YIKIM- 1.Bölüm

661 49 22
                                    

 Lavi okula adımını attığı an yine tüm okulun gözleri onun üzerindeydi. Her ne kadar diğer çocuklar kadar popüler olmasada,kendine has bir havası vardı.Tabii bir öğrencinin sahip olabileceği en kötü bir şekilde." KAÇIK"

-

"KAÇIK"  evet hakkımda böyle düşünüyorlar.Yanıldıklarını düşünmüyorum.Ama ne akıl hastanesine ne de rehabilitasyon merkezine yatacak derecede hastalıklı bir beynim var.Uzaktan sinirli,meraklı ve " şimdi yandın adamım" dercesine bakış atan biri geliyordu.Evet o Noah.Arkadaşım.Hayır lütfen şaşırmayın.Benimde bir arkadaşım olabilir değil mi? Ya da olamaz mı? Tartışılabilir bir konu.6 saniye sonra Noah tarafından soru yağmuruna tutulacağım.3 , 2 ve başlıyoruz.

" Bundy nerelerdeydin dostum?Meraktan yastıkları kemirdim.Neredeyse Televizyona çıkıp kayip ilanı verecektim.Hadi beni geç Patronu düşün.Ama kötü bir haberim var.O bilirsin endişelenmedi.Sadece biraz ım nasıl desem atom bombası gibi.Ah zavallı Bundy yakında Japonya gibi olacaksın.HAHAhaha komikti değil mi?"

Evet yanlış duymadınız.Espiri yaptı günde bunlardan 3-5 tane yapıyor seviyeleri bile var.

" Hey Lavi cevap verecek misin?" 

" Bak dostum ilk olarak bana Bundy demeyi kes" Hala ne anlama geldiği hakkında en ufak bir fikrim bile yok.

" Ve anlamıyorum neden bu kadar endişelisin."

Nefesini topladı sanki ardı arkası kesilmeyen bir bombardımana başlarcasına başladı:

" Neden mi seni lanet olası? O adamın yine geldiğini düşündüm.3 gündür senden haber alamadım.Telefonlarını açmadın.Yakın arkadaşın olmama rağmen evinin adresini bilmiyorum ve emin ol o adam bi-

" Unut bunu.Birdaha o adam buraya gelmeyecek hayatımı mahvetmeyecek DUYDUN MU?!"

Lanet olsun.Lanet olsun.Lanet olsun.

O adam hep orda olacaktı.Hayatımı mahvetmek için beklemede kalacaktı.Eğer gerçekten umursasaydım, Bu çok can yakıcı olabilirdi.Gerçekten.

" Bak Noah,o adam benim için yok oldu anlıyor musun? Gerçekten umursamıyorum.Neden sende sadece boşvermiyorsun?"

" Lavi anl-"

DililayLaylaylay ya da  herneyse. KURTARICIM.

Zilin çalacağına bu kadar sevineceğimi tahmin etmezdim.Noah konuşmaya başlasaydı susmazdı.

---

Gerçekten mi Tanrım?Neden ben yahu? 

Enerji harcamaktan ne kadar kaçınsam o kadar çok enerji gerektiren işlere bulaşıyorum.

"Sızlanmayın Bay.. üzgünüm soyadınız neydi?

BİNGO. Tam tahmin ettiğim gibi.Okulda soyadımı bilen bir öğretmen bile yoktu.Daha doğrusu hiç kimse yoktu.Çünkü buna gerek yoktu.Sonuçta ben bir KAÇIK'tım. 

Derin bir nefes aldım.Sanki kocaman bir evi yerinden kaldırıp fizana götürmüştüm.En azından ben öyle hissediyordum.Ve bu işten sıkıldığımı belli etmek için elimden gelen her  şeyi yapıyordum.

" Lavi,ismimle hitap ederseniz sevinirim Bayan Schiffer." 

" HERNEYSE Lavi.Sadece iki kutu kitap taşıdın.Bu kadar hayıflanma"

NE?! Dostum o taşıdığım iki kutu kaç kilo enerji yaktı senin haberin var mı bundan?Ama bu daha hiç birşeydi.Kolileri alıp tekrar A binasından B binasına götürmem gerek.Evet bundan güzel bir matematik sorusu çıkar A noktasından B nok- Lanet olsun ne diyorum ben.ŞAKA GİBİ OLAN HAYATIMA HOŞGELDİNİZ. Taşıdığım kutuların içinde kitap değilde figüran oyuncular için kostüm olduğunu öğrendiğimde kriz geçireceğimi düşündüm.Ama onunda enerji harcayacağını düşündüğüm an vazgeçtim. LANET OLSUN LANET OLSUN!. Geçicek eve gidip o özlemini duyduğun yemeklerini yiyip uyuyacaksın,sonra gelsin enerji-

Duyduğum gürültü beni hayallerimden gerçek dünyaya geçmemi sağlamıştı.Kızın biri yerde yatıyordu.Uyumak için başka yer mi bulamamıştı? Sanırım bayılmıştı ya da ölmüşte olabilir?Ah lanet olsun hiçbir fikrim yok.Elimdeki kutularla kıza bakıyordum. Ne yapacaktım:

- Hiçbir şey olmamış gibi yoluma devam edebilirdim.Çünkü bu lanet olası kutular çok ağırdı.

Ya da

- Hiçbir şey olmamış gibi yoluma devam edebilirdim. 

İkinci seçenek daha mantıklıydı.Tam gidiyordum ki içimdeki o hayvani merak duygusu tüm bedenimi kapladı ve kendimi kızın yanında buldum. Elimdeki kutuları yere bıraktım ve onun yüzünü görebileceğim bir açıya geçtim.Tam o anda sanki tüm enerjim beynime gitmişti.Sanki beynimdeki anılar amerikan futbolu oynuyordu. Bu arada ev sahibi takım iki sayı- Lanet olsun ciddi anlarda böyle şeyler düşünmeyi kesmeliyim.LAN yoksa bu kız o kız olabilir mi?

Hayatında yıkım'a  neden olduğum kişilerden sadece biri.İmkansızdı hayatında yıkım yarattığım insanları bir daha göremezdim.

Beynimdeki holiganlardan biri sahaya öldürücü madde fırlatmış gibiydi.O an beynimde şimşekler çaktı. Lanet olsun bu yine "O"nun işiydi.Hayatımı mahvetmekten hiç yorulmayan o adamın işiydi.Ama önemli olan bu kızı bırakacak mıydım? Yoksa devam mı edecektim.Bana kalsa çoktan topuklamıştım.Ta ki kız " Yardım Et " diyene kadar.

Ne yapmalıydım peki? Lanet olsun enerjimi tüketmek için Tanrı sizi sırayla mı gönderiyor bana?!

@zmayse  bu bölüm senin için umarım okuyup beğenirsin.^^

YıkımHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin