Κεφάλαιο 1

1.4K 115 2
                                    

Κεφάλαιο 1

ΑΛΙΣ

Η Superior power είναι ένα τεράστιο οικοδόμημα που βλέποντας το μοιάζει με ένα κανονικό εργοστάσιο, όμως μέσα από τις σιδερένιες πύλες του αναδεικνύεται η πραγματική του χρήση.

Σε κάθε διάδρομο του αρχικού ορόφου βρίσκονται τα κέντρα εκπαίδευσης των μαγισσών, των βρικολάκων και των λυκάνθρωπων.

Στον δεύτερο όροφο βρίσκονται τα δωμάτια όλων όσων κατοικούν στην Superior power, κάθε δωμάτιο έχει 3 κρεβάτια, τρία όντα μοιράζονταν τον ίδιο χώρο αρμονικά και υπάρχει και η καντίνα όπως την αποκαλεί ο Άνταμ-του θυμίζει τα μαθητικά του χρόνια- που τρώμε. Τέλος ο τελευταίος όροφος ανήκει στα εργαστήρια και στο γραφείο του αρχηγού μας, του Γουόρνερ.

Κάθομαι σε μια μπορντό καρέκλα και περιμένω τον Γουόρνερ να εμφανιστεί. Μετά από 300 βασανιστικά δευτερόλεπτα ο Γουόρνερ μπήκε –επιτέλους- στο γραφείο του.

«Άλις! Δεν σε περίμενα.» λέει με την μπάσα φωνή του που τα περισσότερα κορίτσια έλιωναν μόλις την άκουγαν.

«Γουόρνερ, η γιατρός-η κυρία Λέσλι- είπε να σου πω ότι στον κατάλογο των δυνάμεών μου επιβεβαιώσαμε την ικανότητά μου για κατάρες και ευχές.»

«Συγχαρητήρια Άλις!» λέει με ψεύτικο ενθουσιασμό, δεν του αρέσει που έχω καινούριες δυνάμεις, που είμαι πιο δυνατή από αυτόν. Μου έδωσε ένα σφιγμένο χαμόγελο και το ανταπέδωσα.

«Αν μου επιτρέπεις...» του λέω καθώς σηκώνομαι από την καρέκλα και κοιτάζω την πόρτα.

«Βέβαια είσαι ελεύθερη να φύγεις.» με ένα τελευταίο νεύμα βγήκα από την πόρτα και άφησα μια ανάσα που δεν ήξερα ότι κρατούσα.

Μακάρι να μην είχα γνωρίσει ποτέ τον Φιν Καρμάικλ, κανέναν από την οικογένειά του.

Μακάρι να μην χρειαζόταν να γνωρίσω τον Γουόρνερ.

Καθώς ήμουν χαμένη στις σκέψεις μου, μια γνωστή ξανθιά μπάρμπι σταματά μπροστά μου.

«Φύγε από εδώ Άλις!!» μου λέει με την εκνευριστική φωνή της

«Γιατί Μπρίτνεϊ; Θες τόσο κολασμένα να πέσεις στο κρεβάτι με τον Γουόρνερ;» τη ρωτάω ξέροντας ήδη την απάντηση. Και βέβαια ήθελε, δεν ήθελε εκείνον κολασμένα αλλά την εξουσία που έχει.

«Δουλειά σου!» μου λέει και μπαίνει μέσα στο γραφείο του.

Κάθισα έξω από την κλειστή πόρτα για λίγα ακόμα δευτερόλεπτα. Μετά από το πολύ 10 λεπτά άρχισαν να ακούγονται αγκομαχητά από την πόρτα πίσω μου και απομακρύνθηκα αηδιασμένη.

Όλοι οι άνδρες το ίδιο είναι. 

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Δεύτερο βιβλίο, μπορεί να είναι λίγο χάλια αλλά θα πάρει πιο ωραία μετά. 

Η Λιλη κολινς σαν Άλις 

Vampire HateWhere stories live. Discover now