Yok Artık

9.3K 402 21
                                    

 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız Kutlu Olsun

Hatırlatma

Yankı "Yeşim bu pastayı kim yaptı?"dedi.Yeşim "Sima yaptı"dedi.Yankı "Sima hani şu sizin yanınızda olan agresif sinirli olan mı?"dedi.Yeşim "Evet niye bu kadar şaşırdın ki Sima da önceden gülüyordu ama of her neyse afiyet olsun"deyip çıktı.

Yeşim "Ya bunlar Simayı canavar mı sanıyor anlamadım tamam kız biraz hatta baya sinirli olabilir ama"diye söylene söylene  bahçeye gitti.Dolunay "Ne oldu Yeşim hanım pastayı mı yolda düşürdünüz?"deyip kahkaha attı.Yeşim yüzünü ekşitip "Ya Dolunay artık yaptığın bu espriler canımdan bezdirdi"dedi.Dolunay kahkaha atıp "Böyle olması hoşuma gitti"dedi. Yeşim tam ağzını açacaktı ama  aynı anda kızların telefonu çalmaya başladı.Kızlar birbirlerine bakıp telefonları açtılar Peri  "Alo Sima Hanım bugün  bana hatırlatma yapın demiştiniz"dedi.Sima "Ne hatırlatması?"dedi Peri "Sima Hanım bugün  Korkmaz holding'in toplantısı var şirketimizle anlaşma yapacaklardı"dedi.Sima "Tamam geliyoruz"dedi. Ardından telefonu kapattı hepsi birbirine baktı.Hepsi aynı anda  "Toplantı var"dedi.Mercan "Eeee hadi o zaman hazırlanalım"dedi.Kızlar uçarak odalarına girdiler.Hepsi Mercan'ı bekliyordu.Sima "Kızım ne giyindin kendi şirketine gidiyorsun yemin ediyorum seni bekleye bekleye yaşlandım"dedi.Merdivenden aşağıya indiğinde hepsi birden Mercana "Bu ne? " diye bağırdı.(Kıyafetler multide) Mercan üstüne baktı "Ne varmış ki gayet iyi asıl Sima bu ne hal kafada şapka kızım yemin ediyorum arkadan görsem erkek zannederdim"dedi. Sima "Of Mercan podyumda yürümüyoruz toplantı var bir sürü iş birikmiş bu topuklularla mı koşturacaksınız?"dedi. Mercan pis pis sırıtıp "Koşturacağımı mı sandınız tabi ki koşmayacağım oturup sizi izleyeceğim "dedi.Yeşim ve Dolunay göz devirdi.Sima "Oyalanmayın hadi"dedi.Hepsi aynı anda arabalarına bindi. 

Kızlar aynı anda hepsi arabalarını sırayla park ettiler şirketten içeri girdiklerinde herkes onlara bakıyordu.Herkes "Hoş geldiniz"dediklerinde kızlar kafalarıyla onaylıyordu.Sima "Bana hemen asistanımı çağırın"deyip toplantı salonuna gittiler.Hemen asistanı geldi."Efendim bir isteğiniz mi var?"dedi.Dolunay "Peri bize şirketle ilgili bilgileri getir"dedi.Yeşim "Sadece şirket değil patron hakkında bilgileri unutma"dedi.Asistan her şeyi defterine not ediyordu. Sima "Yapacağımız anlaşmada şirketin  Kâr - Zarar listesi "dedi. Mercan "Ortaklarımız bizim şirkete ne vaatte bulunuyor bizim bu anlaşmada çıkarımız ne?"dedi.Peri "Başka bir isteğiniz yoksa gidebilir miyim?dedi.Kızlar başıyla onayladıktan sonra Dolunay "Umarım şirketler birleşince karışıklık olmaz çünkü gerçekten şirketimiz önemli bir dönemden geçiyor"dedi. Sima telefonuyla uğraşırken Mercan "Kızlar ben kendime kahve siz ne istiyorsunuz?"dedi. Sima hiç kızlara bakmadan telefonuyla uğraşıyordu Mercan "Kızlar siz ne içersiniz? dedi. Dolunay "Kahve"dedi.Yeşim "bende"dedi. Sima telefonuna o kadar odaklanmıştı ki kızların seslerini duymuyordu. Dolunay Sima'nın kafasına vurdu. Sima kaşları çatık bir  şeklide Dolunay'a baktı. Dolunay "Oh sonunda kızım bir saattir sana ne içersin?  diye soruyoruz"dedi.Yeşim "Sima bir sorun mu var?"dedi Sima "Yok ya sadece "dedi  Mercan "Sadece"deyip kaşlarını havaya kaldırdı .Sima "Yok bir şey ben sade kahve istiyorum "dedi. Kızlar Simaya "Sence biz bunu yiyecek kadar aptal mıyız? bakışları atıyordu. Sima "Ya gerçekten sadece biraz başım ağrıyor"dedi. 

*******

 Mercan "Of be kızım iki bilgiden bir sorun olamaz sen getir"dedi Peri "Olmaz Mercan Hanım önemli bir bilgi şuan ..."tam devamını getirecekti ama Mercan  dosyayı alıp odadan çıkmıştı.

Arslan Korkmaz 

65 yaşında evli iki  çocuk babası biri  kız biri  oğlan Arslan Korkmaz 15 yaşında babasından ona devredildi.Arslan Korkamaz oğlu Korkmaza devretmiştir.Ünlü mafyalardan biridir lakabı büyük baba hatırı sayılır insanlardan biridir...

MAFYANIN KIZLARI(ASKIYA ALINDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin