
                                    

Wat vooraf ging in #13 :

P.o.v. Niall
'Jes sta is op' zeg ik dwingend ze staat op 'armen' zeg ik kort maar krachtig 'ik heb me niet gesneden echt' zegt ze. Het laatste klinkt wanhopig 'Ash, Li, Luke' zeg ik en knik richting Jessica en Ashton en Liam pakken haar armen en Luke zit als een Koala aan haar benen tegen het schoppen en trappen. Ik schuif haar mouwen omhoog en dan zie ik wat armbandjes verschijnen en dan slaakt Karlijn een kreetje. En krijgt tranen in haar ogen. Verbaast kijken we haar aan, Harry loopt op haar af en slaat zijn armen om haar heen. 'Die armbandjes....' snikt ze.

'Die draagt ze alleen als ze' en Karlijn barst in tranen uit Harry troost haar. 'Karlijn als ze wat?' zeg ik 'als ze zich' verder komt ze niet. Jessica begint heen en weer te worstelen om vrij te komen. Ik schuif haar mouw verder omhoog en zie littekens verschijnen , wat bloed, een paar verse sneden en... Wacht wat! Ik sla mijn armen om haar heen en ze begint te snikken. 'Sorry' snikt ze en begint hartverscheurend te huilen en zakt door haar benen. Ik leg haar op de grond 'shit ze is flauwgevallen' zeg Luke en ik trek mijn shirt uit en iedereen kijkt me aan. Ik bind mijn shirt om haar arm. En til haar op.

P.o.v. Harry
Ik zie dat Niall Jessica optilt en richt me weer op Karlijn. 'Die armbandjes' zegt ze zacht en ik kijk haar aan 'Karlijn wat is er met die armbandjes' 'ze draagt die alleen als ze zich heeft gesneden' ik zucht en knuffel Karlijn 'kom op spring maar op mijn rug, dan gaan we naar het hotel'. En ze springt op mijn rug en zo loop ik met Louis en Karlijn naar het hotel 'Harry' fluistert ze in mijn oor en ik knik 'beloof jij eerlijk te antwoorden en nee ik vertel het niet door als je dat niet wilt' fluistert ze en ik knik voorzichtig 'hebben jij en Louis wat' fluister t ze en ik kijk Louis angstig aan.

P.o.v. Louis
Ik zie Karlijn wat tegen Harry fluisteren en Harry knikken. Dan fluistert ze wat en zie ik dat hij me angstig aankijkt en met zijn lippen een woord vormt. Ik schrik waneer ik erachter kom wel woord hij bedoelt. Larry.

sister of Luke Hemmings [Deel 1]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu