Hoofdstuk 6

58 10 1
                                    

's Avonds blijven Liselotte en Jennifer slapen. We roddelen wat over van alles en nog wat. 'Hé, had je ook een vriendje in Amerika voor Anthony?' vraagt Jennifer aan mij.

'Ja, maar dat was zeg maar echte kinderliefde' antwoord ik nonchalant.

'Echt? Wat schattig! Hoe heet 'ie?' vraagt Liselotte.

'Edward'

'Ooh' zegt Jennifer 'zo heet ook die knappe vampier uit Twilight! Hoe zag hij eruit?'

'Blond haar, donkergroene ogen, net iets langer dan ik, z'n haar in krulletjes en hij droeg altijd sketchers.

'Super!' zegt Jennifer enthousiast 'heb je z'n nummer nog? Klinkt hartstikke leuk! Waarom heb je het uitgemaakt?'

'Omdat het toen aan ging met Anthony en later natuurlijk met Tom en je weet wat Johnny Depp zei: 'If you ever fall in love with two persons, choose for the second. Because if you really love the first one, you wouldn't have fallen for the second one'. Dus dat heb ik maar gedaan...'

'Awh, dat is zooo lief!' zegt Liselotte 'ik ben sneu, de enige die mij leuk vind is Lucas!'

En alle drie barsten we in lachen uit. Lucas is de nerd die alles weet en die alles zegt wat hij denkt. En daarom mag niemand hem. Als hij iemand leuk vind, wordt hij extra uitgelachen. Eigenlijk vind ik dat wel een beetje zielig, hij kan er ook niks aan doen dat hij zo is...

'En jij dan Jenni, heb jij ooit wel eens een vriendje gehad?' vraag ik.

Eigenlijk is het puur om beleefd te zijn. Natuurlijk heeft zij ooit een vriendje gehad. Ze was altijd hartstikke populair, wat ik niet snap omdat ze egocentrisch is. Maar ik was wel hartstikke blij dat ik bij hun groepje mocht horen. In Amerika was ik ook altijd populair. Alleen had ik niet verwacht dat ik dat in Nederland ook zou worden. Inmiddels heb ik een foto van mezelf naar een modellenbureau gestuurd en is mij is fotoshoot aangeboden. 'Mijn soort' is hier in Nederland zeldzaam. Ik heb lang diep donkerrood haar met lichte krullen en ben redelijk lang en slank. Bijna een kopie van Jennifer maar met een wat minder arrogant en egoïstisch karakter en zonder heel geblondeerd haar.

'Ja' zegt Jennifer 'Toen ik op deze school kwam, kreeg ik verkering met de toen populairste brugger, Leon. Na een halfjaar ging het uit omdat hij een buitenboord beugel en een bril kreeg. Sindsdien is hij uitgelachen en heb ik nooit meer iets met hem te maken gehad!'

'Owh, dus jij had iets met beugelbekkie Leon!' zeg ik en Liselotte en ik barsten in lachen uit.

'Niet grappig!' zegt Jennifer gekwetst 'ik wist toch niet dat ie een buitenboord beugel en een bril zou krijgen!'

'Nee, dat is zo, maar toch!' lach ik.

'We zullen zien, hij neemt lenzen en zijn beugel mag er bijna uit! We kijken wel wie er dan gelijk heeft!' zegt Jennifer zelfverzekerd. Het klinkt nogal arrogant en ze zegt het alleen maar om zichzelf te verdedigen, ik ken haar lang genoeg om dat van haar te weten.

'Hij heeft inderdaad wel leuk haar' zegt Liselotte 'alleen door de beugel en de bril komt hij gewoon niet zo goed over, dan lachen mensen je wel uit ja!' en ze begint weer te lachen.

'Hij kan er niks aan doen dat hij een bril en beugel heeft!' zegt Jennifer verdedigend.

'Nou goed dan, ik had vroeger ook verkering. Met een ginger met een hele grote bos krullen en sproetjes' zegt Liselotte wat beschaamd.

'Awh wat schattig!' antwoord ik 'hoe heet ie?'

'Sebastiaan'

'Vind ik wel bij een ginger met een grote bos krullen passen!' zeg ik.

'Wel kinderliefde hoop ik?' zegt Jennifer

'Tuurlijk! Ik val nu echt niet meer op oranje. En zeker niet als het een groot vogelnest op zijn hoofd is!' brengt Liselotte er lachend uit.

'Hoe moet je droomprins er dan uitzien?' vraag ik.

'Nou gewoon, eigenlijk een jaartje ouder dan ik, net iets langer, maar absoluut niet kleiner dan ik. Blauwe ogen en donkerblond/ bruin haar. Een leuke kledingstijl en geen buitenboordbeugel!' antwoord Liselotte en Jennifer steekt boos haar tong naar Liselotte uit.

'Volgens mij' voeg ik er half dromend aan toe 'hebben we dezelfde smaak! Kijk maar naar Tom, hij heeft alles wat je net opnoemde! En hij is ook nog eens super lief en charmant!'

Een lekker lang stukje! Vanaf nu zal ik wat minder updaten omdat ik het druk ga krijgen met school, maar ik probeer om minstens 1 keer per week nog te updaten!

WraakNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ