Κεφάλαιο 31

8.7K 699 33
                                    

   Πλησιάζω προς την πλευρά της πισίνας που στέκεται αυτός ο Μάσσιμο και σπάω το κεφάλι μου να βρω μια ιδέα. Οτιδήποτε.

Πώς να εντυπωσιάσω έναν γκέι; Ό, τι ξέρω να κάνω για να τραβάω την προσοχή πάνω μου βασιζόταν στα σεξουαλικά ένστικτα που ήξερα καλά πως είχε ο κάθε πελάτης μου. Μα αυτός δεν πρόκειται ποτέ να με δει έτσι.

Έχω φτάσει αρκετά κοντά μα ακόμα τίποτα δεν μου έρχεται στο μυαλό. Κοιτάζω προς την Ιβάνα η οποία στέκεται με μερικούς άλλους και όλοι με κοιτάζουν με ανυπομονησία να δουν τι θα κάνω. Νοιώθω σαν το μικρό τους πειραματόζωο. Η Ιβάνα μου κλείνει το μάτι και διαβάζω στα χείλη της, «Μπορείς να το κάνεις!»

Πως όμως δεν μου λες... Πως θα τραβήξω έστω και για μια στιγμή το βλέμμα αυτού του Μάσσιμο τι στιγμή που είναι περικυκλωμένος από τόσες άλλες –πραγματικά εκθαμβωτικές- τύπισσες που απ' ό, τι καταλαβαίνω έχουν το ίδιο στόχο με εμένα;

Μα ναι! Πως δεν το σκέφτηκα νωρίτερα. Αν δεν μπορείς να στοχεύσεις κατευθείαν στο στόχο, χτύπα τουλάχιστον όσο πιο κοντά μπορείς... Είναι πιο απλό απ' ό, τι νόμιζα. Ο Μάσσιμο σίγουρα θα γυρίσει να με κοιτάξει αν και όλοι οι υπόλοιποι κάνουν το ίδιο ακριβώς. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να βρω την καλύτερη σκηνή για να στήσω το μικρό σόου μου.

«Γεια σου.» πλησιάζω τον Ντι Τζει και του χαμογελάω. Αργεί λίγο να με κοιτάξει όμως μετά δεν ξεκολλάει το βλέμμα του. «Θα μπορούσες να μου κάνεις μια χάρη κούκλε;» Είναι πιτσιρικάς, όχι πάνω από είκοσι και τον κόβω να του αρέσουν γυναίκες με το πάνω χέρι. Σίγουρα μια μέρα θα καταλήξει με κάποια από αυτές τις πλούσιες χήρες που κυκλοφορούσαν νωρίτερα εδώ πέρα. Θα της τα φάει όλα, σίγουρα...

«Ε, φυσικά κυρία, πείτε μου» κρατιέμαι να μη γελάσω με αυτό το κυρία.

«Ξέρεις έχεις φοβερό ταλέντο με τη μουσική.» τον κοιτάζω μες στα μάτια ενώ αγγίζω τη ράχη του χεριού του. Μου χαμογελάει με αυτοπεποίθηση. «Αλλά να μωρέ, δεν είναι κρίμα να παίζεις τόσο σιγά. Με το ζόρι ακούγεται.»

«Πολιτική του μαγαζιού» μουρμουράει απολογητικά.

«Ναι αλλά δεν θα μπορούσες να παρακάμψεις λιγουλάκι αυτή την πολιτική για χάρη μου...»

Για να μην πολυλογώ, με λίγο νάζι ακόμα τον έπεισα να ανεβάσει αρκετά την μουσική με αποτέλεσμα κάποιοι να στρέψουν ασυναίσθητα τα κεφάλια τους προς τα εδώ. Βλέπω έναν από τους φίλους της Ιβάνα να λέει «μα πάει καλά; Τι κάνει;» και οι υπόλοιποι να ανασηκώνουν τους ώμους τους με απορία.

Πόρνη Πολυτελέιας {GW15}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα