#6

4.2K 135 3
                                    

Lees ook eens Twins? Van mij de cover staat hierboven. Thanks voor het maken ikbenhetx.

Song: good enough - little mix
Quote: door elk dal wordt je sterker voor de berg.

P.o.v. Jessica
Ik zucht diep en klop op de hoteldeur. 'Hey Jessi-wow wat is er met je gebeurt?' ik loop naar binnen 'Jessica jij gaatt nu zeggen wat er met je gebeurt is!' roept Liam me na 'jaja komt goed Liam' ik loop de woonruimte in waar ik de meiden en mn broer en zijn band vind. 'Hey guys' 'hey Jessica' roepen ze terug 'JESSICA❕❕❕' wordt er geschreeuwd en 3 hypere jongens komen aangesprongen ik ren weg en jahoor daar rennen we door de ruimte.

P.o.v. Luke
Wow wacht even Jessica heeft iets blauw achtigs bij haar oog. 'Ja maar eigenlijk heeft ze dat overal en heb je haar haar en kleren gezien' ik kijk Liam verbaasd aan 'je dacht hardop' mijn mond vormt een ow. Jessica ploft met Louis, Harry en Niall op de bank, en Zayn komt hysterisch aangestormt 'HELP!' roept hij 'rustig schat wat is er' vraagt Perrie 'mijn haar, het wil niet meewerken' Jessica staat op en loopt weg. Na een tijdje komt ze terug met een pot gel en een kam 'zitten Zayn' commandeert ze hem, hij gaat zitten en gaat aan het werk met zijn haar na een tijdje is het klaar. 'Wow' zegt Zayn verbijsterd 'je bent geweldig' roept hij en hij vliegt haar om de hals. Daarna loopt hij naar Perrie en knuffelt haar.

P.o.v. Paul
Shit man Lou is ziek, wat nu? Ik sjok naar de kamer van 1D (meestal zit de hele club daar oftewel little mix en 5sos) laat het me uitleggen:
Voorprogamma: little mix
Hoofdprogamma: 1D
Toegift: 5sos
Lm en 5sos wisselen elkaar af.
Ik klop op de deur. 'Hey Paul wat is er?' vraagt Liam als hij de deur opent. 'Lou is ziek en nu hebben we niemand voor de visagie en kleding enz.' zeg ik als ik zit. 'En wie is dit' vraag ik 'dit is mijn zusje, lang verhaal maar het komt erop neer dat ze gekidnappt was en nu weer terug gevonden. Maar je zoekt iemand voor de kleding enzo?' zegt Luke en ik knik, iedereen kijkt naar Luke's zusje. 'Wat?' vraagt ze 'nou okey Paulie wie denk je dat mijn haar zo heeft gedaan?' vraagt Zayn 'ehm geen idee Perrie?' zeg ik nouja ik vraag het meer maar dat terzijde. 'Noppes dat heeft Jessica gedaan' 'nou wat zeg je ervan Jessica' 'mag ik dan met deze kleuters en de meiden en mn broer mee op tour?' vraagt ze en ik knik. 'Ik doe het' en we schudden onze handen. 'Guys morgen hebben jullie om 15.00 een intervieuw allemaal samen Jessy ik wil dat je daar ook bij bent. Ze knikt en ik loop naar mijn eigen kamer en hoor Liam nog zeggen 'jongens gaan jullie slapen het is al 23.30 Jessy jij kan bij de meiden want Pezz slaapt toch bij Zayn' 'ja Daddy Direction' wordt er geabtwoord ik sluit de deur en loop naar mijn kamer.

Olaaa carrots,
Nieuw hoofstuk
ff ter info:
Jesy = van little mix
Jessy = het zusje van Luke.
Sorry voor het lang niet updaten maar ik was op vakantie. Vandaag update ik al mijn boeken weer xme

sister of Luke Hemmings [Deel 1]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu